Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 23:54 de ExoticDream
Am inteles de la inceput, stai linistit... Si pe mine ma exaspereaza teribil prostia, dar in special daca este, cum se zice, si fudula...! In rest, daca mama natura doar atat de darnica a putut fi, asta este... (sunt OK cei saraci cu duhul care ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 10 feb 2010 23:38 de sgc
corect:)
Re: Menstruatie Intarziata din 10 feb 2010 22:48 de C275
nu e insarcinata
daca va face totusi sa va simtiti mai bine, cumparati un test de sarcina :ok:
Re: Pls raspuns1 din 10 feb 2010 22:25 de McLove
Care e problema? Esti destul de inalta pentru varsta ta.
Incearca sa nu te scuzi ca ai facut o operatie. Ea are o limita de timp, unde nu trebuie sa depui efort. Apoi, iti poti continua viata normal.
Si, nu am auzit ca laptele ar avea vre-un ...
Re: Pls raspuns1 din 10 feb 2010 22:19 de simosimina
creşterea fetelor are loc până la 18 ani, iar la bărbaţi în jur de 21-22.
Deci mai ai timp să creşti;)
Fă nişte sport, gen volei, basket sau înot
Re: Menstruatie Intarziata din 10 feb 2010 22:15 de MissPerfectiune
Nu este insarcinata sigur. Ori e o intarziere ca toate cele ori e din cauza stresului. Dar daca te ajuta la ceva cumpara teste de sarcina. Macar sa fii tu sigur.:ok:
Nu exista menstruatie fara intarzieri:lol:
Intrebari legate de inaltime din 10 feb 2010 22:12 de o fata
sall. am 13 ani,am 1,60 si port 38 la picior.
oare cat o sa am in inaltime cand o sa mi se stopeze cresterea?
sunt inalta pentru varsta mea?
trebuie sa spun ca beau zilnic 2 pahare de lapte. laptele ajuta la crestere?
imi puteti spune cum pot ...
Menstruatie Intarziata din 10 feb 2010 21:49 de Vlad_Dorin
Salutare tuturor!
Ma numesc Vlad Dorin si as aprecia daca mi-ar raspunde cineva la problema mea.
Prietenei mele (17 ani) trebuia sa ii vina ciclul pe 2 febr, suntem in 10 si inca nu i-a venit. Este virgina, nu am avut contact sau incercare de ...
Re: Avortul si anticonceptionalele din 10 feb 2010 19:24 de C275
biserica vrea sa promoveze abstinenta
nu sunt numai impotriva anticonceptionalelor, ci a tuturor metodelor contraceptive.
personal, mi se pare o prostie
si da, as face un avort daca ar fi necesar
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fo din 10 feb 2010 17:58 de Leroy
Intocmai, scuza-ma ca spun asta, dar chestia cu bicicleta e o inventie fiindca te vede pe tine atat de redus pentru ca poti crede ca nu e virgina dupa ce vedeai ca se trage si tremura, da daca nu te-ai interesat inainte, nuj cum se nimereste ca ...
Re: va rog raspundeti-mi din 10 feb 2010 17:53 de Leroy
Inseamna ca e foarte prost informat si nu simte atitudinea femeii, prost informat e din cauza ca desi a vazut ca ti-a curs sange inca mai avea dubii iar cat despre faptul ca nu simte atitudinea ta, trebuia sa vada ca faci tot posibilul sa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: virg din 10 feb 2010 17:51 de Leroy
1. Se diferentiaza sangele de la dezvirginare cu cel de la ciclu, au culori diferite, bineinteles, daca stii cum arata la ciclu...
2. In ultima zi de ciclu nu poate sa curga mult decat sa fi fost urme de ciclul pe penis, asa ca adu-ti aminte, ...
Re: Re: Re: Re: nu stiu daca m-am dezvirginat sau din 10 feb 2010 17:31 de Leroy
Stai calma, si daca te duci la ginecolog se cunoaste ca nu e dezvirginare naturala, zici si tu daca de ceva ca ai avut un accident la sanuis :lol: dar inca esti virgina... nu te mai ingrijora atat si incearca sa o raresti cu masturbarea aia ...
Re: Re: AJUTOR . va rog din 10 feb 2010 17:29 de Leroy
Stai chill, creste garantat... ai rabdare...
Re: Re: Re: nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 10 feb 2010 16:40 de diana
cel mai mare obiect care mi l-am introdus a fost in diametru de 2 cm, celelalte doua obicte pe care mi le-am introdus a fost de marimea a mai putin de grosimea unui degete. si nu o faceam din placere sau altceva...
iata pru si simplu bagam obiectul ...
Re: Re: Re: nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 10 feb 2010 16:36 de anonima_s
nu te mai teme ca nu ai de ce ... daca nu ai folosi obiecte inseamna ca totul e ok :)
de vor parintii sa mergi la ginecolog ?:huh:
Re: Avortul si anticonceptionalele din 10 feb 2010 16:35 de marta11
zilele astea o buna prietena de a mea va avorta... sper sa nu sufere prea mult si sa sa revina repede..are doar 18 ani si nu poate pastra copilul :(
Re: Re: nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 10 feb 2010 16:29 de diana
14 si ma tem foarte mult
Re: nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 10 feb 2010 16:28 de anonimas
nu ai cum sa fii dezvirginata...doar daca nu ti ai bagat diferite obiecte in vagin
apropo...cati ani ai?:)
Nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu din 10 feb 2010 16:22 de diana
As dori niste raspunsuri clare va rog...
cind eram prin clasa a 6-a m-a masturbam intern (doar mio bagam o data si mio scotem) adika nu faceam ca in timpul sexului. in orice caz nu stiu daca m-am dezvirginat sau nu pentru ca am facuto in cada cu apa ...
Pagina 1033 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |