Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 14 feb 2010 13:29 de mama
:rolleyes::flowers::unsure::pirate::zorro::alien::cat::ermm::ermm:(X):rolleyes::heart::heart::love::rolleyes::flowers::mellow::unsure::wacko::ninja::zorro::alien::cat::ermm::love::heart::blink::lol::huh::ok:(X):-`O:):~*%%-:(((!)):(;):o:,:`:DB):x:(:p: ...
Re: Re: Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 14 feb 2010 12:45 de cherry_dream
sa ne spui ce-ai facut :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intim...Interzis baietilor din 14 feb 2010 12:43 de cherry_dream
nu am folosit niciodata ob-uri. ma bate gandul ca in vara asta, daca voi avea "probleme" la mare, sa folosesc. dar nu stiu ... :).sunt ok?
Re: Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 14 feb 2010 12:43 de diana
ms la toti:flowers:
Re: INTARZIERE MENSTRU din 14 feb 2010 12:34 de cherry_dream
starea aia de voma nu este simptom de sarcina. a avut starea pentru ca urmeaza sa-i vina. semnele de sarcina nu apar atat de devreme.
i-a intarziat doar 2 zile..nu este nimic grav, neaparat. mai ales daca a fost si virgina, se deregleaza putin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2010 12:07 de McLove
Si, care ar fi motivul sa tac?
E parerea mea, nu rezolva nimic daca stau in "ziua" asta. (cred ca pentru unii e mai importanta ca ziua de nastere)
Probabil unele se vor simti jignite, si... de-asta nu mai pot eu!
Sa imi demonstreze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si din 14 feb 2010 11:45 de baby
Uneori e mai bine sa taci.....stii ca nu ma dai la intors.....da` te las...imi bat capu degeaba cu tine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur din 14 feb 2010 11:42 de McLove
Nu, dar... daca isi plang de mila nu obtin nimic!
Pentru asta e nevoie de vointa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura de din 14 feb 2010 11:38 de Danny_DaBoss
poi... daca sunt singure... ceva nu e in regula cu ele nu ? :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura de Valenti din 14 feb 2010 11:32 de baby
Uneori vorbeste gura fara tine........sau tasteaza degetele fara tine:lol:
Fiecare sarbatoreste ce vrea:)
Si fiecare simte ce simte.
Nu putem controla sentimentele si nici depresiile.
Nu esti nebun/a daca de valentine`s day te simti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura de Valentine's Day din 14 feb 2010 11:23 de baby
Da pe cine vezi tu ca se chinuie?:lol:
Nu e catastrofa mai dar fiecare om e in felul lui:)
Dar vad ca nu prea poti intelege oamenii. Asa e! Nu toti pot!
Re: Singura de Valentine's Day? din 14 feb 2010 11:08 de baby
Bune idei Exotic!!
Eu chiar sunt singura de Valentine's Day:lol:
De ieri o tin numai intr-o veselie:lol: si asta fara alcool sau droguri....doar cu prieteni:love:
Azi va fi la fel.....voi iesi si ma voi distra!
Pot sa ma simt bine azi ...
Intarziere menstruatie din 14 feb 2010 10:56 de alexxx_good
SALUT am sa va spun pe scurt ca nu am timp .scuze,
Pe 02.02.2010 am avut contactul sexual, nu sa intamplat nimik deosebit, fata era virgina, acum, pe 14.02.2010 imi spune ca nu ia venit ciclu :(:(:(
Mi-a spus dupa calculele ei ca pe 12 ar fi ...
Valentine's Day in sevraj.... din 14 feb 2010 05:41 de ExoticDream
Inainte de a ne ocupa de ultima partida de sex/dragoste, ultimul sarut, intrucat traversam o zi imposibila pentru cei cu sufletul frant, sa acordam cateva minute acestui subiect dureros....
Probabil ca anul trecut pe vremea asta si EA, si EL, cu ...
Singura de Valentine's Day? din 14 feb 2010 04:45 de ExoticDream
[i](sfaturi din lumea mare)[/i]
A sosit iarasi ziua asta imposibila si nu ai partener? Nu-i nimic, cei care sunt in aceeasi situatie te sfatuiesc sa nu cazi in melancolie sau disperare si iti dau cateva idei....
1. Doar pentru ca nu esti ...
Re: Se ,,lasa din 14 feb 2010 03:13 de Bozgoru
gandul... faptul ca te gandesti la asta nu ajuta... stiu ca e greu sa nu te gandesti.. dar nu te mai gandi.. relaxeaza-te.. si eu am avut problema asta.. si am zis ,,aoleu gata am ramas impotent,,.. dar de fapt era din cauza ca prima oara asa a ...
Re: Situatii lasate din 14 feb 2010 03:08 de Bozgoru
agh... nu are legatura cu barbatu care lasa in coada de peste.. nu are legatura cu relatiile in general ce spui tu aici.. ci are legatura cu mintea... omului.. intelectul acestuia.. si labilitatea acestuia in situatii limita.. adica.. lui ii e frica ...
Re: Penis la 16 ani curbat! din 14 feb 2010 02:17 de Anonim
De laba multa
Re: Re: Re: cum sa fac? din 13 feb 2010 21:39 de simosimina
Eu mă epilez total! Şi mi se pare igienic să te epilezi!
Recomand ceara..pentru că nu îţi dă prea multe bătăi de cap ca lama sau crema:)
Acum depinde şi de tine dacă suporţi sau nu:p
Epilare plăcută:)
Marire penis ! din 13 feb 2010 19:41 de baiatul17ani
salutari...
vreau sa va intreb mai multe chestii referitoare la marirea penisului...
am auzit ca acele pastile ...sau tot felul de medicamente, pilule, unguente....care ar garanta marirea penisului....sunt de fapt niste porcarii care ne-ar ...
Pagina 1029 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |