Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Masturbare zilnica

din 28 feb 2010 17:59 de stefan_177

este problema ... tot asa faceam si io si akm ejaculez intr-un minut ... adik ejaculare prematura... si de vreo 6 luni ma chinui sa rezolv problema asta si tot degeaba.... asa ca ... laso !

Re: Orgasm mai intens la masturbare decat la sex

din 28 feb 2010 15:55 de ano_nim

Nu sunt hetero, fac sex aproape 4 ani si am schimbat mai multe partenere

Re: Orgasm mai intens la masturbare decat la sex

din 28 feb 2010 15:50 de Psyche

daca ne spui si ce experienta sexuala ai? esti hetero?

Re: Re: Re: Barbatul virgin!!!

din 28 feb 2010 15:47 de cherry_dream

e posibil sa nu va potriviti la capitolul sex ... asta pentru ca nu cred ca poate fi vorba de emotii :p

Re: Re: Re: Barbatul virgin!!!

din 28 feb 2010 15:44 de cherry_dream

degeaba stie baiatul sa se controleze ... nu se compara sexul cu masturbarea ... daca e virgin, oricat de bine ar putea sa se controleze, prima data tot are emotii si ejaculeaza repede ... iar ata nu este o dovada a faptului ca e virgin sau nu. ...

Re: Re: Barbatul virgin!!!

din 28 feb 2010 15:29 de silviu

sincer nu stiu care e faza cu "atza" aia eu inca o am...am 25 de ani si nu sa rupt nu ma incomodeaza nu ma deranjeaza :| si pana acuma nu mi-a spus nici o fata nimic in legatura cu "Atza" mea . am citit mai multe postari si multi sunt obsedati cu ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 28 feb 2010 15:26 de careva

Eh..si prietenul meu m-a asteptat un an si ceva si sincer nu regret si sunt 200%sigura ca nu m-a inselat sau ceva. Imi aduc eu aminte cand i-am zis ca nu sunt pregtita..si chestii d-astea, m-a inteles perfect. Chiar as fi regretat mult in ...

Re: Ma considera enervant

din 28 feb 2010 15:11 de baby

daca iti zice ea ca esti enervant atunci sa crezi! si apoi faza cu "hai sa ne cunoastem mai bine" e normala. ce vrei sa se bage in relatie cu un necunoscut?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 feb 2010 15:05 de baby

Nu stim noi ce masculi adevarati pierdem:lol: Mai nou mie mi-a zis unu..."hai ca daca nu vrei sa iesim te las in pace. Nu te mai invit ca sunt fete. Ce crezi ca daca incerci sa pari ca te lasi greu ma ...

Re: Re: Ati fost vreodata la masaj erotic ?

din 28 feb 2010 14:59 de baby

Eu sunt de parere ca uneori oricat te-ai chinui sa alungi monotonia....daca e sa se duca relatia tot se duce. Chiar si cu mama masajului erotic si a jucariilor sexuale.

Re: Inspiratia

din 28 feb 2010 14:58 de baby

am eu un amic care daca bea 2 beri iti face niste poezii :lol::lol::lol: si declaratii de dragoste si ce vrei tu:lol:

Re: Pastila de anulare sarcina...

din 28 feb 2010 14:40 de simosimina

Escapelle sau Postinor 2.

Re: Bubite zona pubiana

din 28 feb 2010 14:37 de simosimina

Din cauza lamei te-ai iritat!

Re: pe cine sa cred?

din 28 feb 2010 14:34 de simosimina

Cel mai bine tu îl cunoşti..şi la fel de bine cunoşti şi situaţia în sine! Ştii şi tu vorba aia, că omul la beţie spune adevărul... Acumm nu trebuie să dramatizezi, ci doar să porţi o discuţie cu el pe această temă! Multă ...

Re: Bubite zona pubiana

din 28 feb 2010 14:01 de cRaZY

Nu e dar trebuia sa te dezinfectezi,nu mai fa cu lama de ras deoarece cand iti va creste parul o sa te iriti like hell.... Fa un tratament mai profesionist si mai adecvat care tine cum ar fi ceara sau masina apoi un peeling fin si gata ...:p

Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la min

din 28 feb 2010 12:25 de mariana

pai pune-l la incercare. roag-o pe prietena ta sa se dea la el si o sa vezi daca se lasa la toate fetele.(!):ok:%%-:,:):flowers::zorro:

Re: ar exista sanse sa fiu insarcinata?

din 28 feb 2010 11:54 de cherry_dream

stai linistita ... nu esti insarcinata daca ati folosit prezervativ si ati avut grija ... menstruatia iti poate intarzia si din alte motive. stres, raceala ... simptomele care le ai sunt asemanatoare cu cele de sarcina, dar avand in vedere ca au ...

Re: pe cine sa cred?

din 28 feb 2010 11:49 de McLove

Ti-a facut ceva prietenul tau? Esti sigura ca ala nu minte, doar ca sa va desparta? Nu mai ascultati ce zic toti paralelii, daca va iubiti, atunci nimic nu mai conteaza. PS: foloseste si virgula, nu numai [i]punct punct punct[/i]

Re: Re: like Barbatul virgin!!!

din 28 feb 2010 11:46 de McLove

Cum isi dau seama daca un barbat e virgin... Pai, daca se controleaza, nu ai cum sa iti dai seama. Dar, daca e "speriat", termina si in 10 secunde... PS: nu mai scrieti cuvinte in engleza, aiurea... Nu se intelege nimic!

Re: Pastila de anulare sarcina...

din 28 feb 2010 11:44 de cherry_dream

cum adica isi face efectul doar 3 zile ? :` banuiesc ca te referi la postinor, dar ai grija cu pastila asta pentru ca e indicat s-o iei doar de 2 ori maxim pe an ... e foarte toxica ... asa ca n-o lua la nimereala, doar daca este 100% cazul.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1000 din 3731
«   1 ... 997   998   999   1000   1001   1002   1003 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare