Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sperma din contactul sexual anterior-periculoa din 23 feb 2010 12:20 de DarkAngel
Exista un risc sa mai supravietuiasca o parte din spermatozoizii de pe canal.
Probabilitatea ca aia sa duca la o sarcina exista (este mica) deoarece o mare parte din spermatozoizi mor imediat la contactul cu vaginul. Iar cei care raman in viata la ...
Re: cand parintii intervin in relatie din 23 feb 2010 12:04 de DarkAngel
Daca dansa este pisicolog eu as sugera ca ar avea nevoie de o analiza intrapersonala sa vada ce nu merge cum trebuie la ea avand in vedere comportamentul supra-ocrotitor. Singura sansa este sa aiba o discutie serioasa cu mama lui si eventual sa ceara ...
Cand parintii intervin in relatie din 23 feb 2010 11:00 de alexa
Mama iubitului meu nu e prea de acord cu relatia noastra.De fapt e genul dur si e foarte exigenta cu el,nu il prea lasa sa iesim pentru ca ii este teama ca el n-o sa mai invete daca se indragosteste (la partea asta e deja prea tarziu pentru ca ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare..? din 23 feb 2010 10:21 de Black_06
Eheee....nu il baga in seama,sa vezi ce se mai ataca,esti o caprioara ce nu a fost prinsa de leu,ca sa spun asa....iar acum,mandria lui este destul de afectata:-`:-`:-`
Parerea mea este ca nu ii sta gandul la o relatie serioasa,nu te consuma ...
Re: Re: Probleme cu penisul... din 23 feb 2010 10:16 de Black_06
Se numeste "polutie"....si chiar daca nu iti vine sa crezi,nu esti singurul care o pateste,sooo....relax!
Desi sunt sigur ca vor spune altii acum,ooohhh....ai probleme psihice sau fizice,nu ai absolut nimic,sunt sigur ca nu ai o viata ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 23 feb 2010 00:17 de gogu
cred k problema ta este k dimineatza te-ai trezit,erai ud in pantaloni si ti-ai dat seama k a fost doar un vis=))
Re: Re: Re: Re: Insomnii din 22 feb 2010 23:36 de xcvbn
[i]
"
Definitie: Prin insomnie se întelege dificultatea de a adormi, precum si cea de a avea un somn odihnitor, fara întrerupere. Un om obosit adoarme în general greu sau chiar daca adoarme repede el se trezeste dupa numai citeva ore de somn ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare..? din 22 feb 2010 23:18 de Guesswho20
In prezent nu mai am probleme cu el,desi tot ma baga in seama.
Acum astept sa vad daca pot lamuri situatia.
Multumesc tuturor pentru sfaturi!:heart::-*
Re: Bubite zona pubiana din 22 feb 2010 23:08 de cherry_dream
poate te-ai iritat :-??
Re: Re: Probleme cu penisul... din 22 feb 2010 23:06 de cherry_dream
"imi timp de dorm" ? :`:`
scrie frate corect :lol: .
si ca sa-ti raspund la intrebare: daca ai vise erotice ... :lol: .
Bubite zona pubiana din 22 feb 2010 23:04 de akkakaka
salutare. de 3 zile miau aparut mai multe bubite rozalii in zona pubiana dupa ce mam ras cu lama. Pana acum nu mi s-a mai intamplat. :| Ma mananca si ma ustura ingrozitor. E ceva grav ? sau daca stiti vreun tratament cu care sa dispara.
sunt baiat
Re: Re: Re: Insomnii din 22 feb 2010 21:57 de McLove
Aici ii dau dreptate lui Bozgoru, daca stai pana la 2-3 asta nu inseamna ca ai "insomnii". (stiu in ce sens te-ai referit)
Si, nu mai folositi termeni aiurea, gen "insomnie". Asta e o tulburare a organismului...
Mi se pare ceva normal sa ...
Re: Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual din 22 feb 2010 21:50 de McLove
"InOcEnTa" invata sa postezi o singura data. Nu e prima oara cand faci triple-post. Daca nu te ajuta net-ul, apasa o data pe "raspunde" si asteapta!
Cel care a deschis topicul: nu e nici o problema, totul e in regula. In timp o sa te obisnuiesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu din 22 feb 2010 21:02 de sgc
pai, daca stiati cu atat mai bine. nu vad ce altceva n-ati inteles sau gasiti lipsit de logica.
Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual din 22 feb 2010 20:45 de cherry_dream
nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji ... intr-adevar se intampla foarte rar. dar erai foarte excitat si se explica ...
Re: Re: Insomnii din 22 feb 2010 20:45 de InOcEnTa
am incercat aseara sa adorm de la 10..pana la 12 am stat in pat,tot nu am adormit..mi-am aprins tv'u si am mai stat vreo 2 ore..de dimieatza abia m-am trezit la 6:30..iar mie, cand ma pun sa dorm,si nu pot,imi vine rau sau sa vomit...asa am patit ...
Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual din 22 feb 2010 20:38 de InOcEnTa
nu e nici o problema..se mai intampla si la case mai mari ! din cauza ca ai fost excitat prea mult,ai ejaculat inainte ! dar nu-i nimic grav !
nu e nici o problema..se mai intampla si la case mai mari ! din cauza ca ai fost excitat prea mult,ai ejaculat inainte ! dar nu-i nimic grav !
Infectie? din 22 feb 2010 19:15 de Khryss
Vroiam sa va intreb.. mi`am facut pirsul acuma 2 luni.. este tot perfect normal imi face coaja il curat zilnic o singura problema am.. daca apas putin pe partea din mijloc dintre bile imi iese pe sus o substanta alba galbuie.. vascoasa.. sper sa nu ...
Pagina 1011 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |