Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f din 11 ian 2006 17:50 de sweetgirl1
Eu nu spun ca este normal sa isi schimbre prietenii ca pe ciorapi...dar in ziua de astazi cred ca nimeni nu se gandeste ca sarutul este ceva "usor".Citeam si imi amintesc cu mare placere romanele scrise de...Jane Austen, de surorile ...
Re: Re: De ce "fara placere"??Trebuie ca din 11 ian 2006 10:04 de Nekunoskuta
Bozgore!!!!! Lasa fata in pace):(
Problema e destul de comuna. Unele femei au primul orgasm dupa varsta de 30 de ani. Tu ti-ai inceput viata sexuala de putina vreme si organismul tau nu s-a obisnuit inca. Si mai e problema ca tu acum te stresezi ...
Re: ce este mai important? din 10 ian 2006 20:51 de sweetgirl1
Cred ca trebuie sa existe o imbinare a celor doua pentru ca altfel nu se poate dar cel mai important ar fi sa fie alaturi de mine in momentele frele, sa ma iubeasca s.a.m.d. adica partea cu psihicul.Cu sexul se mai poate lucra...ii mai dai un ...
Re: Re: dezvirginato si tot o curs singe si la a2 din 10 ian 2006 20:48 de sweetgirl1
:lol::lol::lol:
Re: dezvirginato si tot o curs singe si la a2pati din 10 ian 2006 20:40 de MachoMan
O fi avand defect de fabricatie? Sau n-ai "luat-o" tu cum trebuie? Sigur nu esti frate cu okidoki?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mika kuriozitate din 10 ian 2006 20:34 de MachoMan
Se vede pe el, isi vede anturajul, femeile sale, ce-i mai trebuie sa te vada pe tine, oricum oglinda lui nu bate pana la categoria ta. Cred ca e vorba de o alta dimensiune pe care nu o poate percepe. :D
Re: De ce "fara placere"??Trebuie cautat din 10 ian 2006 20:32 de andreeea
Merci pt sfaturi...
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara p din 10 ian 2006 20:31 de andreeea
Da` nici nu ma astept la o placere imensa. Ma astept sa simt macar 'ceva', orice care aduce a placere. Dar nu simt nimic...:mellow:
Re: Eliade si prietenia din 10 ian 2006 17:54 de sweetgirl1
Cred ca fiecare o va interpeta asa cum vrea, fiecare va avea parerea lui.Este un text care te face sa te gandesti foarte mult la prietenie si chiar la ceea ce insemni tu pentru prieteni, cum te vad ei...Este ciudat pentru ca nu m-am gandit ...
Re: Himen rupt = sange? din 10 ian 2006 16:27 de sweetgirl1
Sunt cazuri si cazuri...mie de exemplu nu mi-a curs sange prima data.Intradevar sunt unele fete care mai si mint dar nu trebuie sa le pui pe toate in aceasi oala. ;)O:)
Re: Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!! din 10 ian 2006 16:04 de VLAD
faza este ca mi-au aparut inainte sa-mi incep viata sexuala...ce am eu intradevar sunt putin in relief, si se vad...sunt albe...
Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!! din 10 ian 2006 15:54 de pionul
Hmm...uite cum sta treaba... dar NU UITA SA TE DUCI LA DOCTOR! Am vazut asa ceva de doua ori:
1. un prieten a capatat asa ceva dupa ce a facut sex la intamplare cu cine a apucat, aventuri de o noapte, "fetite", etc. Nu si-a dat seama ...
De ce "fara placere"??Trebuie cautata, m din 10 ian 2006 15:36 de DinCluj
Si sexul oral se poate face la fel de prost/ bine ca sexul normal...daca n-ai imaginatie sa prevezi cam care ar fi miscarile si zonele excitante pentru celalat...tot degeaba. Asa ca ...keep it on si cu miscari si sarutari cat mai tandre si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce din 10 ian 2006 15:25 de ExoticDream
Te iert pentru ca stiu ca glumesti, ai grija insa ca unii nu se prind! Cat despre greseli gramaticale si superioritate, sa recitim titlul subiectului postat de tine, ala cu "a fii curva"?
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii c din 10 ian 2006 15:15 de ExoticDream
Se pare ca trebuie sa reluam lectiile de gramatica, doamna profesoara, iar s-au inmultit greselile!
Cat despre curve.... hmmm, as forta un pic definitia data de bebelushyka, incluzand la acelasi capitol si femeile care o fac oricand, oricum si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce din 10 ian 2006 13:43 de Infector
Mare adevar!
Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 10 ian 2006 13:39 de Infector
Folositi calibru 9 mm sau dk aveti jucarii cu CO2 macar trageti de la mica distanta si cu alice tip Bereta ... preferabil in tampla!
Sau daca sunteti mai groovy asa puteti folosi benzina si multe scantei!
Sau funie si sapun dk sunteti mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode contraceptie din 10 ian 2006 13:10 de DinCluj
Mai dar cineva sau careva a auzit ca sunt si pilule pt BARBATI? Nu stiu daca exista si in Romania (m-as bucura sa existe :love:) dar trebuie cercetat. Numai bine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce din 10 ian 2006 13:04 de DiMaX
Eu nu cred ca marian s-ar indragosti de o panarama agramata.........e adevarat ca exista multe.dc sari sa caracterizezi toate femeile asha. Eu deocamdata am o parere foarte buna despre ele.Sau tu te iei dupa principiul" gaura sa fie ca restu ...
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 10 ian 2006 11:07 de Nekunoskuta
Esti capos sau...esti capos?:D
Depinde...poate curge sange insa sunt si cazuri in care sa nu curga sange.
Si nu mai incerca sa-i gasesti scuze prietenei tale careia nu i-a curs sange si pe care o banuiesti a fi c***a (doar asta e parerea ta ...
Pagina 816 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |