Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prefer

din 25 feb 2010 16:10 de Danny_DaBoss

da, se simte bine si daca nu intra toata dar si mai bine daca intra.. ;) de exemplu, pe la spate nu e asa mare placerea si satisfactia daca nu intra toata, nici pentru femeie nici pentru barbat.. si ma refer la o marime normala 17-18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza depen

din 25 feb 2010 16:10 de cherry_dream

exact. nu poate fi vorba de plictiseala atata timp cat amandoi se simt bine in pat ... si nu au o viata sexuala monotona..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependent

din 25 feb 2010 16:07 de alinaL

bine zis la chestia cu ritmul...mi se pare ff ok:flowers: si da...dupa o perioada cand invata devine bun:D depinde de persoane daca au rabdare si se iubesc indeajuns de mult:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preferintele sexului i

din 25 feb 2010 16:06 de cherry_dream

pai intra atat cat ii permite vaginul ... are si el un capat :lol: dar nu simti mare lucru daca intra tot.. placerea se simte la cativa cm, la intrare. asta la fete. la baieti, sa-ti spuna el :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 25 feb 2010 16:01 de cherry_dream

stii, daca ambii sunt incepatori, este mult mai bine. invata amandoi pe parcurs si se inteleg altfel ... au acelasi ritm ... nu poti sa spui neaparat ca nu iese sexul bun ... intr-adevar cu timpul va deveni din ce in ce mai bun ... dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preferinte

din 25 feb 2010 16:00 de alinaL

n ai inteles....ma refer daca placerea este numai daca intra tot sau nu? bine...placere este dar ...e placerea care duce la orgasm?....e "sex bun" daca nu intra toata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 25 feb 2010 15:53 de Danny_DaBoss

in primul rand nu m-as incurca cu o incepatoare.. iar 2 incepatori... cum sa iasa sexul bun la 2 incepatori ? :lol: 2 incepatori se descopera, experimenteaza si pe parcurs, dupa o perioada devine si sexul din ce in ce mai bun..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preferintele s

din 25 feb 2010 15:51 de Danny_DaBoss

este mare sau totala m-ai spart :lol: da, este placut..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preferintele sexul

din 25 feb 2010 15:47 de alinaL

si placerea la un barbat este mare sau totala numai daca intra tot penisul?

Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 25 feb 2010 15:44 de alinaL

deci sa inteleg ca te ai plictisi de o incepatoare?:D si ce se intampla daca ambii parteneri sunt incepatori?...nu iese sex bun? sau se va sfarsi relatia pt ca se vor plictisi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental...

din 25 feb 2010 15:40 de lombuss

multumesc fetelor! cred ca totusi ii voi spune mamei.... dar daca numai gasesc momentul potrivit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacul

din 25 feb 2010 15:36 de alinaL

deci stai...daca trece de fazele senzatiei de ejaculare inseamna ca a avut orgasm? si pt cel de al 2lea trebuie mai multa concentrare? sau nu vrea sa si dea drumul ca sa lungeasca placerea?:D...gen daca i se face oral sau cv de genu?

Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ?

din 25 feb 2010 15:24 de Kari

Eu cred in Dumnezeu dar nu in Cel razbunator,manios si care ii pedepseste pe oameni ci in Acel Dumnezeu bun care poate sa te inteleaga oricand si caruia poti sa ii spui ce vrei,chiar fara sa mergi la Biserica.Consider ca poti sa te rogi de cate ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Preferintele sexului in materi

din 25 feb 2010 15:19 de cherry_dream

da. la 17 nu doare :rolleyes: vaginul este stramt sau larg. in rest se modifica in functie de dimensiunea penisului ... dar iti dai seama ca un vagin stramt si un penis foarte mare => durere ... oricat s-ar modifica el.

Re: Re: Fetelor, ce va place sa faceti imediat dup

din 25 feb 2010 15:16 de Danny_DaBoss

ok, asta tu.. si ei ce ii faci ? :)

Re: Re: Re: Re: Preferintele sexului in materie de

din 25 feb 2010 15:07 de alinaL

ah si...penisul "normal" este cam de 14-16 cm?.....si ala mare e de peste 16 si doare cand intra?...ce penibil suna...scuzati mi exprimarea.. si vaginul este de diferite marimi, nu i asa?...si poate si de asta depinde daca doare....sau?

Re: Re: ce prefera fetele

din 25 feb 2010 15:05 de alinaL

cuvintele atentie, tandrete fac totul..nu mai conteaza marimea sau grosimea daca e dragoste...

Re: Re: Re: Re: Re: cum se face...

din 25 feb 2010 15:02 de cherry_dream

daca ar fi o fata experimentata ... ar sti ce sa faca in astfel de situatii. nu ar sta sa faci tu totul, mai ales ca esti si virgin. poate ca ar trebui sa comunicati mai mult. sa vb despre asta. sa capatati incredere unul in celalalt ...

Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 25 feb 2010 14:55 de Danny_DaBoss

in sensul ca daca partenera este plictisitoare in pat... atunci nu mai am nici un interes.. daca este experimentata, atunci de fiecare data este bine, frumos si interesant.. bine inteles ca si sentimentele au un rol important in viata sexuala ca ...

#In cine credeti ?

din 25 feb 2010 09:44 de Danny_DaBoss

Vreau sa propun un subiect delicat cu riscul de a-mi lua multe injuraturi dar nu imi pasa...
BISERICA
Stiu ca sunt multi fanatici religiosi, eu nu ma enumar printre ei dar nu ma intelegeti gresit, cred in Dumnezeu.. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1007 din 3731
«   1 ... 1004   1005   1006   1007   1008   1009   1010 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare