Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Pastila de anulare sarcina... din 1 mar 2010 01:58 de alexnico08
am inceput viata sexuala cu ea,exact acu 14 zile...din ce in ce mai des :)
contact sexual mai...cu probleme a fost: vineri/sambata/duminica,pentru ca ea a vrut mai pe viu,ca ii place mai mult :unsure:
1.deci daca il ia azi[luni] se poate anula ...
1 Martie printre relee..... din 1 mar 2010 01:39 de ExoticDream
Multumesc din suflet pentru gandul delicat, putini sunt cei care in ziua de azi, fara sa aiba vreun interes special, se gandesc sa faca o bucurie cuiva, sa inchida pret de cateva clipe un circuit imaginar si sa lase sa treaca un curent virtual, ...
Re: Am gresit o data, nu mai are incredere in mine din 1 mar 2010 01:22 de ExoticDream
Din nefericire, ma tem ca increderea o data pierduta nu prea mai poate fi recuperata.... indiferent care ar fi fost greseala. Ceea ce ai facut tu este un lucru de o gravitate..... medie DACA s-a intamplat cu mult timp in urma; daca intr-adevar ai ...
Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 1 mar 2010 00:45 de Deuteronom
Am o mica intrebare pentru tine (mai multe din curioziate).
Sa presupunem ca ai fi insarcinata.
Ai avea curajul sa faci astfel de bancuri , inainte de a-ti naste propriul prunc ?
Daca da , de ce ? Daca nu, de ce ?
:,:,
Re: Pastila de anulare sarcina... din 1 mar 2010 00:40 de ExoticDream
1. Testul de sarcina are rezultat relevant dupa 14 zile de la contactul sexual cu probleme.
2. Pastila aceea (care sunt doua) costa aproximativ 60 ron.
3. Postinor 2 (pastila DE DUPA) nu se ia preventiv, ci DUPA ce a avut loc un contact ...
Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 1 mar 2010 00:39 de Deuteronom
Nu intelegi anumite lucruri, deoarece nu ai o educatie religioasa in acest sens.
Si faci un talmes-balmes foarte "frumos".Incurci notiunile. Faci confuzii, mari confuzii.
Dumnezeu a dat omului Biblia, pentru ai servi drept calea dreapta de a ...
Re: Re: Orgasm mai intens la masturbare decat la s din 1 mar 2010 00:29 de ExoticDream
Intrebare: tu stii ce inseamna [i]heterosexualitate[/i]? Documenteaza-te si spune-ne daca iti mentii afirmatia.
P.S. Nu suflati! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 23:59 de Psyche
si daca ar fi fost doar doi oameni? de unde atunci diversitatea indivizilor? "rasele" umane atunci. erau amandoi albi,negrii,unul "fata palida"?
:blink:
Pastila de anulare sarcina... din 28 feb 2010 23:57 de alexnico08
imi cer scuze,dar sa nu mai deschid alt topic...mai am 3 intrebari.
1. Stie cineva,daca in 2 saptamani maxim de la contactul sexual,se poate afla cumva daca este gravida sau nu?sau cel mai rapid,cum se poate afla?(sunt disperat,daca nu ii vine acu ...
Re: Sex protejat...sange...ce sa fie?! din 28 feb 2010 22:58 de simosimina
pfoaaa...gramatica ta mă dă peste cap..jur!
Fugi la un control ginecologic...că sângerările pot însemna mai multe lucruri...inclusiv răni pe col..aşa că nu mai sta
Sex protejat...sange...ce sa fie?! din 28 feb 2010 22:28 de yo_myra
buna..am o probl si v-ash fi recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi ceva..orice..sunt bn primite..sapt trecuta am avut un contact sexual protejat ..a fost ok..nu s-a int nik...cred..insa de cateva zile imi curg picaturi de sange..nu e ...
Re: Re: Sinucidere din 28 feb 2010 22:24 de sweetheart
un raspuns de nota 10 ! ar trebui sa iti dea de gandit.. nimic nu e mai rau decat sa iti iei viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu
Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 22:23 de toy
In legatura cu Adam si Eva si eu am unele dubii. Intradevar primii oameni, ca sa se reproduca au comis un pacat foarte condamnat de biserica, adica incestul. Sunt unele lucruri care se bat cap in cap:ermm::ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 22:22 de Psyche
da:lol::lol::lol::lol:
daca Iisus transforma apa in vin i-a iesit foarte ieftin majoratul la cati prieteni avea:lol:
Re: Re: Re: cum fac un baiat sa se indragosteasca din 28 feb 2010 21:15 de Aghy Ingeras
Pai poti sa incerci sa nu il bagi in seama dar sa te dai pe langa un bun prieten deal lui si sa te duci pe langa el sa dai cu mana prin par sa ii faci ochi dulci dar daca vrea sa te intrebe ceva tu nu il baci in seama
si tiam zis incerci sa te ...
Re: Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 21:07 de Danny_DaBoss
DA... 2 lucruri nu inteleg..
1. Cica lumea ar fi evoluat din Adam si Eva, "primii" oameni pe pamant. Sunt curios cum, pentru ca ei au avut 2 baieti nu ? Abel si Cain.. Pai la faza asta ma pierd deja.. Teoretic nu are cum sa evolueze lumea de la ...
Re: Re: Re: Re: Barbatul virgin!!! din 28 feb 2010 21:01 de anonim
Roxana, ai putea sa te prinzi dupa orgasmele pe care le are, de obicei un barbat virgin are ejaculari premature si prima data ar trebui sa se termine foarte rapid pe langa unul cu partide la bord te tine 20 de minute, unu virgin se termina in 5 10 ...
Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 18:51 de toy
Sa stii ca sunt de acord cu tine.:ok: Eu cred in Dumnezeu, dar nu cred in biserica. Sincer, mi-e scarba de toate prostiile facute de "SLUJITORII DOMNULUI". Tot mai des apar scandaluri noi, cum ar fi preoti homosexuali sau betivi si maicute ...
Re: #In cine credeti ? din 28 feb 2010 18:40 de Psyche
Eu sunt de parere ca pe masura ce omul incepe sa se destepte tot mai putin credibila e si religia crestina. Desigur,as putea spune acelasi lucru si depre celelalte religii monoteiste.
Unele doctrine mi se pare de-a dreptul absurde.
Cred in evolutie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2010 18:33 de McLove
Ce rea esti! :((
Pagina 999 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |