Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: numarul maxim de orgasme la fe

din 13 feb 2010 19:33 de Leroy

mai bine nu intreba daca stim numarul maxim de orgasme atinse de vreo femeie ca asa dam search pe google mai bine adreseaza-le femeilor intrebarea asta... sa rectificam, Fetelor, care a fost maximul de orgasme avute intr-o partida si cat a ...

Re: Petting,ejaculare, deget in vagin -> risc sarc

din 13 feb 2010 19:19 de 04

si dece ma rog ti`ai introdus degetul in vagin? :wacko:

Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine.

din 13 feb 2010 18:06 de shtorful

ce ŞTO'RFĂ! :blink: :lol: am mai dat si eu peste de`astea. ma simt.. folosit :lol: nu le suport :wacko: O:)

Re: Petting,ejaculare, deget in vagin -> risc sarc

din 13 feb 2010 17:30 de Little_F

si referitor la intrebare...sunt de acord cu restu...parerea mea: 0% sanse sa ramai :-"

Re: Re: Re: Re: Re: Petting,ejaculare, deget in va

din 13 feb 2010 17:30 de Little_F

omu informat bine stie ;)

Re: Usturime...

din 13 feb 2010 16:19 de sgc

buna ziua. voi reveni mai tarziu, in masura in care pot da un raspuns exact. banuiesc, doar, ca-i vorba de vaginita. voi merge mai tarziu in super-market, si-o sa trag o privire in raionul farmaceutic sa vad daca gasesc prospectul pt. vaginita pt. a ...

Re: Re: Re: cum sa fac?

din 13 feb 2010 16:12 de McLove

E o problema, destul de mare. Nu cred ca tie ti-ar place ca un barbat sa aiba par acolo si tu sa dai cu limba. :huh: PS: ma intreb, cum poti sta cu el, mai ales vara?!

Re: Re: Re: cum ti-e mai la indemana

din 13 feb 2010 15:59 de sgc

salut, nico! nu, nu cred ca-i o rusine. spre exemplu, eu il indepartez de tot, functie de metoda de epilare pe care-o am la indemana: ras, crema, ceara.:)

Re: Re: Re: Re: Culoare ochilor

din 13 feb 2010 15:42 de McLove

Daca e buna, nu conteaza.

Re: Re: cum sa fac?

din 13 feb 2010 15:10 de Nico

Sall! Vreau sa-mi incep si eu viata sexuala curand. Numai ca nu sunt rasa in zona pubiana. Adica sunt rasa dar doar ca parul sa nu iasa prin chilot. Voi fetelor va radeti de tot in zona pubiana? Fara suparare dar vreau sa stiu si eu cum ...

Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima?

din 13 feb 2010 15:04 de MissPerfectiune

Intreaba si tu lumea pe strada ca nici noi nu stim exact:lol: S-a facut un studiu care arata asta dar nu se stie daca e sigur:blink:

Re: Varsta

din 13 feb 2010 15:01 de MissPerfectiune

Cine stie? Poate ca da poate ca nu:lol::lol: Arata macar de 48? Daca va iubiti sper sa aveti parte de tot norocul din lume:) Eu zic totusi sa nu te casatoresti cu el doar din dragoste...pentru bani:ok:

Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 13 feb 2010 13:24 de angel_hopes01

mda!si porcu' zboara,nu?/:)stiu ca acum,baietii,o sa spuna ca noi ne aparam pe noi insine.da' stai u linistit.intai cauta un dictionar care sa'ti explice ce inseamna cuvantul ,,curva" si apoi sa pui intrebarea asta.iar daca noi suntem asa curve cum ...

Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina?

din 13 feb 2010 13:19 de angel_hopes01

=))) scz ca am ras,da' a fost foarte haioasa intrebarea.nu ai cum sa ramai insarcinta cu un creion.da' daca ai de gand sa'ti bagi asa cv in ,,pasarica" ta virgina,s'ar putea sa te ranesti,cine stie.mai bn las'o balta.iar insarcinata,poti ramane decat ...

Re: Minori pe site

din 13 feb 2010 12:54 de angel_hopes01

mda...adevarul ca suntem numai niste pusti care dam sfaturi,pe care niciun adult nu le poate da mai bine ;) eu una,nu sunt de acord cu tine.am 16 ani,sunt in regula din punct de vedere psihic,si intru pe acest site deoarece vreau sa ma informez cat ...

Culoare ochilor

din 13 feb 2010 12:30 de MissPerfectiune

OCHI CAPRUI SPUN POVESTEA ORICUI Povestea ochilor caprui este o poveste frumoasa, a unor persoane care lupta pentru ceea ce isi doresc. Hotarati, energici, ambitiosi, organizati, posesorii ochilor caprui (cei mai multi la numar) stiu ce inseamna ...

Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la

din 13 feb 2010 12:02 de angel_hopes01

wow!u crezi ca tot ce zboara se mananca?/:) logic ca mai sunt.chiar daca generatia nou a cam luat'o razna,da' sa stii ca sunt.si nu neaparat la 15-20 de ani,ci si cu varste mai inaintate ;) stai linistita,intotdeauna ve gasi virgine/virgini in lume.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin

din 13 feb 2010 11:57 de angel_hopes01

draga viky...daca u crezi ca asta e o rusina,e clar ca nu iti dai seama care sunt cele mai importante lucruri la o femeie ;)

Re: Virgina la 17 ani

din 13 feb 2010 11:55 de angel_hopes01

mda...daca asta ti se pare o greseala,apuca'te de experiente.da' mie una nu mi se pare nicio grozavie.sincer!eu,am 16 si inca nu ma plang ca nu m'am culcat cu nimeni pana acum,cu toate ca majoritatea prietenelor mele,nu mai sunt virgine.fiecare face ...

Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 13 feb 2010 11:27 de lipiciverzui

lol ba frate da nu-i spui asa ca TE IUBESC dreq :lol::lol: ai fost cam ciudatel la faza asta. trebuia sa o saruti usor.. si sa taci dreq. pe bune, uneori gesturile fac cat o mie de cuvinte. :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1030 din 3731
«   1 ... 1027   1028   1029   1030   1031   1032   1033 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare