Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: VA ROG MULT AJUTATIMA CU NISTE SFARUTI SUN

din 15 feb 2010 13:03 de cherry_dream

Re: VA ROG MULT AJUTATIMA CU NISTE SFARUTI SUNT DI

din 15 feb 2010 13:02 de cherry_dream

ba frate ... pai daca va jucati asa cu asta. nu am cum sa nu te cert. tu il iubesti, ai 16 ani, el nici macar nu te place ... el e baiat, normal ca a vrut sa faca sex. si tu de ce l-ai intrebat? credeai ca daca faceti sex o sa te iubeasca? esti ...

din 15 feb 2010 12:56 de cherry_dream

tu chiar vorbesti serios?? :mellow::mellow:

Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 12:55 de cherry_dream

cum adica daca nu mai e virgina nu mai ai ce discuta cu ea? :` poate are himenul elastic, sau poate nu vrea sa recunoasca fata de tine ca nu mai e, ii e frica. normal, daca tu ii zici astea, iar ea chiar te iubeste si nu vrea sa va despartiti. ...

din 15 feb 2010 12:54 de ajutor pls!!

Ce credeti ca trebuie sa fac??

Insarcinata la 16 ani....

din 15 feb 2010 12:53 de ajutor pls!!

salut..ma numesc Ana si am 16 ani si in urma cu 2 saptamini am facut sex(dragoste)cu un baiat pe care eu il iubesc are 16 ani..chestia este ca el nu ma place deloc..si eu la-m intrebat daca nu vrea so facem.raspunsul a fost ca vrea am facuto si acuma ...

Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 12:31 de alexnico08

la himen elastic ma gandeam si eu... mi'a povestit cam toata viata ei... cu baieti si doar unu ia mai dat bluza jos. restu,doar eu... si cam asa cred ca e,pentru ca o stiu cum era la inceput,stiu cum ii sunt parinti si mai stiu ca e la un liceu ...

Re: Re: par pubian???

din 15 feb 2010 12:13 de .

:~*

Re: Virgina?

din 15 feb 2010 12:12 de gabriel25

Pai nu trebuie neaparat sa ii curga ca sa iti dai seama daca a fost sau nu...poate are himen mai elastic..sau poate nu mai este si ii este rusine sa rec ...:unsure:

Ziua indragostitilor? Nici vorba!

din 15 feb 2010 02:14 de Psyche

Hai sa evadam! Da .. eu,singura .. sau inconjurata de alti frustrati ca si mine care totusi inca iubesc viata si multumesc pentru tot ce au. Am plecat pentru cateva ore .. or fi fost putine,sau zeci .. dar nici nu ma gandesc sa numar. Nici nu cred ...

Ce dracu am ? (Poveste de valentine's day)

din 14 feb 2010 23:56 de number8

Cu ocazia maritei sarbatori a indragostitilor imi spun si eu povestea. Bun ,bun nu stiu ce dracu am dar am ceva . A inceput promitator la 7 ani am avut primele saruturi cu limba dar si atingeri intime nu mai lipsea decat frekie dar nu a fost sa ...

Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima?

din 14 feb 2010 23:24 de baby

Probabil ca dilema e cum reuseste sa iasa copilul care e foarte mare printr-un loc atat de stramt:ermm: Nu daca iese pe c*r sau prin buric:unsure: In ce lume traiesc?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac?

din 14 feb 2010 23:22 de BBU

N-am facut pe nimeni jegos !!! Faptul ca NU sunt un copil cordit care se enerveaza pe un forum si incepe sa se ia personal de cineva (asta iti demonstrez prin faptul ca mi-ai dat doua raspunsuri,unul dupa ce am zis...asa sa zicem...si apoi ...

Re: Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu

din 14 feb 2010 23:13 de onlyforgod

condoleante

Re: Atacuri de panica

din 14 feb 2010 23:09 de McLove

Stai sa verific globul de cristal. 1. Imi da eroare globul! De unde crezi ca stim noi ce te-a muscat (daca te-a muscat ceva!) vara trecuta? 2. Vaduva neagra?! :huh: Bine ca nu a fost vreo tarantula. In Romania nu o sa vezi niciodata vaduva ...

Atacuri de panica

din 14 feb 2010 23:04 de MissPerfectiune

Buna! De la un timp am din ce in ce mai des atacuri de panica de ex: Eram asta vara la mare si am fost in parc. In parc,am inceput sa merg prin iarba cand deodata parca ma intepat ceva in talpa de mi-a amortiti tot piciorul de udrere si ma lua cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.p

din 14 feb 2010 23:02 de Alin91

Cred ca depinde mult de personalitate, de cum este fata respectiva. Am mai intalnit si eu fete timide dar foarte ok. Ca raspuns, poate ca si ei sunt timizi :) Nu cred ca se gandeste "Da-o incolo.. pe cat de frumoasa pe atat de timida, deci ...

Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu

din 14 feb 2010 23:01 de McLove

Acum am citit tot.. Virgina, nu mai esti! Si, mintea nu te ajuta. :ninja:

Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu

din 14 feb 2010 22:48 de MissPerfectiune

Omg...Cum ai putut face asa ceva? Nu te-ai gandit ca pot avea bacterii pe ele? Mie nu mi-ar fi trecut asa ceva prin cap in clasa 6

Re: Hernie

din 14 feb 2010 21:43 de vladbodan

Cred ca daca s-ar fi pus problema de la asa ceva... ti-ar fi spus, dar intreaba totusi ca numai el stie mai exact care este problema ta

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1026 din 3731
«   1 ... 1023   1024   1025   1026   1027   1028   1029 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare