Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sperma din contactul sexual anterior-periculoa

din 23 feb 2010 12:20 de DarkAngel

Exista un risc sa mai supravietuiasca o parte din spermatozoizii de pe canal. Probabilitatea ca aia sa duca la o sarcina exista (este mica) deoarece o mare parte din spermatozoizi mor imediat la contactul cu vaginul. Iar cei care raman in viata la ...

Re: cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 12:04 de DarkAngel

Daca dansa este pisicolog eu as sugera ca ar avea nevoie de o analiza intrapersonala sa vada ce nu merge cum trebuie la ea avand in vedere comportamentul supra-ocrotitor. Singura sansa este sa aiba o discutie serioasa cu mama lui si eventual sa ceara ...

Cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 11:00 de alexa

Mama iubitului meu nu e prea de acord cu relatia noastra.De fapt e genul dur si e foarte exigenta cu el,nu il prea lasa sa iesim pentru ca ii este teama ca el n-o sa mai invete daca se indragosteste (la partea asta e deja prea tarziu pentru ca ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare..?

din 23 feb 2010 10:21 de Black_06

Eheee....nu il baga in seama,sa vezi ce se mai ataca,esti o caprioara ce nu a fost prinsa de leu,ca sa spun asa....iar acum,mandria lui este destul de afectata:-`:-`:-` Parerea mea este ca nu ii sta gandul la o relatie serioasa,nu te consuma ...

Re: Re: Probleme cu penisul...

din 23 feb 2010 10:16 de Black_06

Se numeste "polutie"....si chiar daca nu iti vine sa crezi,nu esti singurul care o pateste,sooo....relax! Desi sunt sigur ca vor spune altii acum,ooohhh....ai probleme psihice sau fizice,nu ai absolut nimic,sunt sigur ca nu ai o viata ...

Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea

din 23 feb 2010 00:17 de gogu

cred k problema ta este k dimineatza te-ai trezit,erai ud in pantaloni si ti-ai dat seama k a fost doar un vis=))

Re: Re: Re: Re: Insomnii

din 22 feb 2010 23:36 de xcvbn

[i] " Definitie: Prin insomnie se întelege dificultatea de a adormi, precum si cea de a avea un somn odihnitor, fara întrerupere. Un om obosit adoarme în general greu sau chiar daca adoarme repede el se trezeste dupa numai citeva ore de somn ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare..?

din 22 feb 2010 23:18 de Guesswho20

In prezent nu mai am probleme cu el,desi tot ma baga in seama. Acum astept sa vad daca pot lamuri situatia. Multumesc tuturor pentru sfaturi!:heart::-*

Re: Bubite zona pubiana

din 22 feb 2010 23:08 de cherry_dream

poate te-ai iritat :-??

Re: Re: Probleme cu penisul...

din 22 feb 2010 23:06 de cherry_dream

"imi timp de dorm" ? :`:` scrie frate corect :lol: . si ca sa-ti raspund la intrebare: daca ai vise erotice ... :lol: .

Bubite zona pubiana

din 22 feb 2010 23:04 de akkakaka

salutare. de 3 zile miau aparut mai multe bubite rozalii in zona pubiana dupa ce mam ras cu lama. Pana acum nu mi s-a mai intamplat. :| Ma mananca si ma ustura ingrozitor. E ceva grav ? sau daca stiti vreun tratament cu care sa dispara. sunt baiat

Re: Re: Re: Insomnii

din 22 feb 2010 21:57 de McLove

Aici ii dau dreptate lui Bozgoru, daca stai pana la 2-3 asta nu inseamna ca ai "insomnii". (stiu in ce sens te-ai referit) Si, nu mai folositi termeni aiurea, gen "insomnie". Asta e o tulburare a organismului... Mi se pare ceva normal sa ...

Re: Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual

din 22 feb 2010 21:50 de McLove

"InOcEnTa" invata sa postezi o singura data. Nu e prima oara cand faci triple-post. Daca nu te ajuta net-ul, apasa o data pe "raspunde" si asteapta! Cel care a deschis topicul: nu e nici o problema, totul e in regula. In timp o sa te obisnuiesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu

din 22 feb 2010 21:02 de sgc

pai, daca stiati cu atat mai bine. nu vad ce altceva n-ati inteles sau gasiti lipsit de logica.

Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual

din 22 feb 2010 20:45 de cherry_dream

nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji ... intr-adevar se intampla foarte rar. dar erai foarte excitat si se explica ...

Re: Re: Insomnii

din 22 feb 2010 20:45 de InOcEnTa

am incercat aseara sa adorm de la 10..pana la 12 am stat in pat,tot nu am adormit..mi-am aprins tv'u si am mai stat vreo 2 ore..de dimieatza abia m-am trezit la 6:30..iar mie, cand ma pun sa dorm,si nu pot,imi vine rau sau sa vomit...asa am patit ...

din 22 feb 2010 20:38 de InOcEnTa

nu e nici o problema..se mai intampla si la case mai mari ! din cauza ca ai fost excitat prea mult,ai ejaculat inainte ! dar nu-i nimic grav !

nu e nici o problema..se mai intampla si la case mai mari ! din cauza ca ai fost excitat prea mult,ai ejaculat inainte ! dar nu-i nimic grav !

Infectie?

din 22 feb 2010 19:15 de Khryss

Vroiam sa va intreb.. mi`am facut pirsul acuma 2 luni.. este tot perfect normal imi face coaja il curat zilnic o singura problema am.. daca apas putin pe partea din mijloc dintre bile imi iese pe sus o substanta alba galbuie.. vascoasa.. sper sa nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1011 din 3731
«   1 ... 1008   1009   1010   1011   1012   1013   1014 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare