Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Lectia de NE-istorie...

din 28 iun 2004 09:26 de DrSexpert

Te legi prea mult de treaba asta cu femeile. Stii bine ca de fapt femeile sunt de mult egale cu barbatii, chiar si in biserica, chiar daca mai gasesti cate un text ratacit. Te folosesti de chestia asta ca sa iti oferi un motiv de a-ti manifesta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2004 22:43 de FireQ

Cred ca nu intelegi!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2004 19:58 de dualis

Rezultatul este ca ai ajuns (sau poate doar ai o perioada) sa fii artagos. Tu nu vezi ca de fiecare data cand am scris, tocmai asta am facut, mi-am dat cu parerea, nu vezi ca TU, in loc sa spui CEVA, te "plangi" de ceea ce spun ceilalti ...

Re: parintii si viata sexuala a copiilor

din 27 iun 2004 17:49 de ExoticDream

De acord cu ideea ca a face dragoste inainte de casatorie cu partenerul cu care vrei sa te casatoresti este aproape ceva necesar, indiferent de experienta sexuala pe care cei 2 au acumulat-o pana in acel moment. Poate iubirea exista, dar la pat ...

Re: Suflet per

din 27 iun 2004 17:06 de ExoticDream

Ai dreptate, m-am convins. Natura umana nu este egoista, ci SUPER egoista! (Exista si exceptii, dar....mult prea putine.) Asa este...ii lasam sa plece (sau pleaca oricum) atunci cand nu ii mai vrem, cand nu merita sau cand ei vor deja altceva. :( ...

parintii si viata sexuala a copiilor

din 26 iun 2004 23:38 de inuendo

ideea de virginitate pana la casatorie e demodata, probabil avea logica ei acum 50 de ani... Sexul e ceva placut si ceva sanatos..si la fel cu baieti trebuie sa aiba experienta..si fetele ar trebui poate sa vada care e diferenta... imi suna aiurea ...

Re: oare e posibil...?

din 26 iun 2004 21:34 de Cynthia

Din pacate da...e foarte posibil in special daca era in perioada fertila .e de ajuns ca un singur spermatozoid sa ajunga la ovul sa il fecundeze...faptul ca e virgina nu are prea mare relevanta pentru ca himenul e perforat...prin aele mici orificii ...

Re: problema delicata

din 26 iun 2004 09:36 de CottonBlue

faptul ca nu mai stii de unde o cunosti nu trebuie sa fie o tragedie.Daca fata e dragutza si mai si vrea sa te vada,nu cred ca o sa-ti refuze invitatia la un suculetz.Asa o sa aveti posibilitatea sa va cunoasteti si voi mai bine...si poate o sa afli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu

din 25 iun 2004 22:43 de Taqua

Hm, se pare totusi ca stii sa sintetizezi. Iar daca voi vreti sa va piedeti timpul de teoria "cum ar trebui sa fie", nu aveti decat...dar e vorba aia..."socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ..." So, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o vi

din 25 iun 2004 17:11 de ExoticDream

Sunt convinsa ca pe nevirginei si nevirginele ii plictisesc discutiile astea (s-a pierdut mobilul...hymenashul, atzica,....), asta e exact ca o disputa intre un el si o ea in care unul il mai iubeste pe celalalt, iar celalalt nu, degeaba ii tot ...

Re: Re: noutati

din 25 iun 2004 16:59 de ExoticDream

Eu n-am sa invat pe nimeni nici macar sa se atinga de o relatie in curs, dar'mite sa o si distruga! Exista milioane de insi care fac asta cu succes, sunt priceputi si cand cel/cea care trebuie dat/a la o parte este o persoana neexperimentata in ...

Re: e destul de ciudat

din 24 iun 2004 21:40 de YLoveCamelia

Re: Re: Lectia de NE-istorie...

din 24 iun 2004 14:34 de nemesis

Si atunci de ce trebuie cineva sa respecte ceva ce nu mai este valabil ? De ce trebuie sa i se interzica femeii sa intre in biserica in timpul menstruatiei, intr-o societate care nu mai are nimic de-a face cu cea de acum 2000 de ani ? ...

Re: Lectia de NE-istorie...

din 23 iun 2004 19:40 de DrSexpert

Biblia a fost scrisa pentru a se adapta la alta realitate. Realitatea actuala este trecatoare, la fel cum a fost cea de atunci. Poate va veni o vreme in care barbatii vor fi considerati inferiori femeilor. Asta nu inseamna ca tot ceea ce se va ...

Lectia de NE-istorie...

din 23 iun 2004 15:23 de nemesis

Ei uite ca eu nu sunt de aceeasi parere. Cum as putea sa respect o institutie care o considera pe logodnica mea o fiinta inferioara ? Ti se pare ca homosexualii nu ar trebui sa aiba drepturi DrSexpert ? De ce nu? Nu sunt oameni? Ar trebui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 23 iun 2004 10:02 de Wizard20

Pentru prima oara la o fata ...cam totul depinde de baiat ...iar fata din puctul meu de vedere(mai ales din punct de vedere al experientei) nu prea are mare lucru de facut decat sa ENJOY THE RIDE daca intelegi c vreau sa spun! Daca te referai ca in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Consecventa noastra...

din 23 iun 2004 10:00 de DrSexpert

Biserica ortodoxa nu trebuie pusa la zid. Este o institutie care trebuie respectata, deoarece chiar cu toate problemele ei a ramas singura legatura cu traditiile si cultura noastra intr-o lume in care homosexualii au drepturi si tinerii respecta mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 23 iun 2004 07:55 de Duca

interesant pct de vedere si i totally agree with u.buna si intrebarea de sf,dar vad ca deoc nici un "expert"n-a rasp.: cum v-ar place voua baietilor virgini sa se comporte o femeie cu voi,insa eu cred cu tarie ca o femeie face fata ...

Re: prima oara cu o virgina

din 23 iun 2004 00:15 de Wizard20

Cel mai important lucru este sa nu te grabesti… mergi încet. Graba arata partenerei ca nu pui mare accent pe experienta ei. Asta ,deoarece chiar daca un baiat poate simti o placere intensa dupa doar câteva minute, fetele , ...

Re: Re: prima oara cu o virgina

din 22 iun 2004 23:48 de o fata

vrei si sugestia unei fete? petting,fa-i sex oral,si nu astepta prea mult de la ea ca s-ar putea sa nu stie prea multe. ca sa iasa cat mai bine trebuie ca ea sa isi doreasca mai mult decat iti doresti tu de aceea trebuie sa o incalzesiti foarte ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 976 din 1098
«   1 ... 973   974   975   976   977   978   979 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare