Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani din 18 feb 2010 23:08 de sweetheart
sa nu uiti de prezervativ...asta daca...nu`ti cade...ca a 13 ani...copiii:-j
Re: Re: Re: Am 16 ani din 18 feb 2010 22:50 de KaTaLuTz
Da ..si ea are tot 16 ani .. Dar cik are o problema.. un chist. .parca .. jos.. de la frig/ pietre( sta pe ciment rece ) / etc . si chear tin la ea .. ;D chear daca la inceputul relatiei ma cam pus la incercare..
Si lucrurile alea .. leam facut ...
Re: Re: Am 16 ani din 18 feb 2010 22:42 de C275
:lol::lol::lol:
ea cati ani are?
nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta colegilor tai daca, chiar ti la ea
e "calare pe tine" cum ai spus tu:lol: pt ca o exciti
si nu ar avea cum sa nu vrea:`
cel mai bine, ar fi sa discuti cu ...
Re: Re: Am 16 ani din 18 feb 2010 22:39 de C275
daca ar considera-o doar o "gagica", nu ar mai fi stat cu ea 1 an sau cat zice el, ar fi facut sex din prima si gata
dar se pare ca el chiar tine la fata asta
ceea ce ii spui tu acolo, cu romantismu' si dezbracatu' cred ca deja o ...
Re: Am 16 ani din 18 feb 2010 22:38 de KaTaLuTz
si mai am o problema .. :) colegii... fac misto de mine " ma nici acum nu ai f... ? " si incep toti dupaia sa faca misto .. ;D
Deci ea ..teoretic nu ar vrea.. dar ..knd suntem goi.. 8-| .. e "calare pe mine " sa spun asa.. :|
Re: Am 16 ani din 18 feb 2010 22:31 de sweetheart
posibil sa nu fi bun pentru "gagica"...nu tb sa te gandesti neaparat la sex...sa dai in ea ca`n tabla...vb aia...gandeste`te la ceva mai romantic..nu neaparat sa vrea ea limbi in...sau sa`ti suga... . intelege ca e fata si are nevoie de mai mta ...
Re: Am 19 ani, ea 15.... eu vreau sex, ea nu! din 18 feb 2010 22:27 de sweetheart
astea`s povesti cu pesti..:-j...daca vrei p***a cauta in alta parte...daca fata e decisa sa NU....nu o sa fie sanse mari sa o faca cu tine. Si lasa motivele cu diabetul si alte vrajeli..esti deageaba;)
Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 18 feb 2010 22:08 de sweetheart
CA O CRIMINALA ! daca nu iti tb copii nu face sex...sau fa`o dracului cu prezervativ...vaco
Am 16 ani, eu vreau sex, ea nu din 18 feb 2010 21:53 de KaTaLuTz
Am 16 ani .. si am o gagica de 1 an si. .:D nush cat.. in fine. Parintii Vara sunt plecati amandoi pe Motonava.. deci sunt singur cu mamaia...deci fac ce vreau ( aproape) ;)). in Fine.. venim la mine aproape zilnic.. ( vara ) si cand ii propun .. ...
Re: Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma ! din 18 feb 2010 21:37 de Alin91
Clar.
Dar ce nu prea pot sa-mi dau seama, e cum de nu si-a dat ea seama de cele petrecute :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insomnii din 18 feb 2010 21:30 de Alin91
Eu de obicei cand dorm "cu grija" ma trezesc cand e momentul.. daca dorm devreme. Dar cum nu o fac...
In weekend imi activez cateva alarme, prima la 7, iar apoi inca vre-o 4 asa din 5 in 5 minute sa fiu sigur ca nu adorm la loc :lol:
Aici ...
Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma ! din 18 feb 2010 21:18 de cherry_dream
iti dai seama cum a atins-o daca i-a curs sange :`
Re: Re: Va rog ajutati-ma ! din 18 feb 2010 20:59 de Alin91
Cum a curs sange daca nu a intrat?
Te-a "atins" cat de bine... :lol:
Re: Re: Re: Fantezii uro din 18 feb 2010 20:21 de simosimina
nu mai stiu...pur si simplu mi-a venit ideea asta intr-o zi..si i-am zis ca vreau sa fac pe el. Nu l-am intrebat daca vrea...ci dar am impus impetuos acest lucru=))
Re: ce sa fac? din 18 feb 2010 20:18 de simosimina
este foarte simplu....nu le spui;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sal din 18 feb 2010 18:59 de baby
am zis un adevar...chiar asta beau:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sal din 18 feb 2010 18:57 de McLove
In gluma se spune adevarul...
Pai, vroiam sa nu platesti mult, dar daca doresti sa ma servesti cu un cocktail, sau mai multe... decizia ta!
Ai zis, asta faci!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sal din 18 feb 2010 18:56 de baby
Eu nu beau fanta la sticla draga
:lol:
Am fitze:lol: Beau numai cocktailuri fara alcool:lol::love:
Hai ca fac cinste....la valoarea mea ce naiba:lol::lol:
[glumeesc]
Cauta date! Cand te simti pregatit ma anunti:lol:
Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 18 feb 2010 18:50 de baby
Draga eu faceam spagatu si tot felul de exercitii cand eram mica si cred ca de aia a disparut al meu:lol:
Chiar zilele trecute ma intreba bunica mea daca mai pot face spagatu ca isi amintea cum ma jucam la ea in casa:lol: si ma intindeam pe ...
Re: Re: Re: Himenul: rotund perfect sau cu valuri? din 18 feb 2010 18:46 de baby
Faceti ulcior daca va uitati:,
Pagina 1018 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |