Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Varsta

din 23 feb 2010 20:55 de C275

nu vad un viitor roz pentru voi. or sa apara certuri/discutii tocmai pe tema asta mai tarziu, daca va exista un "mai tarziu" sunt atatia baieti pe lumea asta si tu te-ai indragostit de cineva care ti-ar putea fi tata. gandeste-te bine ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 23 feb 2010 20:00 de baby

Sunt asa de bucuroasa:love: Cand am aflaaaaaaat ca...:love: Huh:love::love::love: De acum mi se urca fitele la cap de tot:lol: Si abia astept ziua de joi:love: Incepe sa imi fie din ce in ce mai bine..... Si ma tin in continuare de ...

Re: Re: Re: Re: Re: pt fete: baieti insistenti sau

din 23 feb 2010 19:25 de baby

Si eu fac asta destul de des... Daca nu pricepe tipu ca nu vreau sa am tangente cu el sau ca nu suntem compatibili:lol:...incerc sa ii explic in asa fel incat sa nu se simta prost.... si daca nu se prinde si insista il bag la offline,nu mai ...

Re: Re: Re: Re: pt fete: baieti insistenti sau nu

din 23 feb 2010 19:12 de stan

sa zicem ca nu din cauza ca s-a "prins" ce ganduri bune am, dar totusi.... tu zici sa o caut...la telefon nu ??? ca pe internet slabe sanse probabil...

Re: Re: Re: pt fete: baieti insistenti sau nu ?

din 23 feb 2010 19:09 de toy

In orice caz, ea nu a reactionat intr-un mod prea corect. Poate fara sa vrei ai spus ceva ce ea a interpretat gresit. Oricum, incearca sa vorbesti cu ea, iar daca nu reusesti...ghinion, pierderea ei.....nu se va termina lumea pentru o fata

Re: Varsta

din 23 feb 2010 19:04 de toy

Se spune ca dragostea nu are varsta. Daca tu esti sigura ca acea persoana este cea potrivita, nu lua in seama ce spune lumea si traieste-ti viata:,:,

Re: Re: Re: oral prietenului

din 23 feb 2010 19:01 de toy

Nu am spus ca intr-o relatie totul se rezuma la sex, dar sexul este important, deoarece ajuta la buna functionare a lucrurilor:):)

Re: Re: oral prietenului

din 23 feb 2010 17:45 de McLove

Si... care e partea ciudata aici? :mellow: Daca esti intr-o relatie trebuie sa faci sex de 5 ori pe saptamana ca sa iubesti? Ganditi! Totul nu se rezuma doar la sex. ON: Pai...Tu ai deja o boala, care iti afecteaza creierul. Va iubiti, ...

Re: oral prietenului

din 23 feb 2010 17:13 de TOY

De ce doar de doua ori pe luna? De ce te temi sa ii faci oral? Crezi ca te musca? Stai linistita, sexul oral este o parte importanta in orice relatie care se bazeaza pe incredere si apreciere. Te inteleg, esti incepatoare si este normal sa ai ...

Re: ce prefera fetele

din 23 feb 2010 16:55 de Danny_DaBoss

sunt de parere ca fetele sunt multumite cu orice marime de pula atata timp cat exista atentie, tandrete si bineinteles excitare.. ca poti sa fi varza si cu ea lunga si cu ea scurta daca nu stii cum poti face o femeie sa se simta bine.. deobicei ...

Re: Romania introduce taxa pe sex premarital

din 23 feb 2010 16:22 de Bozgoru

sunt de acord.. nu toti boschetarii ar trebui sa aiba dreptul sa faca sex.. sa-si puna pofta in cui daca nu-si permit :D

Re: Re: Prietena mea este proasta

din 23 feb 2010 16:14 de Bozgoru

termian mah... nu poti schimba nimic daca e omul prost... eu am incercat 3 luni.. vorbeam cu peretii.. cu o amiba.. .. cu o bacterie..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stari de voma

din 23 feb 2010 16:09 de Bozgoru

nu e frumos sa jignesti.. dar esti una dintre cele mai proaste persoane pe care le-am vazut pe forumul asta...

Re: Re: cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 15:40 de alexa

Nu, e defapt fecioara, deci mai rau din pct de vdr zodiacal:)

Re: Re: cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 14:56 de Psyche

e rac?:lol::lol::lol:

Re: cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 14:52 de McLove

Iubitul tau e un om slab... Daca un baiat, un adolescent in varsta de 18 ani a ajuns sa fie controlat de MAMA lui... e o problema foarte grava! Vina... e vina lui, pentru ca nu stie ce sa ceara. Nu e vina mamei, ea doar vrea sa il protejeze. ...

Re: cand parintii intervin in relatie

din 23 feb 2010 14:06 de cherry_dream

O solutie ar fi sa vb cu tatal lui si sa se gandeasca la "un plan" pentru a vb amandoi cu mama lui. tatal trebuie sa-l sustina, daca spune ca nu are nimic impotriva ... si s-o faca pe mama lui sa inteleaga ca nu este normal ca la varsta asta sa ...

Re: Umflatura pe testicol

din 23 feb 2010 13:06 de cherry_dream

pai daca ai fost la control, ce ne mai intrebi pe noi? :` noi nu suntem medici. daca doctorul ti-a spus ca e ok ... inseamna ca asa e.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hy

din 23 feb 2010 13:00 de cherry_dream

atata timp cat fetele sunt satisfacute, ce mai conteaza? si tu la 16 ani zici ca le satisfaci? cu cate ai facut-o? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hy

din 23 feb 2010 12:42 de zetor

eu am 16 ani penisu il am de 16 cm si grosimea de 10 ii bine? mie mi se pare subtire da le satisfac pe fete

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1010 din 3731
«   1 ... 1007   1008   1009   1010   1011   1012   1013 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare