Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: o melodie ..... din 16 feb 2010 20:49 de mohamed
melodia asta o gasisem si eu ,dar eu o cautam pe asta:
http://www.trilulilu.ro/keynoret/1d1bcbfbe93bc2
Re: Re: Re: Re: o melodie ..... din 16 feb 2010 20:45 de tot eu
am dat search cu acele versuri si imi gasise ceva cu dansul,care e varsta potrivita pt dans sau ceva de genul ...... am gasit-o si eu acum cateva secunde ms :D
daca tot te pricepi la cautat poti sa-mi mai gasesti o melodi?
mi se pare ca o canta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 16 feb 2010 20:44 de cherry_dream
spui tu asta din proprie experienta? :`
Re: Re: Re: pls ajutati-ma din 16 feb 2010 20:30 de C275
cer scuze, viteza
am cautat acum si intr-adevar, n-am gasit nimic de genu' in pitesti:mellow::unsure:
poate ar trebui sa te duci direct la un furnizor:D
daca cunosti unul...
e cam complicat
oricum daca faci la un local, e mult mai ...
Re: o melodie ..... din 16 feb 2010 20:07 de C275
Nicolae Guta – Am un fratior
fratiorul meu ajutorul meu
cand sunt la durere tu imi dai putere
fratiorul meu inima mea sufletul meu
fratiorul meu ajutorul meu
cand sunt la durere tu mi-ai dat putere
ce m-as bucura si eu sa fie fratele ...
Cola & Fanta ieftine pentru nunta din 16 feb 2010 19:41 de buna!!!
am si eu o intrebare...in toamna asta fac nunta si as vrea sa stiu si eu daca stiti cumva un angro sau magazine pe unde e sucul mai ieftin...sunt din pitesti...si cu criza asta,nu strica niste economii.as vrea sa cumpar fanta si cola.pe la magazine e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina? din 16 feb 2010 18:37 de C275
tu o iubesti pe ea, sau himenul ei care vrei sa fie intact?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 16 feb 2010 17:45 de mihailabagiu
hormonii o pot lua razna daca o faci prea rar sau deloc...nu daca o faci prea des..parerea mea
Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 16 feb 2010 17:39 de alinaL
nu am vrut sa generalizez, scuze daca s a inteles asta. cat despre explicatia ta jur ca nu mi proceseaza creierul si nu o inteleg...
r3 din 16 feb 2010 15:34 de Newbie
Daca vreti sa faceti ceva serios...trebuie sa fiti singuri acasa si sa faceti o vizita Redtubului...daca va dati seama ce fac aia..o sa vina sigur sperma...si tot ce va mai poate veni :| ...eu zic ca e ceva normal..daca nu stiti sa v-o dati calumea..
Re: ejacularea din 16 feb 2010 14:52 de cherry_dream
pai rezista cat timp poate. nu este o limita de timp. si depinde de multe chestii ...
Re: Virgina? din 16 feb 2010 14:47 de cherry_dream
daca tu ii spui ca te desparti de ea, ca nu mai ai ce vorbi cu ea daca nu mai e virgina, normal ca fetei ii e frica. nu vrea sa te piarda si nu are curajul sa-ti spuna adevarul. si tu cica o iubesti foarte mult ... nu prea demonstrezi asta daca ...
Virgina? din 16 feb 2010 14:40 de alexnico08
Ok. Va multumesc la toti care mau ajutat... si imi cer scuze... dar asta e,sunt incepator,nimeni nu se naste invatat. :wacko: Si nici macar nu are bunul simt sa imi spuna... stiti: "Minciuna recunoscuta pe jumatate iertata." Dar daca nici asta ...
Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 16 feb 2010 14:28 de McLove
:huh:
Clar, imi dau seama ce "iubire" e intre voi. Va mai dau 3 saptamani, apoi va omorati intre voi. :ok:
Re: Re: ejacularea din 16 feb 2010 14:20 de AngusYoung
Poate dura si ore in sir si poate sa nu ejaculeze deloc daca nu e excitat suficient,mai ales ca zici ca nu se joaca cu zonele intime
Re: ejacularea din 16 feb 2010 14:16 de McLove
Cat il tine jucaria.
Depinde de moment, de persoana, etc.
Durata erectiei in jocul fara atingeri intime din 16 feb 2010 14:09 de alexa
Cat poate dura erectia unui baiat daca doar se 'joaca' cu partenera fara atingeri in zona intima si cat timp poate rezista fara sa ejaculeze?
Si din experienta voastra!
Ms anticipat:)
Re: :| din 16 feb 2010 14:08 de McLove
Vorbim peste o luna... :rolleyes:
Tu nu iubesti, pentru ca nu stii ce e aia "iubirea".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina? din 16 feb 2010 14:03 de alexnico08
SIMPLU,deci daca a intrat 7-8 cm nu mai e virgina ok?vreau sa aud pe mai multi...
Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 16 feb 2010 12:52 de cherry_dream
pai,daca isi doreste, de ce nu ar face-o cu tine? :`
Pagina 1022 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |