Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 feb 2010 09:35 de baby

Vezi.......problema nu e la femeile din viata ta....problema e la tine ca tu ai gandirea asta aiurea....nu femeile. Ai intalnit cateva domnisoare "defecte" si acum zici ca femeile gasesc scuze si au voie orice ca asa vor ele.

Re: #In cine credeti ?

din 27 feb 2010 09:32 de baby

Cica nu tre sa faci si tu ce face preotul:lol:... In fine.......eu sunt de aceeasi parere. Nu ma duc sa ma tavalesc pe jos pe la biserica in speranta ca ma voi indrepta spre rai. Cred in Dumnezeu :D nu in ideea de a ma da in stamba si de a ...

Re: folositi

din 27 feb 2010 09:31 de Aurashy

deocamdata ma descurc fara dar daca fata vrea ea sa incerce si cu naturala si cu artificiala mai fac exceptie:)) poate vrea ''penetrare dubla'':))))

Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 27 feb 2010 09:30 de Aurashy

asl pls si pic nud=))) aaa scz asta era pe irc=)))) inainte:))))

din 27 feb 2010 09:28 de Aurashy

ele eu voie ....noi suntem aia nenorociti care le batem care le inselam :))))=)) ele au voie orice si pe desupra daca le intrebi dc ...gasesc si scuze...:)))

Re: Re: Am o intrebare....

din 27 feb 2010 09:20 de Aurashy

ai perfecta dreptate...Nota 10+ pt explicatie..foarte multi nu stiu sa se ingrijeasca si se intreaba de ce...;)

Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena

din 27 feb 2010 08:40 de Aurashy

sau baietii care zic ca nu inseala si nu ar insela niciodata...pai ma baieti daca intr`o zi cand va plimbati voi asa pe strada...si tamnesam..apare o fata frumusica foc...si uite ca se baga in seama cu voi ...si la un moment dat iti zice sa iesiti pe ...

Re: Re: O intrebare

din 27 feb 2010 08:24 de Aurashy

scz ca pun intrebarea asta...dar daca stai cu o fata de vreo 4 ani si dintre care 2 ani o ti la tine acasa o scoti in lume o ti pe banii tai nu ii ceri absolut nimic..doar sa iti fie fidela...si apoi dupa 4 ani aflii ca se f**** cu altu (scz de ...

Re: Re: Re: De ce v-ati insela iubita?

din 27 feb 2010 08:15 de Aurashy

CUM SE FACE CA DE FIECARE DATA FETELE SUNT CELE INSELATE...DAR ELE NU ZIC NICIUNA CA INSEALA...sincer am citit prin mai multe locuri si am vb cu foarte multe fete...si imi ziceau ca uneori cat de mult ar iubi un baiat...simt nevoia sa incerce ...

Re: Re: SPUNETIM

din 27 feb 2010 07:36 de Aurashy

iti iei un vibrator mai bine...sau daca nu gasesti tu ceva asemanator cu un penis...vreun pargum...crema ceva:))) si o introduci adanc...bn la inceput poti so iei mai usurel..cu degeteu pana te umezesti...si apoi continui cum am zis mai sus...

Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalni

din 27 feb 2010 07:27 de Aurashy

ai dreptatee perfecta...daca cedeaza de la prima intalnire nu inseamna ca sunt c**** inseamna ca ne placem ..si amandoi vrei lucrul acesta...

din 27 feb 2010 06:25 de Aurashy

mai de cand suntem mici parintii /bunicii ne duc la biserica ne pun sa zicem rugaciuni etc. deci majoritatea credem in Dumnezeu...dar am si eu o singura intrebare ...la vazut cineva?? si eu zic tot asta cand ma intreaba cine ''cred in Dumnezeu'' dar ...

Re: sex oral

din 27 feb 2010 00:56 de Andreas

Da da aici ai spus cv adevarat.Imi place sa dau limbi,da sa mi se si sg,daca si cu finalizare e perfect..

Re: Re: Re: Re: folositi

din 27 feb 2010 00:01 de Leroy

ai dreptate tu, astea le cumpara orice cuplu, oricat de bine le-ar functiona "jucaria"... pentru placere in plus, se fac si achizitii de astea... pe mine m-ar interesa doar durex-ul ala cu vibrator la baza... n-am incercat, si inca sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Explicatii amanuntite

din 26 feb 2010 23:48 de Leroy

mc love cam are dreptate, si iti spun si eu, daca ma masturbez pot sa am o viteza superioara actului sexual intotdeauna, implicit timpul se poate injumatati... daca faci un calcul, s-ar putea sa se ajunga la 30 sec... si iti zic eu, ca daca nu o fac ...

Re: Comunicare

din 26 feb 2010 21:51 de cherry_dream

pai nu le mai raspunde. stiu ca e enervant cand vorbesti numai tu. cred ca sunt ele proaste :lol:

Re: Comunicare

din 26 feb 2010 21:51 de Danny_DaBoss

daca te plictiseste, inchide. simplu sau zi-le, bay cucoana de ce ma suni daca nu ai nici un gand ?

Comunicare

din 26 feb 2010 21:36 de Mionel

Ma nene, de vreo 2 sapt. ma tot suna in draci 3 tipe si de fiecare data cand suna, daca nu vorbesc eu ceva sau daca nu le pun intrebari, conversatia ar fi ascultatul respiratiei. Ce e mai grav e ca se si supara cand le expediez si le mint ba ca ma ...

din 26 feb 2010 19:30 de cutarescu

Mai intii de toate BINE V-AM REGASIT! Sint cam in totalitate de acord cu tine cu citeva mici exceptii. Totusi.. un fapt real, Valeriu Ionescu, chirastul blond al trupei Voltaj pe care ii cunosc personal, a fost casatorit, a avut o fetita, ...

din 26 feb 2010 17:58 de baby

Cat de bun sa fie incat sa "agate" in cateva minute? Pentru unele e suficient doar sa fie frumusel:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1004 din 3731
«   1 ... 1001   1002   1003   1004   1005   1006   1007 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare