Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex.. postinor...sarcina???????

din 15 feb 2010 20:37 de luinwe

hmmm...2 luni zici? pai...daca ai luat postinor...e ff bine... riscu e ff mic sa ramai

Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 20:36 de simosimina

dependenţă psihică :)))))

Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 20:28 de luinwe

wrong... daca nu mai e virgina ce? asta e... daca facem selectii in functie de virginitate nu prea ai de unde alege din pacate... 98% e himen elastic, nu stiu, doar banuiesc... daca ti-a povestit cam toata viata ei, de ce nu ai incredere? uite ...

Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 20:26 de McLove

Da, te poti plictisi si de persoana persoana pe care o iubesti. Dar, in anumite situatii.. Daca ai contact sexual de 10 ori pe zi, pana la urma iti vine rau. Atunci, nici la alta nu te mai gandesti.

Re: greata, dureri de cap :-ss

din 15 feb 2010 20:23 de McLove

Cum adica sarcina sa treaca de menstruatie? :lol: Daca a avut ciclu, e imposibil sa fie insarcinata. Probabil e bolnava, de-asta o doare capul si are greturi.

Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 20:21 de cherry_dream

sa o faci "bine"inseamna sa te satisfaca, sa fii multumita. iar daca se intampla acest lucru, cu siguranta vei mai vrea ...

Re: Fara erectie la primul contact sexual...

din 15 feb 2010 20:16 de alinaL

dar macar erai excitat? si daca nu ti s a sculat cum zici tu atunci nu ai avut un contact sexual....poate ati luat o prea repede...mai intai trebuie sa va cunoasteti corpurile sa stiti ce va place amandurora si apoi vine sexul....e ...

Re: Probleme !! :(

din 15 feb 2010 20:12 de luinwe

hmmm...daca a iesit negativ e ok...dar retine protejeaza-te data viitoare... de ce sa stai cu morcovu-n c.r??? nu e mai ok asa? pai faza cu intarziatul, si prietena mea a patit la fel, adica a avut intarzieri... nu vad nimic iesit din comun, ...

Re: Probleme !! :(

din 15 feb 2010 20:12 de alinaL

intarzierea poate fi si de la o raceala acolo jos...o raceala la ovare.....dar nu mai faceti neprotejat mai!

Menstruatie intarziata...

din 15 feb 2010 20:06 de alin

Salut, probabil din nou , am intretinut acum ceva timp relatii cu prietena , neprotejat , da stiu sunt un nemernic [introduceti aici injurii] ideea este ca la prietena trebuia sa ii vina pe 13 , deja sunt 2 zile de cand nu i-a venit , am luat un test ...

Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 20:01 de luinwe

pai....raspunsul la intrebarea "ati putea face numai cu prietena sex si sa nu va saturati sau sa vreti si cu altcineva?" este dat mult mai devreme: "daca ai cu cine sa o faci bine" daca ai o prietena/iubita/sotie, si merge treaba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 feb 2010 19:51 de luinwe

e real, nu real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e ...

Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 19:33 de alinaL

ce ironie ia uitati va la raspunsurile date de fete si cele date de baieti......fetele zic ca o sa te plictisesti si ca depinde de varsta etc pe cand baietii zic ca da creaza dependenta si ar faceo in fiecare zi de mai multe ori pe zi.. ...

Re: Sex intre cupluri

din 15 feb 2010 18:10 de InOcEnTa

as vrea sa incerc,dar nu cu prietenul meu,sunt foarte geloasa,nu pot sa-l vad cu alta :D.

Re: Penis la 16 ani curbat!

din 15 feb 2010 18:04 de InOcEnTa

si prietenul meu are acelasi lucru,nu e o problema,si nu cred ca exista solutii de a o indrepta..daca asa s-a format ea,nu ai ce sa faci :ok:

dureri de sani

din 15 feb 2010 17:58 de oana

si pe mn mador foarte tare sanii cu 10-15 zile inainte de menstruatie...si mie frik sa nui fiu insarcinata :(:((:(

din 15 feb 2010 17:09 de InOcEnTa

faci sex de cate ori iti vine nu are o limita :P si depinde de hormonii tai cat de dependenta poti sa devii :P daca esti in pragul adolescentei,da,hormonii o cam iau razna,dar te vei plictisii mai tarziu..oricum nu e nimic grav :ok:

Re: vreau sex

din 15 feb 2010 17:07 de baby

nu e indicat sa te arunci in bratele oricui.....nu de alta dar nu da bine la imagine si nici nu e prea sigur:lol: nu-i nici o problema daca te gandesti mereu la sex....eu ma gandesc mereu la ciocolata:lol:

din 15 feb 2010 17:06 de cherry_dream

daca iti incepi viata sexuala si iti place sexul, o sa mai vrei sa faci iar si iar. nu se poate spune ca e normal sa faci de x ori ... fiecare e cu cheful lui ... dar daca faci in fiecare zi, toata ziua (intelegi tu ce vreau sa zic), nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VA

din 15 feb 2010 16:59 de McLove

Si, un minor, neinsotit de un parinte, are voie sa faca testul asta? :huh:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1024 din 3731
«   1 ... 1021   1022   1023   1024   1025   1026   1027 ... 3731   »

loading...