Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 2 feb 2010 16:52 de SORIN28

Ce analfabet pot fi, nesimtitul de mine :lol: Cumva ai fost violat de unu care era chel(sau tuns scurt) sau esti un rocker d'ala imputit cu pleata nespalata(traiesti tu cu impresia ca jegul tine de cald) ? Vezi ca te faci singur de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate d

din 2 feb 2010 16:26 de Marina

Nu stiu daca tu ti-ai dat seama,dar sunt mai copila:wacko:. Asa ca intreb pe acest forum tocmai ca sa invat.Pentru ca nimeni nu se naste invatat. Eu astept si parerile altor persoane. Multumesc!

nu sunt eu

din 2 feb 2010 16:25 de Psyche

nu am cerut sa ma nasc .. asa ca iarta-ma ca exist si iti provoc suferinta. imi pare rau ca nu ma ating regretele tale. imi pare rau ca mi-am pierdut capacitatea de a mai crede in vorbe.imi par goale. daca m-ai fi cunoscut,ai fi stiut ca atunci cand ...

Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine.

din 2 feb 2010 15:45 de Psyche

crushuri adolescentine. stai in preajma ei,abordeaz-o. eu personal,nu cred DECAT in dragoste(crush) la prima vedere. daca nu e ceva din prima se pierde toata magia. poate e deja indragostita de tine.fa investigatii:love:

Re: Re: Probleme in relatie

din 2 feb 2010 12:26 de sweety16

Mai in primul rand 'scri" se scrie cu 2 'i" adica "scrii" In al doilea rand cu "sti" e aceeasi poveste. Trebui sa remarc asta ca tot ai mentionat gramatica ei asa ca....:D revenind la subect...daca ai greist o data asta nu inseamna ca acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2010 09:02 de Firentze

Stiu ca nu e sfarsitul lumii!Dar in cazul de fata el avea de gand sa continuie aceasta farsa!Aflasem de prietena lui l-am intrebat si mi-a spus ca apartine trecutului,l-am crezut,dar la o saptamana am hotarat sa o sun pe ea(tot aveam numarul ei de ...

Re: Probleme in relatie

din 2 feb 2010 02:50 de compot

Dupa cum scri pari inteligenta, dar doar dupa cum scri. Combinandu.te cu un peste sti ce ajungi.(in nici un caz "pestoaica") te iubeste zici tu! Cand? Cand vede omuleti verzi ce il saluta? Daca isi respecta statutul de peste iti va fi f greu la ...

Re: Re: buna

din 2 feb 2010 02:47 de andreea

p.s : daca mai stiti si alte produse care dau roade va rog spuneti-mi . va multumesc !

Re: buna

din 2 feb 2010 02:45 de andreea

si eu aveam ceva probleme..am folostit tot felul de produse chiar si pe cale naturista ..si am spus ca nu au nici un efect benefic..dar in timp mi-am dat seama ca tenul meu si-a mai revenit..acum nu am mari probleme,dar sunt obsedata cand vad un cos ...

Ratacind in labirintul kantian....

din 2 feb 2010 01:28 de ExoticDream

Daca tu, maretule filosof, nu ai gasit raspunsul la intrebare si nici acel neinsemnat concept, ce sanse exista sa le descoperim noi, profanii? Ai avut dreptate sa te minunezi cum de este posibil ca fiinta umana sa migreze de la agonie la extaz si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvi

din 2 feb 2010 00:20 de McLove

Daca nu iti convine raspunsul, atunci de ce mai ceri sfaturi aici? Ironii din partea mea?! Nu cred ca ai vrea sa incep sa imi bat joc de tine... Daca doresti sa ti se raspunda concret, invata sa intrebi corect. PS: incearca sa nu iti mai ...

Re: Re: Re: Re: scz

din 2 feb 2010 00:17 de s...

eu zic ca esti sincer :-j stai calm ... mai creste cel putin 4 ani :-j

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgin

din 2 feb 2010 00:14 de Marina

Cred ca am mentionat inainte sa nu fie cu ironii destea.Asa crezi tu.Si daca nu e virgin putin imi pasa.Dar il cred,nu e ca toti baietii de 18 ani,pentru ca la inceput am fost foarte buni prieteni,cum suntem si acum. Deci am intrebat daca ...

Re: Fetele nu au aceeasi dorinta de sex ca baietii

din 1 feb 2010 23:59 de diana1772

Fiecare are ciudateniile lui care-l excita. Deci...totul depinde de ce face partenerul si daca sunt in tandem. Sentimentele `coloreaza` tot. Uneori, e destul sa fie doar sentimente. Peste foarte putin timp se trezeste si dorinta. Alteori, e ...

Re: Re: Re: Re: ejaculare precoce??

din 1 feb 2010 23:52 de Leroy

Nu ar trebui sa fie numarul al doilea mai rarut avand in vedere ca sunteti un cuplu si va iubiti (asta nu o pot demonstra, pot doar banui), adica trebuie sa fie ceva normal sa faceti dragoste si cate 4 numere, nopti intregi poate, iar cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata

din 1 feb 2010 23:46 de Marina

La biologie profa a fost prea varza sa ne invetze ceva! E prea timida sa vorbeasca despre asa ceva. Oricum multumesc mult pentru raspunsuri tuturor:-*:-*:-* si sa va mai pun o intrebare. Stiu ca sunt mica,dar poate daca ratez ocazia asta os a ...

Probleme in relatie

din 1 feb 2010 23:39 de diana1772

El le cam are cu drogurile, prafurile and stuff. Problema care ma stanjeneste si-mi da o tona de nesiguranta e faptul ca el `combina` si tipe pentru videochat. Adica...e cam.. peste. El merge cu tipa la un altul acasa si sta acolo cat timp ala o ...

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin

din 1 feb 2010 22:33 de ionutzxxx

lol cum sa te dezvirginezi cu degetul numai fetele se pot dezvirgina cu degetul

Re: BTS prin petting?

din 1 feb 2010 22:15 de simosimina

Da...pentru că atinge zona aia! Şi o infecţie nu este doar în vagin...ci şi pe labii....înţelegi? Dacă nu îţi cunoşti partenera...şi faci sex aşa cu cine apuci...gândeşte-te de 2 ori înainte...şi asta dacă nu vrei să te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autobronzant

din 1 feb 2010 22:01 de sweety16

Nu deci nu-ti ramane nicio pata.Petele la care ne referim reprezinta niste dare ca sa le zici asa care sunt evidentiate atunci cand nu intanzi bine crema sau neuniform.Dar cand te speli sau renunti la a folosi crema respectiva revii la nuanta ta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1047 din 3731
«   1 ... 1044   1045   1046   1047   1048   1049   1050 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare