Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex.. postinor...sarcina??????? din 15 feb 2010 20:37 de luinwe
hmmm...2 luni zici?
pai...daca ai luat postinor...e ff bine... riscu e ff mic sa ramai
Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 20:36 de simosimina
dependenţă psihică :)))))
Re: Re: Re: Virgina? din 15 feb 2010 20:28 de luinwe
wrong... daca nu mai e virgina ce? asta e... daca facem selectii in functie de virginitate nu prea ai de unde alege din pacate... 98% e himen elastic, nu stiu, doar banuiesc... daca ti-a povestit cam toata viata ei, de ce nu ai incredere? uite ...
Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 20:26 de McLove
Da, te poti plictisi si de persoana persoana pe care o iubesti.
Dar, in anumite situatii.. Daca ai contact sexual de 10 ori pe zi, pana la urma iti vine rau.
Atunci, nici la alta nu te mai gandesti.
Re: greata, dureri de cap :-ss din 15 feb 2010 20:23 de McLove
Cum adica sarcina sa treaca de menstruatie? :lol:
Daca a avut ciclu, e imposibil sa fie insarcinata. Probabil e bolnava, de-asta o doare capul si are greturi.
Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 20:21 de cherry_dream
sa o faci "bine"inseamna sa te satisfaca, sa fii multumita. iar daca se intampla acest lucru, cu siguranta vei mai vrea ...
Re: Fara erectie la primul contact sexual... din 15 feb 2010 20:16 de alinaL
dar macar erai excitat?
si daca nu ti s a sculat cum zici tu atunci nu ai avut un contact sexual....poate ati luat o prea repede...mai intai trebuie sa va cunoasteti corpurile sa stiti ce va place amandurora si apoi vine sexul....e ...
Re: Probleme !! :( din 15 feb 2010 20:12 de luinwe
hmmm...daca a iesit negativ e ok...dar retine protejeaza-te data viitoare... de ce sa stai cu morcovu-n c.r??? nu e mai ok asa?
pai faza cu intarziatul, si prietena mea a patit la fel, adica a avut intarzieri... nu vad nimic iesit din comun, ...
Re: Probleme !! :( din 15 feb 2010 20:12 de alinaL
intarzierea poate fi si de la o raceala acolo jos...o raceala la ovare.....dar nu mai faceti neprotejat mai!
Menstruatie intarziata... din 15 feb 2010 20:06 de alin
Salut, probabil din nou , am intretinut acum ceva timp relatii cu prietena , neprotejat , da stiu sunt un nemernic [introduceti aici injurii] ideea este ca la prietena trebuia sa ii vina pe 13 , deja sunt 2 zile de cand nu i-a venit , am luat un test ...
Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 20:01 de luinwe
pai....raspunsul la intrebarea "ati putea face numai cu prietena sex si sa nu va saturati sau sa vreti si cu altcineva?"
este dat mult mai devreme: "daca ai cu cine sa o faci bine"
daca ai o prietena/iubita/sotie, si merge treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2010 19:51 de luinwe
e real, nu real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e real, nu e real, e ...
Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 19:33 de alinaL
ce ironie ia uitati va la raspunsurile date de fete si cele date de baieti......fetele zic ca o sa te plictisesti si ca depinde de varsta etc pe cand baietii zic ca da creaza dependenta si ar faceo in fiecare zi de mai multe ori pe zi.. ...
Re: Sex intre cupluri din 15 feb 2010 18:10 de InOcEnTa
as vrea sa incerc,dar nu cu prietenul meu,sunt foarte geloasa,nu pot sa-l vad cu alta :D.
Re: Penis la 16 ani curbat! din 15 feb 2010 18:04 de InOcEnTa
si prietenul meu are acelasi lucru,nu e o problema,si nu cred ca exista solutii de a o indrepta..daca asa s-a format ea,nu ai ce sa faci :ok:
dureri de sani din 15 feb 2010 17:58 de oana
si pe mn mador foarte tare sanii cu 10-15 zile inainte de menstruatie...si mie frik sa nui fiu insarcinata :(:((:(
Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 17:09 de InOcEnTa
faci sex de cate ori iti vine nu are o limita :P si depinde de hormonii tai cat de dependenta poti sa devii :P daca esti in pragul adolescentei,da,hormonii o cam iau razna,dar te vei plictisii mai tarziu..oricum nu e nimic grav :ok:
Re: vreau sex din 15 feb 2010 17:07 de baby
nu e indicat sa te arunci in bratele oricui.....nu de alta dar nu da bine la imagine si nici nu e prea sigur:lol:
nu-i nici o problema daca te gandesti mereu la sex....eu ma gandesc mereu la ciocolata:lol:
Re: sexul creaza dependenta? din 15 feb 2010 17:06 de cherry_dream
daca iti incepi viata sexuala si iti place sexul, o sa mai vrei sa faci iar si iar.
nu se poate spune ca e normal sa faci de x ori ... fiecare e cu cheful lui ... dar daca faci in fiecare zi, toata ziua (intelegi tu ce vreau sa zic), nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VA din 15 feb 2010 16:59 de McLove
Si, un minor, neinsotit de un parinte, are voie sa faca testul asta? :huh:
Pagina 1024 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |