Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 24 feb 2010 16:01 de vijai

bai baiatule dar daca la scoala din greseala o pupi fara sa vrei p gura sa zicem;)) sar supara ? ia incearca dar nu la modul ala sa t duci direct la ia ... ca amici buna cf o pupi p obraz j cand intoarce celalat obrat p gura daca rade ai agatato cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de aborda

din 24 feb 2010 15:58 de vijai

cum am mai zis ... daca e prost degeaba ... poti sa fii u j slabut daca in fata iubitei tale sau a altor femei ejti un barbat adevarat nu mascarici dala prost ... j pt toti barbati seriozitatea cu o femeie conteaza foarte mult ;) radeti glumiti dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de aborda

din 24 feb 2010 15:55 de vijai

e cv normal ... dar degeaba ejti frumos daca ejti prost ....

Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu pri

din 24 feb 2010 15:28 de onlyforgod

spune-i asta ei incearca sa ii spui ca pe-o gluma si dupa aia sa ii sugerezi ca nu ar strica si ca te-ar tenta ... sau eu stiu daca te crezi asa de apropiat de ea spune-i direct ca ai vrea sa o faci in trei:) si ce parere ar avea despre asta... si ...

Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu prieten

din 24 feb 2010 13:49 de cherry_dream

a?? :`:` hai frate ... :mellow: adica tu vrei s-o imparti cu prietenul tau iar el chiar vrea acest lucru ... ce fel de prietenie aveti voi? :mellow::mellow: doamne. evident ca nu vrea! nu incerca s-o convingi. esti dus. daca ...

Re: Preferintele sexului in materie de penisuri

din 24 feb 2010 13:37 de cherry_dream

unul mare si gros, evident :lol:. bine, in limite normale. nu ma refer la unul de 20cm :`. ca degeaba il are foarte mare, ca tot nu intra tot, si mai provoaca si dureri. dar oricum ... degeaba are cine stie ce dimensiuni, daca nu stie sa ...

Re: Re: Scurgeri de singe din vagin

din 24 feb 2010 12:54 de Nikutza

ce om poti sa fii sa scrii asa timpenii ...daca vrei imi rsp la intrebare dar daca nu ap mai bn taci acolo naibii sa nu iti auda nimeni timpeniile

Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani

din 24 feb 2010 12:17 de peticel22

bah nu te lua dupa ceilalti nu cont parerea lor u gandestete ....intrebarea e Vrei sa faci asta? chiar doresti asta? daca fao......nu trebuie sa te tii dupa altii si parerile lor......

Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin in rela

din 24 feb 2010 12:08 de Danny_DaBoss

deobicei nu prea ai ce vorbi cu cretinozaure d-astea.. nu trebuie sa ii explici tu ei ce sa faca.. ea stie ce vrea.. ea vrea ca copilul ei sa mearga la scoala, sa se tina de scoala si sa nu chiuleasca sa alerge dupa pisda.. asa gandesc parintii astia ...

Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin in relatie

din 24 feb 2010 12:00 de alexa

Nu tin cont de zodiac ca ar fi aberant, dar recunosc ca unele trasaturi sunt definitorii pentru unele zodii. Cat despre el , cred ca s-a obisnuit sa faca ca maica-sa, doar l-a condus pana la varsta asta! Cred ca o sa o las balta toata ...

Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

din 24 feb 2010 09:17 de Alex

:zorro:

Re: Re: Re: Varsta

din 24 feb 2010 00:39 de ExoticDream

La voi sunt doar 9 ani, nu-i chiar o tragedie. Ai dreptate, iubirea primeaza, DAR numai daca are fundament solid, iar relatia voastra are sanse de reusita DACA barbatul acela este asa cum spui tu, adica, printre altele, interesat si ca tu sa faci ...

Re: Re: Re: Prietena mea este proasta

din 24 feb 2010 00:31 de ExoticDream

Iarta-ma, dar nu inteleg..... De ce ai stat trei luni cu cineva "modelul" asta?!? Chiar sperai sa-i creasca IQul peste noapte? Credeam ca o oarecare doza de inteligenta intra in "pachetul" obligatoriu cand incepem o relatie cu ...

Re: Pastile pentru cresterea sanilor

din 23 feb 2010 23:52 de simosimina

cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te ingrasi ...pentru ca asa vor creste si ei. Cat despre anticonceptionale...depinde acum...pe perioada administrarii, intr-adevar ei cresc putin, insa daca le intrerupi vor reveni la marimea ...

Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga?

din 23 feb 2010 23:41 de esmeralda

Da eu am 17 ani shi sunt virgina...nu fac sex ku prietenul meu din kauza k el a decis k nu e bine sa imi incep viatza sexuala inainte de 18+....e un baiat tare de treaba...shi kum suntem oameni shi acem dorinte...singur k ii permit sa ma atinga ...

Re: Ejaculez repede.

din 23 feb 2010 23:28 de Leroy

N-ai ce face... Din cate auzeam pe aici ar fi nijte exercitii de autocontrol, dar daca zici ca deja te-ai enervat din cauza ca nu duci prea mult atunci alea ar fi pierdere de timp, nu le poti face... Masturbeaza-te inainte si gata :D

Re: daca ai 16 ani si vrei sex intr-una!

din 23 feb 2010 23:20 de toschi

tre sa iti controlezii acest seniment sau sa te masturbezi fara si stie cineva daca vei face sex intr-una atunci imi pare rau mie si bine altora cai vei fiii vazuta ca pe o curva !!! ai grija de tine

Re: Mi-e teama sa fac oral din cauza BTS

din 23 feb 2010 21:56 de simosimina

ok...daca el umbla in general si cu alte fete...:ermm: mai bine nu ii mai faci deloc=))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete: baieti insist

din 23 feb 2010 21:07 de C275

fata ti-a dat de inteles ca ar vrea mai mult decat o prietenie, dar nu ti-a spus-o. eu zic sa clarifici situatia, sa o intrebi ce vrea de la tine, iar tu sa-i spui ce astepti de la ea daca dorintele sunt diferite, ajungeti la o cale de ...

Re: Re: Re: Varsta

din 23 feb 2010 20:58 de C275

intre tine si prietenul tau e o diferenta de 9 ani, nu de 20. cum ai spus si tu, el vrea sa-si intemeieze o familie. gandeste-te daca asta e chiar ceea ce-ti doresti, totusi, ai abia 16 ani. vrei sa-ti termini studiile, crezi ca e dispus sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1009 din 3731
«   1 ... 1006   1007   1008   1009   1010   1011   1012 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare