Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

din 1 mar 2010 16:12 de Un sfat!

In primul rand de ce ai facut sex?:) In al II-lea de ce ai facut sex neprotejat, asta nu e bine deloc, nu stii ce poti lua! Si-n al treilea rand, poti merge frumusel, [u]pentru linistea ta[/u], ca nu ai ciclu fals (in general este mai deschis ...

Re: Sex sau masturbare...

din 1 mar 2010 15:52 de Un sfat!

Eu zic ceva masturbare inainte de sex, ca fara amandoua nu poti trai, decat daca te calugaresti, asa ca dai la cap sau fa-o din deget sau degete

Re: Re: Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insis

din 1 mar 2010 15:49 de Un sfat!

inb primul rand esti minora si nu prea mi-as permite sa-ti dau sfaturi. Insa la modul general, iti pot spune ca poti sa-i faci o felatie ca tot ai sa-l pierzi si chai daca te-ar dezvirgina in cazul cel mai fericit nebrutal, tot al sa-i pierzi si ai ...

Re: Re: Re: Re: Orgasm mai intens la masturbare de

din 1 mar 2010 15:44 de Un sfat!

Nu am facut reclama la ceva nominal la vreun sexshop. Dar sunt convins ca-n cazul de fata acolo e rezolvarea. Daca nu e adeptul(adepta) unui sex shop poate sa-si confectioneze acasa vreo jucarie, niste lanturi, niste bile, niste biciuri etc:)

Re: Re: Re: Orgasm mai intens la masturbare decat

din 1 mar 2010 15:34 de Psyche

domnule:blink:tu detii un sexshop de faci atata reclama?

Re: Re: Orgasm mai intens la masturbare decat la s

din 1 mar 2010 15:30 de Un sfat!

Te sfatuiesc sa te masturbezi, dimineata la pranz si seara si mai ales joia inainte de a face sex. Si chiar daca te scarbesti de masturbare ai sexshopul deschi, nu te vede nimeni, iti ei jucaria si te duci tiptil acasa ca s-o probezi. iti poti lua ...

Re: Re: Am gresit o data, nu mai are incredere in

din 1 mar 2010 15:29 de Pasaroi_Cuminte

Mai depinde cand s-a intalnit cu altul. Daca s-a intalnit cu altul, inainte sa-l cunoasca pe el, atunci domnul "suparare" n-ar avea motive deloc. Daca s-a intalnit cu altul in timp ce era cu actualul , atunci lucrurile se schimba serios in ...

Re: Re: SEX ORAL

din 1 mar 2010 15:25 de Cu stima!

Eu cred ca chiar daca o lasa prietenul ei dupa ce i-a facut un sex oral adevaratpe care sa-l tina minte, nu este nici o umilire. Si daca ea i-a facut un sex oral cool, el se va mai intoparce la ea si pentru un sex oral ocazional. Asa ca fetelor nu ...

Re: Re: Re: Ati fost vreodata la masaj erotic ?

din 1 mar 2010 15:12 de Un sfat!

Eu sunt de parere ca doar barbatii au dreptul la masaj erotic si asta e lasata cu limba de moarte inca din cele mai vechi timpuri si asa trebuie sa ramana. Pe vremea romanilor, daca femeile le atingeau organele sexuale ale barbatilor fara stirea ...

Re: Ma place?

din 1 mar 2010 14:51 de yony

aaaaa.. si in plus daca iti ceri scuze de la cineva asta nu inseamna neaparat ca il placi, inseamna k stii ca ai gresit si iti acceptzi greseala si vrei sa o indreptzi.. nu? :rolleyes:

Re: Re: Re: Ma place?

din 1 mar 2010 14:49 de yony

de ce nu vrei sa stie ca il placi daca asta e adevarul? ceretzi scuze si o sa vezi dupa aia ce o sa mai fie ... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ?

din 1 mar 2010 14:42 de Psyche

As avea,pentru ca le fac constant si imi e totuna. E un alt banc,ca si multe altele. De ce? Pentru ca pur si simplu nu cred. Nu mi-e frica decat de lucruri pamantesti. Si viata insusi o vad doar ca pe o experienta prin care trebuie sa treci. ...

Re: Re: Re: par pubian???

din 1 mar 2010 12:57 de Un sfat!

Mie imi place ca ea sa aiba parul pubian mai mare, si daca vrei sa faci un cunnilingus, dai parul cu labii lateral deoparte, dar nimic nu se compara cu acele momente cand te freci cu scrotul cu par pe o pizdulice paroasa. In cercati senzatia si n-o ...

Re: Re: Cunilingus

din 1 mar 2010 12:47 de Un sfat!

Ia-ti o pizda artificiala de la sexshop si poti exersa in liniste fara sa te vada nimeni. Iti imaginezi ca dai limbi intre bucile curului. Dar atentie sa nu faci bashika la limba. Daca simti o durere in varful limbii oprestete si da-ti cu ...

Meniul la restaurantul "Posada"????

din 1 mar 2010 12:13 de raluca

buna!!!!am si eu niste intrebari pt cei care stau in curtea de arges sau care cunosc cat de cat restaurantul posada!!!as vrea sa stiu daca l-au renovat k auzisem k nu era modernizat si km cat este un meniu de nunta acolo...am putea sa gasim un meniu ...

Re: Re: wtf

din 1 mar 2010 11:32 de Wolf

pai eu am niste bubite mici albe am auzit si eu cam e placerea mai mare :)) dar vreau totusi sa scap de ele o sa incerc daca merge va anunt apropo bubitele sunt mici albe nu ustura nu nimik doar aspectul ma deranjeaza :|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acoper

din 1 mar 2010 11:22 de Marius

daca e sa imi dea cineva add sa vorbim ro_wolf13@yahoo.com

Re: Re: Re: Re: sa deschid si eu un subiect:P

din 1 mar 2010 10:25 de McLove

Un lucru nu inteleg... aia de ce platesc, daca ea nu face nimic? Doar sa o vada? Pai asa se duc pe strada, stau pe o banca, si vad la femei de se satura.. Un lucru cert, se masturbeaza... asta e clar! Dar... cu ce ma ajuta pe mine sa ma uit ...

Re: SEX ORAL

din 1 mar 2010 02:16 de alexnico08

esti sigura de prietenul tau? ai incredere in el ca nu o sa te lase? daca esti sigura,poti incerca si tu,pentru ca la un momendat,o sa se simta ciudat stiind poate,ca alta fata ar faceo... ia punel sa iti faca si el tie :) [dar nu in gen: ia ...

Re: Re: Re: Orgasm mai intens la masturbare decat

din 1 mar 2010 02:11 de alexnico08

cum nu esti hetero daca ai [u]parteneră[/u] nu cred ca a fost atent...:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 998 din 3731
«   1 ... 995   996   997   998   999   1000   1001 ... 3731   »

loading...