Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu din 18 feb 2010 00:58 de gaby >san>
:devil: buna mai fata,in primul rand asta ce spui tu suna a disperare sa postezi pe net asa ceva e cool o sa atragi atentia dar o sa atragi numai fum si sperante ai impresia ca cinva o sa te indrume asa cum trebuie si o sa iti spuna ceea ce tre sa ...
Re: Prietena mea este proasta din 18 feb 2010 00:27 de EL MADRIGAL
am auzit si eu o chestie de genul acesta la mn in scoala,unu sta cu probabil ce-a mai frumoasa fata din liceu(si nu numai) si spune la toti ca e proasta,retardata etc si el este doar un prapadit,putin deformat(la propriu) despre care nu pot spune ca ...
Re: Re: Re: Problema, cred :-?? din 17 feb 2010 22:45 de McLove
Contine putini spermatozoizi, dar e nevoie de unul pentru ca fata sa ramana insarcinata.
Sa te masturbezi? Pai, daca te joci cu prietena ta, presupune ca ea te ajuta sa ejaculezi. (se numeste petting)
Ce rost mai are sa te masturbezi singur? ...
Re: Re: Re: Fantezii uro din 17 feb 2010 22:43 de federalul
DACA IUBITUL EI A FOST DE ACORD NU VAD UNDE ESTE PROBLEMA? SINCER EU O APRECIEZ PE SIMOSIMINA,PARE O FATA DESCHISA PT DIVERSE EXPERIENTE SEXUALE :love::love::love::love:
Re: Re: Re: Problema, cred :-?? din 17 feb 2010 22:40 de ThT
Acea picatura poate contine spermatozoizi si apare in momentul cand te abtii sa ejaculezi.:) Eu spun ca nu are nimic daca faceti "anumite actiuni"..pana la urma e viata voastra.
Re: Re: Problema, cred :-?? din 17 feb 2010 22:38 de Giuliano
Bun, parerile sunt impartite. Ba contine spermatozoizi ba nu contine spermatozoizi. Cum pot controla aceasta actiune ? daca pot spune asa.
E bine sa te masturbezi daca faci anumite actiuni cu prietena odata sau de doua ori pe saptamana ? Anumite ...
Re: Re: Detector de minciuni din 17 feb 2010 22:36 de McLove
Mai simplu... cand minti transpiri, ochii ti se micsoreaza (nu stiu cum se numeste procesul) si iti creste pulsul.
Unii oameni au "abilitatea" de a simtii cand un om minte.
Dar, se poate trisa la acest test. (trebuie sa fii sub influenta ...
Re: Re: Viteza de melc.... din 17 feb 2010 22:32 de ThT
De ce nu se scoate optiunea de a posta daca nu ai cont?astfel a-ti mai elimina roboteii aceea cu reclame.
Re: Re: Re: Clubul prietenelor bisexuale! din 17 feb 2010 22:32 de McLove
Zi-mi si mie sa practic!! :ermm:
Trebuie sa fiu sustinut moral, cu mult noroc si fericire! :lol:
Re: Prinsa intre actualul si ex-ul din 17 feb 2010 22:25 de sweety16
Nici unu...gaseste-ti pe altcineva...nu inteleg de ce sa te impaci cu fostu'...aminteste-ti ca nu degeaba te-ai despartit de el...iar daca in relatie actuala a intervenit monotinia mai bine las-o balca si cauta-ti pe altcineva.
Re: Re: Re: Prinsa intre actualul si ex-ul din 17 feb 2010 22:24 de tynna0bubulyna
sincer:rolleyes:daca as avea cu ce poate m-as impusca!
Si daca ai fi in locul meu, ti-ar placea sa fi controlat zilnic si sa ai parte de cearta, numai de cearta?:huh:Eu nu cred ca ai vrea. Macar de i-as da motive. Poate ma inteleg mai bine cu ...
Cum sa o excit pe messenger? din 17 feb 2010 22:23 de vIS96
Ma numesc claudiu ....... si am 15 ani am si eo o problema cu prietena nu este chiar o problema am jukt intr-o zi pool pe mess adevar sau provocare si ma provocat sa o excit si eu nu prea stiu ce sa zic pe mess :)) daca eram fata in fata mai ziceam ...
Re: Problema, cred :-?? din 17 feb 2010 22:22 de ThT
Cauta pe google despre "picatura placerii" si vei afla mai multe detalii.Prietena ta poate ramane insarcinata datorita acestei picaturi..
Secretie incolora a penisului in erectie=>sarcina? din 17 feb 2010 22:08 de Giuliano
Hello... Am 16 ani si atunci cand penisul e in erectie elimina cate`va picaturi de secretie. Ce este aceasta secretie deoarece nu seamana cu sperma, e incolora + exista vreo sansa ca prietena sa ramana insarcinata daca scap in ea aceasta secretie ? ...
Re: Re: Clubul prietenelor bisexuale! din 17 feb 2010 22:05 de InOcEnTa
atunci incearca :ok: cu totii avem propriile fantezii,iar daca nu le practicam cat putem,ramanem doar cu regretul:D
Re: Clubul prietenelor bisexuale! din 17 feb 2010 21:47 de sweety16
Incredere n-as avea in nici unu...dar mi se par ok relatiile bisexuale...chiar daca inca n-am experimentat mi se pare tentant.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere men din 17 feb 2010 21:28 de alexxx_good
Am citit si am vazut ca menstruatie peste sarcina e mai redusa si dureaza doar 1-2 zile :P, pai ea mi-a zis ca e normal si asteptam in continuare :P
Ms de sfaturi mi-ai fost de mare incredere :~*:love:
Re: Re: Fantezii uro din 17 feb 2010 20:23 de McLove
Sper ca ai glumit... :mellow:
Accept "pervesiuni", dar daca mi-ar cere o fata asta, cred ca ar invata sa zboare.
Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 17 feb 2010 19:57 de onlyforgod
ori esti nimfomana ori pur si simplu ai libidoul ridicat:))...oricum daca vrei sa scapi de energia asta care te-apasa gaseste-ti un partener pe masura :D si GO ON
Re: Re: Fantezii uro din 17 feb 2010 19:24 de baby
Glumesti?:mellow:
Eu nu inteleg....care e faza:lol:
Si cum puteti ajunge sa faceti asta?
Adica....ce ii spui?
"iubiiiiii ma lasi sa fac pe tine?":lol:
Eu as intepeni daca mi-ar cere asta:lol:
Pagina 1020 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |