Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina?

din 16 feb 2010 12:43 de cherry_dream

nu. si termina cu tempeniile gen s-o duci la ginecolog ca s-o verifici.

Re: Cunilingus

din 16 feb 2010 10:47 de InOcEnTa

ti se pare cam greu ca nu ai facut-o pana acum.si " greu" nu e , doar scoti limba afara si o misti de jos in sus :lol::lol::lol: poate ti-e rusine,dar lasa rusinea de o parte,daca vrei sa te simti bine,si tu si partenera

Re: Re: Cum sa il cuceresc...?

din 16 feb 2010 08:56 de D33@

DA DAR INTREBAREA E EI TE PLAC PE TINE? ???????):():():():():(

Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 16 feb 2010 08:28 de Danny_DaBoss

...poi daca nu are cu cine.. :-` trebuie sa stii sa o tii langa tine :,

Re: :|

din 16 feb 2010 08:25 de Danny_DaBoss

ok, sa vedem daca zici acelasi lucru peste un an :, da sunt curios, ia zi-mi, de ce o iubesti ? :rolleyes:

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 16 feb 2010 08:03 de alexnico08

prietena mea... e tot la inceput,sper sa nu aiba aceiasi dorinta si ea... iar daca o va avea,sa nu o faca cu altul

:|

din 16 feb 2010 07:31 de alexnico08

nu baga pe toti in aceiasi oala! toti care m'au vazut cu prietena mea,din gesturile care le facem noi 2,pana si parinti mei si ai ei... si'au dat seama ca ne iubim :love: ea are 16 ani eu 17...daca ne certam,nu dureaza 10 min,iar noi ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina?

din 16 feb 2010 07:09 de alexnico08

poi atunci,cel mai bine ar fi sa'mi cer niste scuze fata de ea...:( si sa nu o duc,o accept asa cum e :lol: mai ales ca o iubesc foarte mult si eu:love: si app,sunt virgin si eu :-` sunt diferit de majoritatea baietilor,nici macar nu ridic ...

"N'ayez pas peur du bonheur: il n'existe pas!"

din 16 feb 2010 01:42 de ExoticDream

Scriitorii francezi chiar stiu ce spun! Daca Frédéric, acel "jeune homme dérangé" cu un zambet in coltul gurii, nu este decat un "égoïste romantique", povestindu-se pe sine in mai toate cartile sale, mult mai profund si mai critic totodata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina?

din 16 feb 2010 00:51 de ExoticDream

Si tu cu cate fete ai facut sex pana acum?!? Ea virgina si tu umblat cu o droaie, asa-i corect, nu? Daca nu ai incredere in ceea ce ti-a povestit, mai bine ia-ti jucariile si pleaca, nu o cara la ginecolog ca pe animale la testat calitatea ...

Re: Re: Sunt insarcinata???

din 15 feb 2010 23:25 de Sorin

Tocmai aici este placerea ta.Cind inghiti sperma,satisfactia ta sexuala este maxima,a partenerului la fel,dar nu poti ramine insarcinata.Si nu e bine? E imposibil sa ramai insarcinata! Sarcina nu poate fi posibila decat daca spermatozoizi ajung in ...

Re: Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 22:32 de alexnico08

cam 7-8cm,e mult?:unsure: da :) si o sa am ):( pe romaneste?scz daca nu e permis,dar sa modifice moderatorul va rog... NU VREAU UNA CARE SI'A BAGAT P**A ALTUL IN EA!!! :)

Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 22:32 de simosimina

nu crezi că eşti cam nesimţit la faza cu dusul al ginecolog?! E sau nu virgină ..ar trebui să o accepţi aşa cum e. Adică tu...te-ai culcat cu cine ai avut chef şi ai pretenţia ca ea să fie cuminte (nu zic că nu este...dar şi dacă ...

Re: Cum v-ati surprins partenerul/a de Valentine's

din 15 feb 2010 22:18 de sgc

mmda;). ma rog, nu stiu daca l-am surprins, banuiesc ca se astepta - l-am sunat dimineata, devreme si ne-am urat reciproc: la multi ani

Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 21:28 de alinaL

ce am inteles din ce mi ati zis este ca e important sa nu faci exagerat de mult cu iubitul/a stabila pt ca devine plictisitor:))..si totusi daca e sex "de calitate" va dura si nu inseala nimeni pe nimeni...nu stiu de ce dar nu prea cred in ...

Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 21:22 de C275

cu ce Doamne iarta-ma te incalzeste daca e virgina sau nu?:huh:;)

Re: Menstruatie intarziata...

din 15 feb 2010 20:45 de cherry_dream

testul acela e bun. deci inseamna ca nu este insarcinata. i-a intarziat doar 2 zile. poate este racita la ovare (mai ales cu vremea asta ...), poate de la stres ca nu i-a venit la 28, daca zici ca mereu i-a venit asa... sunt mai multe motive. ...

Re: Re: Probleme !! :(

din 15 feb 2010 20:44 de alin

multumesc mult de raspunsuri ma consider o persoana respunsabila deci daca e de ceva imi asum responsabilitatea si ne-am informat bine inainte ... doar ca mno... momentu , valul... o sa mearga si la doctor ca tot e ceva care cauzeaza ...

Re: Menstruatie intarziata...

din 15 feb 2010 20:44 de simosimina

dacă a avut infecţie urinară înseamnă că a luat antibiotice...asta este cauza întârzierii menstruaţiei. Antibioticele întârzie menstra! DAcă nu a luat, răceala la ovare este încă un factor. Dacă nu a luat nici antibiotice, ...

Re: Virgina?

din 15 feb 2010 20:39 de alinaL

poate sa aiba himen elastic , depinde...sau poate i s a rupt demult fara a avea macar un contact sexual...se intampla sa se rupa si daca te speli si din orice se poate..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1023 din 3731
«   1 ... 1020   1021   1022   1023   1024   1025   1026 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare