Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

salut

din 12 feb 2010 16:38 de ...

Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva , nu sunt genul de om care sa se masturbeze si nu stiu daca e bine dar daca ma masturbez nu pot ejacula in schimb o fac noaptea in somn ma poate ajuta cineva cu problema asta? ce ar trebui sa fac sa ...

Re: Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu

din 12 feb 2010 15:30 de cherry_dream

ginecologul isi da seama daca este sau nu dezvirginare "adevarata" ...

Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire?

din 12 feb 2010 14:45 de iubitica...

am mers la intalnire cu un baiat....tipu 27 de ani...eu aproape 18....gandul meu era sa nu fac sex de prima data....dar cand ajungi singura intr-o incapere cu un tip de 27 de ani care stie cum sa ia o femeie te asigur ca nu mai poti ...

Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire?

din 12 feb 2010 14:24 de inutza

da am cedat de la prima intalnire si a fost cea mai perfecta partida de sex din viata mea......dar nu sa ii cedezi unuia de 18 ani care mai apoi te face c****.....va sigur ca un barbat peste 25 de ani considera altfel aceasta chesti.....si o ...

Re: Re: am fost violata

din 12 feb 2010 13:49 de quote

te-au violat amandoi odata sau pe rand? daca ai putin noroc, data viitoare poate vor veni 4-5 si ai sa vezi cum este si asa! dupa ce ai sa te saturi de p...., poti merge sa-i reclami!

Re: Situatie dificila: AVORT!

din 12 feb 2010 13:15 de angel_hopes01

aiurea situatie!nu sunt in masura sa judec pe nimeni,da' am impresia ca dumnezeu a vrut ca acest lucru sa se intample.multi tineri in ziua de azi,nu se mai gandesc la consecinte.frate!ii era greu sa'si cumpere un prezervativ?care a fost problema?nu a ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 12 feb 2010 13:05 de angel_hopes01

hmm..16 ani...multi inainte.sicera sa fiu,nu prea cred ca sunt in masura sa'ti dau un sfat,dat ind ca nu ma aflu in situatia ta.dar ti'l dau pt ca sunt de varsta ta si s'ar putea sa avem mentalitatea un pic asemanatoare.din punctul meu de vedere,cred ...

Re: Il vreau, ma vrea, dar ARE PRIETENA

din 11 feb 2010 19:19 de vbbb

uite si eu sunt intro asemanatoare situatie dar degeaba spun unii ....nu te poti imparti intre sentimente si ratiune///////////////asta e daca se va intoarce roata ,,,asta e..daca nu mergem inainte ,,,ce sa faci dragostea asta,,,,sunt oameni ...

Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU

din 11 feb 2010 17:33 de Johnn

salut am si eu 16 ani ani neimpliniti fara 2 luni si am penis de lungimea 18 cm si grosimea 15 cm in stare de erectie ... mai fratilor eu stiu ca penisul creste pana la o varsta majora... acum voi ce ziceti e bine??:mellow::`:(:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu daca m-am dezvirginat

din 11 feb 2010 15:54 de diana

am fc doar in clasa a 6-a nu am mai fac demult

Re: Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulate ?

din 11 feb 2010 13:56 de McLove

:rolleyes: Asa pot sa zic si eu ca am masina pe care nu ti-o permiti nici daca iti vinzi tot neamu'! :ok: ON: Haine mulate? :huh: O prostie!

Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 feb 2010 11:37 de C275

:lol::lol::lol: multumesc

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 11 feb 2010 01:49 de compot

Cea mai buna metoda in a afla daca te iubeste cineva e cea cu trandafirul :lol: ma iubeste, nu ma iubeste, ma iubeste, nu ma iubeste... daca la ultima petala iese " nu ma iubeste" incearca...incearca cu inca un trandafir...si tot asa daca ai ...

Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 feb 2010 01:44 de compot

bravoo !! daca vrei...iti pot sarii in..ajutor :P

Re: Re: Re: Re: ce dreaq sa ma fac?????? :(

din 11 feb 2010 00:58 de ExoticDream

Asa suntem noi, glumeti.... Ne-am plictisi daca am discuta toata ziua buna ziua despre lungimea nu stiu carui organ, despre chestii gen "am facut-o neprotejat, o fi vreun risc de sarcina?!?", "am 13 ani si vreau sex" etc. :D:D:D

Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima int

din 11 feb 2010 00:49 de ExoticDream

Nu mi se pare dur, am putea eventual nuanta prima categorie: sa zicem ca o impartim in fete profesioniste si fete carora le place sexul sportiv (categoria usoara, nu?). Nu stiu cum e cu mentalitatea aia depasita, hai mai bine sa dam definitia ...

Re: Re: Re: Se ,,lasa

din 11 feb 2010 00:24 de basturk

intrebare: ti se intampla sa simti ca "dai in gol"?daca da, asta este motivul.si singurul remediu este sa gasesti pozitia/pozitiile in care tu te simti bine. ai mai facut sex si cu alte fete?a fost la fel? ai facut vreodata sex anal?preferat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica prob.la dezvirg

din 11 feb 2010 00:12 de basturk

atata timp cat nu a stat nici unul din noi in spatele lui sa vada ce face, nu vad de ce il judecati.va bazati pe barfe?nu e frumos. daca stam sa il caracterizam dupa cariera, cred ca a fost un om mare.bravo lui

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re

din 11 feb 2010 00:06 de McLove

Stiu... dar, imi place cand sunt "certat" de cine trebuie. :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 feb 2010 00:02 de ExoticDream

Te cauta doar daca ai fost buna la pat, oricum nu stiu prea multe despre tine dupa un suc in oras si o partida de sex. Daca esti o fata obisnuita, fara mare experienta sexuala, nu reusesti sa-l incanti, mai ales ca el, daca s-a aruncat la sex de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1032 din 3731
«   1 ... 1029   1030   1031   1032   1033   1034   1035 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare