Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fet din 8 feb 2010 19:08 de anna
si daca este o ff mare curva care sa culcat cu n persoane si este plina de boli si etc???!!!!
Re: perioada nefertila din 8 feb 2010 19:01 de Incepator
Anticonceptionale, mergi la sigur .
Re: Re: :-?? din 8 feb 2010 18:50 de Incepator
Am 3 invitatii iptorents, fac schimb, daca aveti sugestii, va astept .
____
Nimic nou sub soare...am inceput ECDL si imediat scoala de soferi . Sper sa le iau pe ambele pana incepe vacanta, ca apoi, poate incep si cambridge-ul .
Nu stiu cum ...
Re: Re: Anticonceptionale din 8 feb 2010 18:19 de McLove
:o
Sa inteleg ca toti de pe forum au facut... "prostioare"? :((
Perioada nefertila din 8 feb 2010 17:47 de bibush
daca am ciclul neregulat cate zile iau in calcul ptr perioada nefertila?si cat de sigura e metoda daca baiatul nu va ejacula in mine?
Re: Anticonceptionale din 8 feb 2010 17:28 de baby
Daca le iei cum trebuie nu ramai.
Eu nu am ramas:)
???????? din 8 feb 2010 16:51 de mitza
buna!! eu folosesc logest de mai bine de un an. aseara am uitat sa i-au pastila la timp si am luat-o abia dupa 5 ore. e vreo problema daca nu ma protejez pana la menstruatie? sunt si la ultima saptamana (teoretic nu ar fi probleme)dar eu stiu...
Re: Re: Re: Probleme in relatie din 8 feb 2010 16:36 de baby
Scheleti roz draga:lol:
Eu daca as afla ca mai are si fete la videochat sigur i-as face vant:`
Pai ce e asta?:huh:
Re: Constipatie intelectuala din 8 feb 2010 16:25 de DarkAngel
Cauza acestui blocaj mental cel mai probabil este stresul. Singura ta sansa este sa faci cumva sa te relaxezi si sa incerci sa scri subtitlurile de la proiectul respectiv de la a-z care sti sigur ca trebuie sa existe si dupa care sa vezi ce trebuie ...
Re: Probleme in relatie din 8 feb 2010 16:01 de basturk
mai mult ca sigur ca nu este fidel, dar pana la urma tu l-ai ales.si daca iti luai prieten un calugar...cine stie cu ce alt calugar te insela prin chilie....
incearca sa il faci gelos...sa vezi cum reactioneaza, daca chiar are sentimente fata de ...
Re: sex oral din 8 feb 2010 15:56 de andr3y10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: a din 8 feb 2010 15:54 de basturk
hmmm....si spune-mi, dupa ce aflu ce are in cap, pot sa ma culc cu ea?sau daca aflu de la prima intanlire ca nu are nimic in cap, nu o sa mi se mai scoale?pfff....ce ma fac.....dar stai, poate a 2-a zi nici nu am sa ma mai intanlesc cu ...
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 8 feb 2010 15:26 de lulu
ai dreptate dar virginitatea este ff importanta pt mine si nu vreau sa ma culc cu el si dupa sa ma despart....vreau un singur baiat si atat...il vreau pe el:love:....of(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mihai Eminescu - Spovedani din 8 feb 2010 15:25 de compot
sigur "singuri" ai invatat sa scrii!!
... bai gigi " daca ma prinzi in fapt, cauta-ma-n ma-ta, nu ma cauta sub pat".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: a din 8 feb 2010 15:03 de compot
Dac-ai fi baiat nu ai mai gandi asa. Cat despre comportament, ce are in cap etc. iti faci o impresie cand va-ntalniti.
Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 8 feb 2010 14:41 de McLove
Daca te iubeste, nu o sa se desparta de tine.
Nu are rost sa cedezi. Daca va despartiti, vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati c din 8 feb 2010 14:16 de anna
ehh..vezi asta spuneam si eu....sunt niste c_r_e care vor sa se f_ta cu toti...daca as fi baiat nu m-am culca cu una de la prima intalnire...as analiza mai intai ce are in cap,comportamentu ei si etc....oricum imitatii de fete dastea gasesti peste ...
Re: Constipatie intelectuala din 8 feb 2010 14:09 de basturk
ori informatia care trebuie procesata nu exista in capul tau, ori esti prea preocupat cu altceva si lucrul la care te gandesti nu este primordial
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat din 8 feb 2010 14:06 de basturk
sari peste multe etape cand nu vrei o relatie, ci doar sa iti satisfaci poftele .si cum sunt persoane fara inhibitii....
si mie imi plac astfel de fete si nu sunt disperat dupa sex, cum se mentioneaza mai sus.dar nu as intemeia o relatie serioasa ...
Re: o mica prob.la dezvirginare din 8 feb 2010 14:02 de basturk
nu emotii ci stres."daca nu o sa fie bine, daca o sa doara, ce parere va avea fata despre mine"...etc...fi mai relaxat, nu e sfarsitul lumii
Pagina 1037 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |