Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Ajutati`ma din 20 feb 2010 23:29 de MissPerfectiune
Nu-ti mai fie frica de ce spun altii. E decizia ta. Tu hotarasti! Chiar daca nu eti majora dar nimeni nu te va obliga sa stai cu cine nu-ti place. Nu tatal tau e impreuna cu "iubitii" tai ca sa hotarasca el ce sa faci...
Totusi trebuie sa faci o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atz din 20 feb 2010 22:16 de marcul
:cat: Astazi s-au implinit 16 zile de cand ,, m-am operat'' !!! :ok: Rana s-a inchis complet inca de vreo 2 zile, dar m-am declarat vindecat doar astazi, deoarece azi am avut doua partide de sex....si nu vroiam sa dau un verdict final, pana nu ...
Re: Pana la ce varsta cresc sanii? din 20 feb 2010 21:37 de anonim
sanii cresc in functie de structura corpului daca ai un corp bine dezvoltat atunci foarte probabil sa ai si sanii dezvoltati si invers iar acestia pot creste odata cu tine incepand de la varsta de 12-13 ani pana pe la varsta de 20 in functie de ...
Re: Re: Re: Re: Viteza de melc.... din 20 feb 2010 20:34 de McLove
Pentru a doua solutie, nu prea sunt de acord. Dureaza 2 minute pana se incarca pagina, sa poti posta. Cu o intrebare anti-boot (antispam), dureaza cam mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 20:19 de sgc
habar n-am, dac-ar functiona. nu ma pot indragosti de intentiile celor posibili. intentiile ma pot maguli sau nu, dar nu pot confunda sentimentele si mai cu seama persoanele. citez, doar, o vorba, poate nu si fapta de-a fostului meu sot, chestia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa i din 20 feb 2010 18:39 de Psyche
renunta sau nu le pretinde alor tai sa accepte asta.lasa timpul sa treaca si sa le vindece ranile.daca te gandesti sa-l si prezinti,cum probabil ai facut-o cu precentul(sau l-ai prezentat ceva) ei isi zic ca prin faptul ca l-au acceptat,te-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa intel din 20 feb 2010 18:19 de cherry_dream
nu stiu daca mai ii mai poti face sa aibe incredere in tine ... gandeste-te si tu putin. sunt parintii tai. ai 16 ani. ti-ai inceput viata sexuala la o varsta nepotrivita. si pe deasupra, ai mai ramas si insarcinata. cum crezi ca se simt ei ...
Re: spanzuratoar din 20 feb 2010 18:11 de SORIN28
Daca ii raspundeti lui "sgc"...tre' sa va asumai riscul de a scrie degeaba. Nu am timp sa modific toate mesajele asa ca sterg la gramada:ok:
Re: Re: Re: Viteza de melc.... din 20 feb 2010 18:03 de Alin91
Da, asta ar fi o solutie.
Alta solutie (daca tot vor fi lasati si vizitatorii fara cont sa posteze) ar fi ca pentru fiecare mesaj postat de ei sa trebuiasca sa treaca de o verificare captcha.
Sau o intrebare gen "doi plus doi egal?" afisate ...
Re: Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 17:55 de Psyche
nici eu personal nu am reusit sa ma indragostesc,desi mi-am tot propus-o. ma indragostesc de intentiile celor posibili dar de fiecare data dau inapoi si ma intreb daca nu cumva ar trebui sa fortez putin masura si sa inving teama aia de ...
Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 17:12 de sgc
cred ca asta-i chestia pe care eu n-am reusit s-o fac, iar. adica sa ma indragostesc, iar. o data mi s-a intamplat. si nu m-a vrajit cu flori, bijuterii si altele. nu. m-a vazut ca discutam ceva cu un fost coleg de cursuri si s-a repezit cu gura ...
Re: Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 17:06 de Alin91
Din moment ce speri la o impacare, am sa presupun ca nu tu ai vrut sa se termine relatia.
Nu cred ca are importanta daca el e singur sau nu. Daca tu ramai singura deocamdata, nu ar trebui sa fie ala motivul. Ce reprosuri? Pai din moment ce v-ati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2010 16:38 de McLove
... si daca s-ar putea, sa fie si fata! :ermm:
Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 16:23 de Psyche
Sau .. desi nu mai frecventam aceleasi locuri si avem putini prieteni comuni,cumva,dintr-o umbra inca imi controleaza viata. El nu are inca pe nimeni si parca si asta ar fi o problema,sa fac eu primul pas in afara acestei legaturi. Intr-un ...
Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 15:54 de McLove
Nu pare prosteasca, dar... nu ai de ce sa crezi asta!
Stii de ce? Pentru ca nu ai incercat sa vezi, cum va fi, daca te vei indragosti iar. Nu are rost sa stai, sa speri, fiindca... 4 luni conteaza!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 20 feb 2010 15:02 de Manowar71
iar la restul v-as sfatui sa va informati inainte sa nu ajungeti aici, am vazut pareri pro si contra.
Nu exista motive de genul: sunt prea tanar(a) stau cu parintii,nu am ce sa ii ofer etc.
mai ales ca sunt atatea metode ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sal din 20 feb 2010 13:19 de sgc
:)
Re: Re: Re: Re: Fantezii uro din 20 feb 2010 13:11 de baby
mare zapacita:lol::lol::lol:
ce fel se impune:lol::lol::lol:
ce a mai ramas sa faceti simo?:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cadou din 20 feb 2010 12:44 de jizabell
nu ma simt mai bine.cuvintele acelea totusi au fost scrise.o sa-mi modific si eu postu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cadou pentru un baiat din 20 feb 2010 12:22 de sweety16
Daca ai bani...da...e cel mai ok...oricum mai mult se va bucura de o narghilea decat de un album cu poze sau un tricou acolo...
Pagina 1014 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |