Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2010 16:28 de Manilla
Din pacate nici tu nu prea dai dovada de prea mare inteligenta tot continuand aceasta discutie off-topic si aberanta. Stiam din ca exista o vorba din batrani, cu cel mai destept cedeaza.
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2010 16:23 de SORIN28
[b]PROASTO[/b] eu nu am afirmat niciodata ca sunt destept(ca sunt mai destept decat multi altii, e foarte adevarat), eu am afirmat doar ca sunt inteligent si ca ma descurc in majoritatea cazurilor.
[b]PROASTO[/b], eu nu m-am laudat ca am fost in ...
Risc de sarcina dupa masturbare reciproca? din 4 feb 2010 16:09 de ades
sunt fata.. ne-am masturbat reciproc..el pe mine si eu pe el pana si.a dat drumu.. si.a dat drumul pe abdomen.. apoi s-a sters cu servetele umede.. exista risc de sarcina.. daca apoi el a bagat degetul in vaginul meu? ce mai puteau exista ...
Re: Constipatie intelectuala din 4 feb 2010 16:06 de SORIN28
Ete aci un fas intelectual http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=10&mid=170013&act=last#last ...care se vrea ceva mai mult, asta e doar pentru cei prea indobitociti. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2010 15:59 de sweety16
Bai poate sunt eu proasta dar si tu esti stai calm.
Si mai comportamentul tipic al unui roman prost dar care nu relizeaza astaPoate sunt si "tanaca" cum spui tu dar nu ma comport ca astare.Si nici nu ma dau mare ca sunt roman plecat in Italia.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2010 15:41 de SORIN28
N-ai prins ideea...ea fiind de la Bucuresti, esti genul de persoana proasta gramada care considera ca cei care nu sunt din Bucuresti sunt tarani ;) .
Ea nu stie, analfabeta, ca toti venim de la tara...si este si ea, la randul ei, taranca.
Ea a ...
Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine. din 4 feb 2010 15:14 de cornelandrei
Frate, eu zic sa ii spui direct ce simti, sa ii aduci mici atentii cateodata, ii faci complimente subtile, o ajuti cu ce are nevoie. e usor.
Sau, poti sa ii arati cucu! (daca e mare):devil:
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 4 feb 2010 13:28 de MissPerfectiune
Mai nu mi-o lua in nume de rau dar mie mi se pare ca la 15 ani esti cam mititica pt sex:) Mai asteapta vreo 3 ani ca dupa toata viata ai sa faci:lol:
Constipatie intelectuala din 4 feb 2010 11:39 de Manilla
Nu doresc ca acest topic sa devina un subiect de discutie, ci doresc mai mult sa ma descarc intelectual, psihic, pentru ca simt ca explodez.
Ati fost vreodata in situatia de a fii constipati intelectuali, sa va scremeti ore in sir si sa nu iasa ...
Cu paharul clocoting a amintiri in fata din 4 feb 2010 01:33 de Psyche
Asta numesc eu o seara frumoasa;aia cand iti aduni toti prietenii si incepi sa depanezi tot felul de amintiri caraghioase din liceu. Faza in care tocilarei i s-a furat caciula pe strada,cand ai cazut cu scaunul de ras si nu te puteai ridica,cand ...
Re: Relatie stabila timp de foarte multi ani? din 4 feb 2010 01:25 de ExoticDream
Daca fiecare din voi a gasit in celalalt ceea ce-si dorea si daca sunteti capabili sa tineti flacara aprinsa, nu vad de ce ai tanji dupa ceva nou! Una bucata relatie buna valoreaza mult mai mult decat o mie de aventuri sau 14 relatii a cate sase ...
Re: Re: Re: Ajutor pentru o noapte de vis... din 4 feb 2010 01:09 de ExoticDream
Daca este vorba de un cuplu asa cum scrie la carte, nu cred ca are importanta cine duce pe cine, se poate merge pe ideea unei relative alternari... mi se par depasite idei conform carora baiatul trebuie sa plateasca mereu, fata trebuie sa aduca ...
Re: Re: Re: Probleme in relatie din 3 feb 2010 22:58 de diana1772
Mda..corect.
That's why i broke up with him. It fucking hurts.
Dar asta e. O sa ma doara, da n-o sa mor. Experienta vietii.
(ma scuzati de engleza da tre sa ma aud spunand-o. Nu-mi vine sa cred ca s-a sfarsit un an de relatie. Cea mai ...
Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 3 feb 2010 21:22 de marcu`
Urmat intocmai cele de mai sus. :rolleyes: Datorita Xilinei ( Lidocaina) n-am simtit nimic. De fapt nu m-a durut nici dupa aia !! Intr-adevar,...sange curge mult, dar nu am intrat in panica. :wacko: Am folosit fase sterile , impregnate cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres din 3 feb 2010 21:11 de luinwe
bravo:alien:
:(( (X)
si dupa ce te trezesti cat are?
sandokan... copii cu imaginatie
16.543567321(8) cm ...poate si ceva cu logaritmi
Re: Re: Re: prietena mea este proasta din 3 feb 2010 20:40 de McLove
Ai auzit pe undeva ca o persoana se naste proasta?
Asta se dobandeste in timp... Si, da! Eu daca as avea sansa, as profita dupa prosti. Doar, au "optiunea" asta, de a fi... paraleli!
PS: nu incurca prostia cu handicapul!!! :`
Re: Re: Re: Va place sau nu parul pubian la barbat din 3 feb 2010 20:28 de baby
mie mi se pare cam scarbos parul acolo:x
daca mi se parea misto il lasam si eu sa creasca....dar nu merci:,
Re: Re: prietena mea este proasta din 3 feb 2010 20:26 de baby
De unde treaba asta cu profitatul pe seama prostilor?:huh:
Acum....ia gandeste....daca unu se naste orb,handicapat,prost,urat.....e vina lui?
Nu!
Dar totusi....hai sa profitam de ei ce naiba:huh::huh:
Ce stil au unii....as bate la voi pana ...
Re: Nu i se scoala!!!! din 3 feb 2010 20:13 de C275
:lol::lol::lol:
pai daca iti spune chiar el ca nu-l atragi, cum ai vrea sa i se si scoale?
damn :blink:
Re: Nu i se scoala!!!! din 3 feb 2010 20:06 de ionut
bnna alex ma numesc ionut am citit intimplator ceace ai scris tu dar sa sti ca nu este asa el probabil are probleme cu erectia citi ani are?si in plus d asta daca are intre 20 si 30 de ani are sigur o problema de erectie de natura phsihica cel mai ...
Pagina 1044 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |