Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare:

din 7 feb 2010 23:21 de Alina

Si atunci cu nesimtirea ce se intampla? Nu de alta dar ma uit uimita cum un adult se pune cu un copil de 13 ani. Eu zic sa numai ai atata curaj cu pustii mai mici decat tine. Pun pariu ca daca vine unul mai mare decat tine sau cel putin de o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigur

din 7 feb 2010 23:17 de McLove

[b]Este posibil sa raman insarcinata in timpul menstruatiei?[/b] [i]Teoria spune ca o sarcina apare in urma fecundarii ovulului numai in zilele din jurul ovulatiei (3 - 4 zile inainte si 1 - 2 zile dupa aceasta). La un ciclu de 28 de zile, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare:

din 7 feb 2010 22:51 de Alina

Eu ma refer la dezvirginarea cu degetul. Daca o sa ma dezvirginez singura cu degetul ce o sa se intample? O sa ma doara rau?

Re: sa o fac sau nu?

din 7 feb 2010 22:21 de compot

cand o sa vina in tara o sa-i fie greu sa cheltuie banii cu tine iar tu drept rasplata iti pastrezi virginitatea aia fff importanta pt tine. Gandeste-te si la el, la nevoile lui pentru ca il iubesti mult.

din 7 feb 2010 22:13 de compot

Chiar te iubeste daca a stat atata timp cu tine frecand-o! Daca va vreti pentru totdeauna iti poti incepe viata sexuala de pe acum ca nu esti la o varsta sa nu stii ce inseamna acest lucru. Ai face bine s-o faci ca aveti incredre deplina unul in ...

din 7 feb 2010 22:00 de McLove

Cum sa va ganditi la casatorie la 18 ani? :lol: Auzi, familie... Sunteti romani? :huh:

din 7 feb 2010 21:34 de alex``

lasa te dusa de val, atat timp cat ai intrebat pe forum,inseamna ca ai o oarecare teama...deci nu e bine! dupa ce o sa vina in Romania o sa plece din nou in Grecia? :huh:

Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima

din 7 feb 2010 21:26 de Firentze

Nu,nu as ceda,mai ales daca as vrea o relatie serioasa cu el si nu o aventura!

Sa o fac sau nu?

din 7 feb 2010 21:24 de lulu

am 18 ani si prietenul meu are 24...el este plecat in Grecia ..in vara o sa vina in tara si o sa facem 1an:love:...el spune ca vrea o familie cu mine...si ca pt el "a face dragoste"este un lucru fff important...virginitatea este fff importanta pt ...

Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

din 7 feb 2010 20:07 de euu

...daca intretin relatii sexuale cu partenerul meu pentru prima(eu fiind virgina...el nu) data si isi da drumul in mine(fara sa vrea)si dupa o ora iau pilula aceea cate sanse sunt sa raman insarcinata???

...daca intretin relatii sexuale cu partenerul meu pentru prima(eu fiind virgina...el nu) data si isi da drumul in mine(fara sa vrea)si dupa o ora iau pilula aceea cate sanse sunt sa raman insarcinata???

raspuns

din 7 feb 2010 19:20 de euu

eu cred ca pe de o parte faci bine...daca te iubeste te asteapta...dar sa fi constienta ca el are relatii cu altele ca na....nu o putea sa stea asa"pe uscat"....dar tu trebuie sa stai mai mult cu el ca sa ti dai seama ce isi doreste de la tine si ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sani

din 7 feb 2010 15:40 de C275

:lol::lol::lol: saracu'

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 7 feb 2010 15:38 de baby

Nu ai dreptate. Dar ne contrazicem degeaba Pup

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sani

din 7 feb 2010 15:35 de baby

Pana acum pot sa zic ca am intalnit baieti descurcareti...cat de cat. fostul prieten cu care am stat vreo 2 ani si 8luni iti dai seama ca stia absolut tot ce-mi place cu toate ca la inceput era mai stangaci dar a invatat. Mie mai nou daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 7 feb 2010 15:34 de McLove

neah... stii ca am dreptate! :rolleyes: Vorbim peste 2 luni... daca ne viziteaza, am dreptate, daca nu ne viziteaza, ai dreptate.

Re: Re: Re: Re: Re: sani

din 7 feb 2010 15:24 de C275

:lol::lol::lol: si daca nu ti-ar placea ce/cum face, ai astepta sa termine si dupa i-ai spune ce vrei de fapt

Re: Re: Re: Re: sani

din 7 feb 2010 15:20 de baby

Nu mi-ar placea sa imi zica in timp ce o facem. E aiurea. Total aiurea. Mai la stanga. Mai la dreapta. Mai sus. Nu acolo!!! Ah!! Mai tare!!! Mai tareeee!!! Saruta-mi sanii.Nu musca!! Saruta-i!! Asa si acum coboara in jos.....mai jos!!!! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 7 feb 2010 15:19 de McLove

Ce porcos ai vorbit, esti o fata rea! Dar, am citit ce a zis. El nu incearca nimic, nu incearca sa ii atraga atentia. Doreste ca ea sa se duca la el, fara ca sa faca nici un efort. Intr-un cuplu, nu doar o persoana iubeste.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1039 din 3731
«   1 ... 1036   1037   1038   1039   1040   1041   1042 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare