Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sani mari sau mici? (Intrebare pentru baieti)

din 26 feb 2010 16:57 de SORIN28

Ce este mai mult decat palma mea e bun. :D (bine, nici sa se se loveasca de stomac). Daca e "dreapta"...saru'mana multumim dar sunt satul de mine cand fac dus. Pentru fetele/femeile fara sani...un sfat: pentru bube axista alifii:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii

din 26 feb 2010 16:34 de McLove

Nu are rost sa vorbesti cu mama lui... Familia lui, probleme lui. Esti prietena lui. Spune-i sa fie si el barbat si sa nu mai stea dupa mamica. Ea tine la el, de-asta il protejeaza. Daca ii spune ca vrea sa nu mai fie dominat, ea o sa inteleaga. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Calitatile unui viitor sot

din 26 feb 2010 15:30 de Firentze

@mona86 sa-i accepti defectele?Si daca te inseala dupa atatia ani?Si mai ales de mai multe ori?Sa fii fraiera sa faci asta!Spui ca ar trebui sa-si gaseasca altul,tu cum poti sa spui ca il iubest pe acel baiat/barbat daca dupa 7 ani nu mai esti atat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 feb 2010 15:29 de ursaru

e ciudat... :ermm: ,mie unu mi-ar pieri chefu` daca ea ar fuma cand ar avea orgasm.dupa merge;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata a

din 26 feb 2010 15:09 de McLove

Si, cine esti tu? Nu am nevoie de inca un fan! Oricum, am zis clar "ala"... Cumva, te-ai simtit? Crezi ca trebuie sa stiu ca nu te intereseaza pe tine? O sa are in jur de 30-40 cm (nu stiu sigur!) S-a lovit in margine, acea margine este un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accid

din 26 feb 2010 14:56 de lombuss

McLove: absolut nu ma intereseaza parerile tale dar daca tu crezi ca himenul se rupe numai in timpul actului sexual...te inseli amarnic caci chiar si profa de educatie p/u sanatate ne-a spus ca himenul se rupe destul de bine si intr-un ...

din 26 feb 2010 14:38 de McLove

Dar, daca si partenerea fumeaza? Oare cum ar fi o partida de sex, daca partenerii ar fuma, in timpul contactului? :, (serios vorbind..)

Re: Re: Re: ce sa fac? Sa o iei in continuare!

din 26 feb 2010 14:33 de McLove

Nu pot sa cred... Voi nu va dati seama ca, pur si simplu, isi bate joc? Imi pare rau... daca credeti ca a dezvirginat-o o sa de bicicleta, e parerea voastra. Oricum, pentru [b]CEL[/b] care a deschis topicul: ai grija, data viitoare te poate ...

Re: Varsta

din 26 feb 2010 13:53 de Nu minti!

E ok, daca Pasoptistul arata bine, dar oricat s-ar ingriji, tot o sa i se usuce si o sa-i cada coaiele intr-o buna zi, mult mai devreme decat o sa ti se lase tie tatele si sa-ti cada curu, sa nu mai fie asa de ferm. Atentie la Iri cu Monica, sa nu ...

Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGINa ESTE BINE SAU NU

din 26 feb 2010 13:44 de compot

"Marimea conteaza...daca vorbim despre portofel". Da-i bataie, nu o sa ti-o bage pe toata, o sa-i spui tu stop !!!

Re: Re: ce sa fac? Sa o iei in continuare!

din 26 feb 2010 13:41 de Nu minti!

Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le spun

din 26 feb 2010 13:29 de compot

ce basme aveti in voi...auzi... a dezvirginat-o o sa de bicicleta:| probabil era in forma de penis si tu imbracata in pasarica goala. Daca esti minora sa nu uiti s-o dai in judecata poate te-alegi cu niste coarne... sa vezi senzatie ...

din 26 feb 2010 12:50 de alinaL

:lol:foarte tare si ursaru:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

din 26 feb 2010 08:54 de Danny_DaBoss

daca esti genul care isi da drumu de 3 ori pe ora, da, mai merge unu... mie unu imi place sa o las epuizata sa nu mai stie nici de ea, sa nu mai poata si a2a oara... :,

Re: Re: Re: Re: Explicatii amanuntite despre ejacu

din 26 feb 2010 08:31 de unul

Sa fiu sincer cu prietena mea tot atat de repede ejaculam...numai ca in cazul asta simteam ca si iubeam... La laba nu ai ce sa iubesti... Si ca un simplu sfat...va spun sa nu va mai aruncati la comment-uri...ci cititi si voi mesajul ala de 5 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidenta

din 26 feb 2010 07:37 de Psyche

cazi cu tot cu bicicleta,ramai tintuit de scaunul ala si din cauza loviturii se rupe daca nu e indeajuns de elastic:((

din 26 feb 2010 03:39 de valentine

Welcome to the club!:D

Re: Re: Preput stramt...

din 26 feb 2010 01:16 de sasanel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 26 feb 2010 00:52 de ExoticDream

Cum sa nu? Vorbim de vanatoarea sentimentala, iar prefacatoria aia se cheama in mod elevat [i]seductie[/i]! Cred ca avem printre noi persoane care ar putea pune bazele scolii de seductie in Romania. In fond, in Occident exista astfel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt

din 26 feb 2010 00:36 de ExoticDream

Nu ne-ai spus ce varsta aveti, dar dupa "stilul" ei intuiesc un 15-16 maximum. Abordarea ta a fost una corecta, dupa parerea mea, nu te-ai ascuns dupa deget, i-ai dat de inteles destul de clar ca ti-ar placea o relatie serioasa, nu o simpla ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1005 din 3731
«   1 ... 1002   1003   1004   1005   1006   1007   1008 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare