Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 25 feb 2010 08:36 de Danny_DaBoss
ma da ce e asa mare tragedie daca fetei ii place sa faca sex ? ce este rau in asta ? :rolleyes:
Dragobete in absentia...... doare! din 25 feb 2010 02:31 de ExoticDream
Inca o zi teribila pentru tine, cel ravasit de tristete, muscat de disperare si infasurat in singuratate..... Cu atata publicitate pretutindeni, cu atatea imagini graitoare ale iubirii pe strada, la serviciu, la scoala, cum sa iti reprimi reflexul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pozitia 69 din 25 feb 2010 00:22 de dany
te-as putea invata eu
[i][Cenzurat de ExoticDream:
Daca nu te poti abtine cu datele personale insirate pe forum, ma tem ca ne vei parasi.][/i]
:ninja::ninja::ninja:
Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu prietenul din 25 feb 2010 00:14 de ExoticDream
Eu n-as face asa ceva. Asemenea experiente (sexul in 3, 4,....) sunt periculoase chiar si cu persoane straine, dar'mite cu prietenii! Cum va veti simti si tu, si ea, cand va veti intalni cu ei dupa ce mareata aventura se va fi consumat? Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le din 24 feb 2010 23:44 de ExoticDream
Take it easy, will you? Hai sa-i nu-i mai jignim chiar pe toti userii care au probleme "ciudatele", nu toti sunt elenavacaru, unii poate spun adevarul, desi uneori suna stiintifico-fantastic. Ce sens ar fi avut sa ne minta fata asta, in fond si ...
Re: Re: Re: Re: cum se face... din 24 feb 2010 23:38 de koxx
am incercat si pe lumina sa-i introduc...nu a mers:( cred ca am probleme cu penisul:( mersi oricum de sfat...dar ma tem sa nu ma mai arat ca un imbecil in fata unei fete...nu vreu sa mai risc(
Re: Re: Explicatii amanuntite despre ejacularea pr din 24 feb 2010 23:35 de elementx
:)) crezi ca mana(Palmela) e acelasi lucru cu pi... vaginul ?
Cand o sa f**i prima data o sa vezi daca suferi de ejaculare precoce sau nu.
Explicatii amanuntite despre ejacularea precoce! din 24 feb 2010 22:59 de unul
sal...
Am 17 ani si am o nelamurire...
Va rog, spuneti-mi si mie...ce este mai concret ejacularea precoce...?
Din sursele din care m-am documentat am inteles ca e o ejaculare prematura...adica prea rapida....
De exeplu...eu (daca vreau)...pot ...
Re: Re: Re: Pettingul si sarcina din 24 feb 2010 22:44 de McLove
Daca tu dezvirginezi o fata prin petting, ai un os!
Re: Re: Re: cum se face... din 24 feb 2010 21:46 de compot
Posibil ca imprejurarile sa nu-ti fi fost prielnice. De cele mai multe ori se poate intampla asta cand o faci pe intuneric. Sfatul meu e sa incerci sa o introduci pe lumina.
Sunt sigur ca o sa fie mult mai bine daca o faci la lumina.
Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu pri din 24 feb 2010 21:30 de compot
Nu-l poti cataloga drept PROST deoarece are aceasta fantezie.
on topic: i-ai propus acest lucru?
chiar daca nu o iubesti nu-ti poti bate joc de ea asa tare. Cum te-ai simti daca ai avea o fata batjocorita in asemenea hal, pt ca ce-ai tu in ...
Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu prieten din 24 feb 2010 20:28 de Psyche
eu intotdeauna mi-am zis ca trebuie sa le faci pe toate ca sa intelegi viata dar se pare ca nu ma refer chiar la tot.
daca chiar iti doresti o asemenea experienta(pentru ca imi dau seama ce inseamna moralitate pentru tine si pun pariu ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin din 24 feb 2010 20:00 de Psyche
o sa-ti istorisesc un caz,poate tragi niste concluzii din asta.
prietena mea cea mai buna are aceiasi,sau foarte asemanatoare problema ca si tine.
intre ea si mama prietenului,dupa certuri si faze inutile s-a instalat o rivalitate prosteasca ...
M-am plictisit de mine din 24 feb 2010 19:52 de Psyche
De mine sau de aceiasi eu sunt plictisita defapt si ma intreb daca nu cumva adaugari la garderoba sau o noua tunsoare m-ar ajuta.
:huh:
Re: Re: Fetelor, ce va place sa faceti imediat dup din 24 feb 2010 18:56 de ursaru
pai da,merge o tigara buna dupa partida :D
Re: Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu din 24 feb 2010 18:20 de cherry_dream
da ma ... dar e prea aiurea sa faci intre prieteni!
daca voi puteti, n-aveti decat :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin din 24 feb 2010 18:16 de Danny_DaBoss
pai da, tocmai aia trebuie sa ii zici sa o asigure pe masa ca nu se intampla nimic daca are o prietena ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stari de voma din 24 feb 2010 17:21 de baby
Hey...
Ia metoclopramid sau emetostop....emetiral parca
Sunt atatea!!!
Emetostopul e foarte bun si pt raul de masina:~*:lol:
Sau daca nu....lamaie:love:
Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu pri din 24 feb 2010 17:16 de oana
..pai care este problema ca eu nu inteleg..eu spre exemplu am intrebat iubitul meu daca nu vrea sa o faca si cu prietena mea si am facuto in 3 :P
e fte bine si frumos...sa faci 2 fete si un baiat..:d una o ia in vagin alta o suge cind o scoate si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin in din 24 feb 2010 16:56 de alexa
Tocmai asta mi se pare aberant, ca nu i-am schimbat copilul cu nimic, nu il sun ca disperata, nu il tin de la teme, nu i-am pus nicio piedica, el invata la fel ca inainte!:ermm:
Pagina 1008 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |