Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me.!!!! din 27 feb 2010 22:37 de sweetheart
tu ai ce ai ca faci 18 ani si exti virgin...Doamnee !! altii sunt mai mari ca tine, virgini si nu isi fac atatea probleme..buy a life 8-|
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 27 feb 2010 22:32 de sweetheart
tu marele expert...coca...;)
Re: help me.!!!! din 27 feb 2010 22:27 de sweetheart
si tu crezi ca dupa o luna deja tb sa te f***? trezeste`te !!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 feb 2010 22:22 de McLove
Atunci de ce incerci sa imi raspunzi, daca nu ai nimic sa imi spui?
Adu-mi dovezi, spune ceva, apoi... poti sa zici "unde's doctorii".
Data viitoare vorbeste cu prietenii tai asa, nu cu mine!
Incepe sa miroase, cand cineva te "intoarce", ...
Re: Re: Re: #One Man Band din 27 feb 2010 22:14 de McLove
De ce?!
Daca toti ar avea un talent, ar fi un haos total in lume. Nu mi se pare nimic ciudat daca cineva imi spune ca ii place sa asculte muzica.
Si mie imi place sa ma uit la filme... asta nu inseamna ca trebuie sa ma fac regizor.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 27 feb 2010 22:12 de Psyche
pur si simplu nu am credibilitate:huh:omul asta e imposibil. unde`s doctorii?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 27 feb 2010 22:05 de McLove
Asa e! Ai uitat sa precizezi ca prima data e unda de soc, apoi explozia propriu-zisa. (ma refer la o bomba)
Deci, de acum incolo sa stiu... Daca lovesc pe cineva din greseala in burta, ii rup matu'. :ninja:
Re: Re: Parintii mei fac sex! din 27 feb 2010 18:24 de cherry_dream
ei nu cred ca i se pare normal sa-si inceapa viata sexuala la 12 ani..daca e atat de ingrozita ca parintii ei fac sex. :lol: daca o intrebi, ar zice ca ea n-ar face niciodata.
oricum, e veche discutia.
Re: Se ,,lasa din 27 feb 2010 18:07 de cherry_dream
n-are legatura cu masturbarea.
poate nu te mai excita prietena...poate ai emotii, esti stresat, ti-e frica...plus ca te mai si gandesti "aoleu,daca n-o sa iasa bine"...
fii relaxat si incercati un preludiu mai lung. sau faceti altceva, sa fie ...
Re: O iubesk dar n-am curaj sa-i spun din 27 feb 2010 18:03 de angel_hopes01
daca nu ai curajul sa'i spui in fata ca o iubesti,macar incearca sa ii faci complimente sau sa'i bati niste apropouri... ;) %%-
Re: Re: Re: Re: Re: O iubesk dar n-am curaj sa-i s din 27 feb 2010 17:22 de delia69
tu esti bou pretene/:) mai posteaza de vreo 16 ori acelasi subiect.....si app.....cu ce puii mei te putem ajuta noi daca tie ti'e rusine???:`
Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 27 feb 2010 16:45 de cutarescu
Nu m-am referit defel ca iadul ar fi pe pamint, de fapt eu nu cred in existenta iadului si a satanei, daca ai fi rumegat mai bine ce am spus ti-ai fi dat seama de asta.
Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 27 feb 2010 16:44 de cutarescu
Daca citeai mai cu atentie ai fi vazut ca eu am zis "poate", deci nu sint asa de sigur cum ai zis tu ca as fi, este doar o parere de-a mea pe care am dreptul s-o am, de ce ma ironizezi?
Re: Re: Re: Comunicare din 27 feb 2010 15:38 de Mionel
Si o modalitate de a le explica finut sa ma lase in plm in pace daca nu au nimic de zis ca n-am chef de stat la taclale la telefon? Daca au chef de stat la taclale, sa-si ia lenjerie sexy pe ele, sa-si expedieze parintii si dupa ce facem treaba aia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cutremur din 27 feb 2010 15:10 de Aurashy
crezi cam prost uite ca aici n-ai nimerit ;) dar fiecare cu parerea lui..ce-am zis era o gluma in caz ca nu ai citit pana la cap..
Re: Re: Re: Re: Re: Cutremur din 27 feb 2010 15:06 de compot
Daca mai gandesti asa o sa sfarsesti dand la laba.
Re: Parintii mei fac sex! din 27 feb 2010 14:30 de MissPerfectiune
Stii ce-i dubios? Ca voua adolescentilor vi se pare normal sa va incepeti viata sexuala la 12 ani... Parintii vostri ce au? Si ce daca fac?
Ai grija poate faci o depresie:((
Re: Re: Cutremur din 27 feb 2010 14:16 de compot
mai nasol e sa fii pe Wc:x:x
Re: Re: Cutremur din 27 feb 2010 13:44 de MissPerfectiune
Pai cum spune si mai sus... Te opresti din lucru:lol::lol:
Re: Cutremur din 27 feb 2010 13:43 de Danny_DaBoss
si daca sunt calare ? :lol: sa ma dau jos sau sa termin ? :,
Pagina 1002 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |