Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sang din 10 feb 2010 16:14 de cherry_dream
daca ti-a introdus doar capul, nu te-a dezvirginat. e normal sa te doara, pentru ca vaginul e stramt la inceput.
oricum, simti cand te dezvirgineaza ...
Re: va rog raspundeti-mi din 10 feb 2010 16:09 de cherry_dream
poate i s-a parut aiurea ca ai zis doar un "au". poate se astepta sa te doara mai mult, sa urlii si d-astea ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 10 feb 2010 15:34 de eeee
stiu ce draq?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 15:32 de McLove
Stai linistita, la tine ma refeream. Tu nu te-ai nascut cu asta, tu ai capatat acest "avantaj" pe parcursul vietii. Nu jignesc aiurea, ii jignesc pe cei care trebuie sa fie jigniti.
Ah, da.. sunt foarte nesimtit cand e nevoie, incearca ...
Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire? din 10 feb 2010 14:42 de Alina18
nu mai bine revenim la subiect?
va rog...
astept niste raspunsuri si pareri :ok:
Re: Re: Re: Re: Masaj- ulei afrodisiac. din 10 feb 2010 14:27 de AlienKid
eeeh,nu vreau doar masaj:~*:~*
nu ma gandeam ca daca ii simte mirosul gata nu mai poate sa faca nimic,si trecem direct la...partea buna a lucrurilor.dar vroiam sa stiu daca ar avea un oarecare efect.
am gasit ceva mai bun la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 13:41 de anna
m-am nascut cu toate degetele si cu tot ce are un om normal....ma copile eu te inteleg ca na!ai 12ani si nu te duce capshoru...vezi ca aici poti jigni ff multe persoane..daca citeste o persoana care nu are o mana ce ai scris tu?cum se simte?crezi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acoper din 10 feb 2010 13:04 de Edd
Helllllp am o problema !!!!
Mi-a aparut un fel de umflatura pe capu' penisului....langa gaura.....si este de culoare mai maro....nu f maro dar are o tenta spre maro....daca trebuie o sa pun si poze......stie cineva cam despre ce este vorba :-s ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 12:01 de Danny_DaBoss
eh acuma depinde si de persoanele respective care vor ceda.. daca tie nu ti-ar place sa ai o relatie cu celalalt si nici celalalt cu tine, nu are nici un rost sa cedeze nimeni.
iar pentru persoanele care "au cedat si au fost parasite.." pai.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 10:48 de McLove
Neah...
Aici nu ai dreptate. Ma refer la cei care au un handicap, prostia acuta, intra pe forum.
Daca vroiam sa ii "jiCnesc" pe userii forumului ziceam: "de ce toti cu handicap intra pe forumul asta."
Am zis "toti [b]care[/b] au un ...
Re: SEX din 10 feb 2010 10:39 de NeINA
A ramas insarcinata de la tine daca a incetat menstruatia baiatule voi toti va ginditi la una si aceeasi:cat:
daaa din 10 feb 2010 04:00 de barbie
un sut in fund este un pas inainte. si eu am avut o relatie de 3 ani si s-a terminat, nu am murit nu m-am spanzurat. ca sa poti sa "gandesti" trebuie sa uiti de sentimente iar daca esti dispusa sa recuceresti pe cineva sau sa reintorci vechea iubire ...
Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalni din 10 feb 2010 02:22 de bella21
cam dur nu crezi? poi si sa fie invers, sa puna fata ochii p tine sa te vrea atunci esti o t*r*a masculina? sa nu te caute apoi si tie sa ti se puna pata pt modul ei de-a fi.. de-a domina?
asta ar fi una.. mai e varianta ca sunt si femei pt ...
Re: Logest prima data din 10 feb 2010 01:32 de Alin91
Daca medicul ti-a prescris acest anticonceptional (in urma unui consult si examinare a fisei medicale) presupun ca e ok.
Exista si anumite contraindicatii, daca ai anemie sau daca ai boli hepatice grave sau daca ai avut atacuri de cord sau daca ai ...
Re: am penis stramb si ce? din 10 feb 2010 00:51 de BauBau
Penisul este in mod normal curbat cu 5° spre stanga, asa vrea natura. Cel mai mare efect asupra curburii in continuare il are masturbarea (dar si orice altceva care poate modifica pozitia penisului cand e in erectie, primul lucru care-mi vine-n ...
Re: Re: Logest prima data din 10 feb 2010 00:10 de adriana220
ok bun deci sa nu imi fac probleme cu aceasta sangerare mai ambundenta decat de obicei? si alta intrebare are cumva ceva daca le iau dimineata in loc de seara ? le iau asa deoarece mi-a venit dimineata
va rog raspundeti-mi din 10 feb 2010 00:02 de gsfshgfshj
buna si eu am o problema am facut-o cu pr meu si desi am sangerat (putin)din cauza ca am fo foarte rusinoasa am rezistat durerea si am zis doar un ''au'':D dupa o zis ma intrebat daca eu am fost chiar virgina si i-am sp ca dc nu ma crede si mi-a sp ...
Re: Re: Re: Masaj- ulei afrodisiac. din 9 feb 2010 23:45 de C275
a, deci vrei doar masaj.
nu cred ca ar influenta cine stie ce...pan' la urma e doar ulei
nu cred ca daca o sa simta parfumul, pac o sa zica "hai sa ...ne pupam"
da, eroarea era pt pagina
am rezolvat acum. a primit doar 3 stele din 5...
mai ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt vi din 9 feb 2010 23:32 de Little_F
se va dezvirgina inn fund:))
tot asa am avut o intamplare ""era iarna si un prieten ne tragea cu masina cu saniile fiecare pe cate o sanie si dintro data am luat toti o grapa mare...si un amic de pe o sanie urla in gura mare >io mam ...
Re: Re: Masaj- ulei afrodisiac. din 9 feb 2010 23:06 de AlienKid
pai din cate scrie pe acolo uleiul are si un efect afrodisiac si ma gandeam ca poate dintrun simplu masaj o sa ajungem la un masaj erotic si poate undeva mai departe.
ce continua cu eroare?siteul?
Pagina 1034 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |