Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Felatzie cu sau fara prezervativ? din 6 feb 2010 17:07 de deea
:love:
Re: situatie dificila AVORT ! din 6 feb 2010 16:46 de deea88
pai e cam dificil sa stii...in 1 rand nu stiu dak ea poate sa-si termine liceul fara sa o exmatriculeze. in al 2lea, v-or placea voua copiii da nu sunt usor de crescut, si mai trebuie si bani..iar in al 3lea rand parintii vostri ce ar spune ? ar fi ...
Situatie dificila: AVORT! din 6 feb 2010 15:28 de rares20
Prietena mea in varsta de 18 ani(ultimul an de liceu) a ramas insarciana acum 3 saptamani.
Noi doi ne am decis la avorteze,desi amandurora ne plac copilasii si nu suntem de acord cu avortul.
E o situatie foarte dificila,nu stim ce sa facem...cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres din 6 feb 2010 14:10 de mihai:D
frate
14 cm e mai mult decat bine daca sti sa lucrezi acolo nu o sa ai treaba;)
Re: Dezvirrea la fete ....... din 6 feb 2010 13:53 de esti prost
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 6 feb 2010 13:51 de dr in proble
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 feb 2010 13:42 de MissPerfectiune
:lol: Dar acum serios... Ce are lumea cu Bote?:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normal din 6 feb 2010 12:58 de Anonim
am uitat sa precizez ca am 15 ani abea impliniti... si totusi, cam pe unde se poate oprii daca eu la varsta mea am de 15.5?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 feb 2010 12:09 de baby
Maaaaa:` baieti.....daca erati fete si va certati pt Botezatu va intelegeam.....dar ca baieti....:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 feb 2010 11:19 de IONUT
MAI O FI VIRGINA?
POATE DAIA N FACE SEX
TEA MINTIT CA E SI NU MAI E SII E FRICA SA NU O LASI DACA AFLI
EU AM PATITO
A PUSO CU ALTU SA STIE SA NU SE FAK DE RAS IN FATA TA
Nedecalotare penis din 6 feb 2010 02:04 de SIMPLU
Buna!As vrea sa stiu ce are prietenul meu .Nu putem sa facem sex neprotejat fara sa folosim crema sau lubrifiant pentru ca pur si simplu il doare si nu poate decalota penisul .Daca ar incerca i s-ar rupe pielea de pe penis.A fost la chirurgie si i ...
Il vreau, ma vrea, dar ARE PRIETENA din 5 feb 2010 19:16 de PYSY
spre deosebire de voi eu il iubesc de 3 saptamani dar are prietena de 8 luni ..imi zice ca nu o iubescte ca eu sunt genul de femeie care ii place ..vrajeli..daca simtea asta facea ceva ...nu e adevarat nimic...minciuni vrajeli .doar pentru o aventura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Catalin Botezatu din 5 feb 2010 16:54 de compot
Nu conteaza. Intrebarea era daca mai face si altceva si nu am nicio problema baby!
Re: Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de m din 5 feb 2010 16:51 de mandarina
imatur!!!(!):,
Re: Re: gust ciudat...ce sa fie? din 5 feb 2010 16:35 de baby
Bleac:x
prelucrezi iaurtul:lol::lol::lol:
hahahahah
Re: gust ciudat...ce sa fie? din 5 feb 2010 16:02 de compot
Uda.l bine si inghite, poate trece. Daca e iute mananca si.o ciorba-n timp ce "prelucrezi iaurtul"
Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 5 feb 2010 15:38 de marcul
Mi-am facut si cont , pentru a nu scrie vreun bezmetic , cine stie ce , in numele meu !!!
Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 5 feb 2010 15:33 de marcu`
Azi e a treia zi de cand mi-am taiat singur frenul si pot spune ca inca de ieri seara , sangerarea s-a oprit iar rana se vindeca intr-un ritm foarte rapid. Asta datorita faptului, probabil, ca zona este puternic vascularizata. %%-
De durut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2010 15:32 de Boss
Pai daca nu esti cuminte ce vrei sa iti faca =))? Sa Faca o partida cu tine ca ai inselatoo ? :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2010 15:31 de Marian
Da dar nu se supara dupaia daca ii spui ca te despartesti de ea daca nu face o partida cu tine ??:mellow:.Ca sti cum is femeile
Pagina 1042 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |