Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 16:30 de baby
Eu intreb iar....unde naiba ai vazut tu ca plange cineva aici ca e singura?
Unde????:`
Erau niste sfaturi pt cei care nu au partener azi. Atat!
Lasa insarcinatele si tradatele. Eu am zis ca nu-s de acord cu faptul ca le zici cu atata usurinta ...
Re: Intrebare.. din 14 feb 2010 16:17 de McLove
Daca a ejaculat in apa, nu exista riscul de a ramane insarcinata.
Pettingul si sarcina din 14 feb 2010 16:13 de alinaL
am facut "baie" cu prietenul meu, am facut petting si ne am masturbat unul pe celalalt...tin sa mentionez ca el a ejaculat in apa, apoi mi a bagat degetul...si in apa se afla sperma... si apoi a ejaculat mai jos putin de burta mea.....suna super ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 16:12 de McLove
Imi pare rau pentru cei care vin si posteaza aici probleme persoanele, problemele grave pe care le au, inclusiv cele unde raman insarcinata din cauza ca nu isi dau seama ce riscuri implica viata sexuala.
Dar, sa-mi para rau pentru cele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 16:09 de McLove
Pai, m-am referit ca o fata mi-ar zice asta. Am folosit si eu termeni mai "moderni", gagic - prietenul unei fete. :lol:
Re: INTARZIERE MENSTRU din 14 feb 2010 15:59 de cherry_dream
din cate imi amintesc eu, mie mi-a intarziat si o saptamana, cel mai mult. din cauza ca am fost foarte stresata si ma gandeam ca am ramas ... linistea este cea mai importanta.
sa faca un test de sarcina ca sa se linisteasca ... daca iese ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 15:51 de Alin91
:lol:
Daca zice inseamna ca ar fi un fel de fetita. (La figurat)
Adica sa faca asta pentru a agata? :lol:
Ca baiat, nu astepti sa vina fata la tine.
INTARZIERE MENSTRU din 14 feb 2010 15:42 de alexxx_good
Inca o nelamurire!!!
Spuneti ca intarzierea e normal avand in vedere faptul ca a fost virgina etc., dar cat poate sa fie de lunga? Adica cat poate sa dureze maxim? Si daca nu vine, inseamna neaparat ca a ramas ?::((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 15:37 de baby
De la a face cateva comentarii si a da cateva pareri pana la a zice sa se sinucida e cale lunga......si multa inconstienta:ermm:
De altfel stiu ca iti placea sa acorzi atentie persoanelor care sufera.....dar a fost o impresie gresita.
In ...
Aequus Nox Anima. Aniti ! din 14 feb 2010 15:23 de Pasaroi_Cuminte
[b]"CHICAGO" al sentimentelor .Gaussiana de "comutatie" a emotiilor.[/b]
[b] 1. [/b]
[i]
"Leoaica tanara, iubirea"
de Nichita Stanescu[/i]
[b]"[/b][i]
Leoaica tinara, iubirea
mi-ai sarit în fata.
Ma pindise-n incordare
mai ...
Re: OB din 14 feb 2010 15:09 de cherry_dream
nu exista ob-uri pentru virgine. toate sunt la fel, toate au acelasi mod de utilizare. trebuie sa ai multa grija. daca le folosesti corect, nu te poti dezvirgina. oricum, te dezvirginezi cu adevarat in momentul in care faci sex.
Re: dupa cat timp apar simptoneme de sarcina? din 14 feb 2010 15:04 de cherry_dream
simptomele de sarcina nu apar dupa o saptamana de la contact, deci problemele tale sunt cauzate de altceva.
daca zici ca ati facut-o la 4 zile dupa menstruatie, nu cred ca exista riscul sa fi ramas, mai ales ca iei si anticonceptionale.
nu ...
Re: dupa cat timp apar simptoneme de sarcina? din 14 feb 2010 14:47 de Alin91
Eu zic sa faci niste analize. Simptomele astea nu indica neaparat o sarcina (desi nu e exclus).
Daca zici ca luai anticonceptionale, poate sa fie si de la alea, sau (din moment ce luai asa ceva presupun ca faceai neprotejat)... poate fi si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intim...Interzis b din 14 feb 2010 14:23 de C275
asa e.
si nu, nu e complicat deloc:rolleyes:
Re: nu sunt destul de lamurita!!!!! din 14 feb 2010 14:21 de C275
eu stiam ca 8, dar cu tot cu menstruatie.
8 zile inainte si 8 zile dupa (+cele menstruale)
daca sunt 10, cu atat mai bine :lol::~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intim...Interzis b din 14 feb 2010 14:16 de cherry_dream
mi se pare putin cam complicata treaba..trebuie sa ai grija.
Re: OB din 14 feb 2010 14:10 de C275
:lol::lol::lol:
nu, nu exista 2 feluri de ob-uri (pt virgine si pt cele care nu mai sunt virgine)
ai instructiuni in pachet
ai calculat tu exact zi/ora/minut in care o sa-ti vina, si e exact cand esti la mare.
nu vrei sa te dezvirginezi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intim...Interzis baiet din 14 feb 2010 13:55 de Psyche
daca le introduci bine,nici nu le simti.
OB pentru virgine? din 14 feb 2010 13:54 de o fata
sall. am 13 ani si sunt virgina.
in vara asta o sa merg la mare si as vrea sa folosesc ob-uri. exista ob-uri pentru virgine?
cum se baga? vreau sa le folosesc pentru ca as vrea ca in zilele de menstruatie sa intru in apa marii.
exista vreun ...
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 14 feb 2010 13:29 de mama
:rolleyes::flowers::unsure::pirate::zorro::alien::cat::ermm::ermm:(X):rolleyes::heart::heart::love::rolleyes::flowers::mellow::unsure::wacko::ninja::zorro::alien::cat::ermm::love::heart::blink::lol::huh::ok:(X):-`O:):~*%%-:(((!)):(;):o:,:`:DB):x:(:p: ...
Pagina 1028 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |