Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Am luat postinor2. Help!!!!!!! din 9 feb 2010 22:55 de C275
deeeci ai luat "pastila de a 2-a zi"
pe intelesu' meu, nu le am cu numele, ma rog
genu' asta de pastile se iau doar de 2 ori maxim pe an, deoarece produce dereglari hormonale
probabil ca asta e si in cazul tau.
teoretic nu ar trebui sa fii ...
Re: Ras in zona pubiana din 9 feb 2010 22:46 de C275
nu cu lama!
daca nu suporti durerea, incearca cu crema, nu o sa te tina foarte mult dar macar nu suferi
cu aparatul doare mai rau decat cu ceara, dar te tine mai mult decat cu crema
partea cu ceara e cu dus si intors, eu una cu ceara ma fac, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs pentru fete din 9 feb 2010 22:40 de McLove
Vreau si eu numarul bucatarului te rog. Vreau sa o scot pe sgc in oras. :love:
Daca doresti sa agati o fata, ii zici direct:
[i]Esti frumoasa ca mersu' pe jos![/i]
"Mersul pe jos, face picioru' frumos" :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in din 9 feb 2010 21:52 de dr.love
asta nici na citit ca a scris daca ejaculeaza baiatu....da eu ce sunt...capra:)))....sau ghei::))))?
Re: Re: Re: Re: Re: Concurs pentru fete din 9 feb 2010 21:21 de simosimina
:))dacă şi eu sunt virgină:)))
ce bine ar fi...dar te voi dezamăgi spunându-ţi că nu mai sunt de câţiva anişori:)
Aşa că nu m-ai nimerit. însă eu te-am nimerit...scârbosule...
Şi până la urmă ai agăţat ceva? Sau te-ai ...
Re: Masaj- ulei afrodisiac. din 9 feb 2010 20:01 de C275
:unsure:
poti folosi orice fel de ulei pt masaj, nu trebuie sa fie neaparat scump;)
nu are nicio legatura daca prietena e virgina sau nu
recomand sa gasesti ceva care e absorbit de piele relativ repede, banuiesc ca nu vrei sa-ti simti iubita ...
Re: Re: Re: : Re din 9 feb 2010 19:49 de McLove
Din cate imi dau seama, nu esti proasta. Ai probleme psihice!
De ce toti care au un handicap intra pe forumul asta? ;)
Re: Re: : Re din 9 feb 2010 19:18 de anna
ce legatura are sfatul meu cu ceea ce nu fac eu?adica daca nu cedez din prima ce legatura are cu cultura ta generala?
Re: Re: Re: Re: Ejaculare cu sange! din 9 feb 2010 17:38 de basturk
la tine s-a intensificat problema datorita serviciului si a faptului ca mergi des la urolog.nu te inteleg, dar nici nu vreau sa te inteleg.singura nelamurire este: daca tot mergi des la medic, de ce nu il intrebi pe el???
Re: SEXUL ORAL din 9 feb 2010 17:31 de basturk
nasol....si?cu ce problema pe aici?sau doar vroiai sa te destainui?
sa inteleg ca nu stii de ce el nu iti face tie oral...pai sa presupunem ca cel putin o data ti-a facut.si sa mai presupunem ca tu(chiar daca stai bine la capitolul igiena) ai o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o f din 9 feb 2010 16:57 de basturk
o sa ai timp sa experimentezi tot ce iti trece prin cap...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac s din 9 feb 2010 16:40 de lulu
este o"moda"acum...este cea mai"apreciata"fata care e experta si se culca cu mai multi...:wacko:eu nu sunt de acceasi parere...si apoi o viata avem trebuie sa ne gandim si la corpul si psihicul nostru...:)asa gandesc eu si cred ca bine fac...si apoi ...
Re: : Re din 9 feb 2010 16:38 de McLove
Intrebare:
Daca nu cedezi la prima intalnire, atunci de ce imi zici mie sa pun mana pe o carte? :blink:
Ai citit ce am scris eu? Ai citit ca nu suport fetele care [b][u]CEDEAZA[/u][/b] la prima intalnirea?
Postati fara sa ganditi..
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 9 feb 2010 14:08 de basturk
frate, ma lasi cu ingrijirea ta?adica noi restul suntem niste jegosi?sau cum?si eu ma spal mai des decat te speli tu pe maini, si uite ca tot ma irit daca folosesc lama.si da, chiar ies mai multe fire intr-o radacina.daca intri pe forum ca sa ne ...
Re: Ras in zona pubiana din 9 feb 2010 13:43 de beatrice
dar nu trebuie sa te razi pt ca te iriti cel mai bien este sa te epilezi cu ceara. prima oara este mai dureros dar te obijnuiesti. creste si parul ceva mai greu decat atunci cat te faci cu lama
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 9 feb 2010 13:41 de cherry_dream
asa e ...
ai grija ce faci :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2010 13:18 de mihailabagiu
adica stai ca nu am inteles. tu cedezi din prima seara la un baiat, si nu te mai suna. iesi cu alt baiat, cedezi si la ala, nici ala nu te mai suna. daca ajungi sa faci asa de 5 ori, atunci scuza-ma dar esti chiar proasta (nu tu, ipotetic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 9 feb 2010 12:52 de basturk
daca mai stai inca un an virgina si il astepti, iar el daca te iubeste cu adevarat, va fi foarte mandru de tine.asa ar trebui.daca nu este asa...cum au spus si altii...nu te merita.nu tu ar trebui sa te culci cu el sa nu te lase, ci el ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari din 9 feb 2010 12:37 de cherry_dream
de unde ai mai scos-o si p-asta frate? :`
nu mai invata copiii la prostii. ca dupa se trezesc ca au un bebe si te mai miri de unde.
viata e un banc... din 9 feb 2010 12:28 de basturk
De o vreme, de cite ori il prindea ursul pe iepuras prin padure zicea: “De ce nu porti, ma, sapca?” si il lua la bataie. Bataie azi, bataie miine, se enerveaza iepurasul, hai la leu sa se plinga…
- Maria-ta, uite ce mi se intimpla, ursul ma ...
Pagina 1035 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |