Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ma considera enervant din 30 ian 2010 14:52 de RangersFC
Am cunoscut o fata la o zi de nastere si noa am intrat in vorba cu ea.Si dupa ce tot am vb am intrebato daca vrea sa fie prietena mea si a zis sa ma cunoasca.Iam dat 2 msg pe telefon a zis ca nu lea primit si am aflat ca defapt lea primit dar ma ...
Re: Re: Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 14:41 de compot
Insista, toti avem dreptul la o a 2 a sansa... Spune-i k iti pare rau pt.greselile facute, nu se va repeta pana data viitoare, alint.o mai mult si nu o stresa...:d
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 ian 2010 14:39 de Delia
Am citit multe din mesajele tale .. sa iti zic despre mine .. eu am o relatie cu un baiat de un an si intr-un final am facut.o. Si eu am o varsta frageda, ca a prietenei tale.. si sunt si foarte incapatanata, insa prietenu` meu nu este virgin si ...
Re: Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 14:30 de George_01
Am analizat problemele noastre...acum o saptamana s-a descarcat si ea pe mine.. Mi-a spus tot ce o deranjeaza..chiar daca dupa descarcarea asta mi-a spus ca vrea sa ne despartim.
Stiu care sunt problemele si pot sa le corectez doar daca ...
Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 14:18 de Psyche
sti cum e .. ca si comparatia cu materialul pe care o dau eu multor persoane. gandeste-te cum e sa te folosesti de vechiul materia,petecit de atatea ori si tras iar mai apoi cusut pana la epuizare,cand poti avea unul nou. poate e satula de ...
Re: Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 14:13 de George_01
Si daca eu totusi vreau sa ne impacam? Cum as putea sa reusesc asta?
Re: Masturbarea rara te scapa de ejaculare precoce din 30 ian 2010 12:22 de simosimina
frate dar tu numai într-o l..ă stai toată ziua???? Nu ai şi tu alte activităţi decât să stai să ţi-o freci toată ziua? :wacko::blink:
Ieşi în oraş...cunoaşte lume nouă..ieşi cu prietenii tăi...
Eu te sfătuiesc să laşi ...
Re: Re: Re: Amanta....ceva placut sau nu ? din 30 ian 2010 12:10 de vladbodan
Pentru simplul fapt ca in ultima vreme am avut suficiente presiuni pe cap, poate asta imi face raspunsul meu atat de diferit fata de pana acum...
am ajuns sa inteleg actiunile altora de a se oferii pe degeaba altora carora nici nu le pasa, si daca ...
Re: buna:((:9( din 30 ian 2010 11:02 de Leroy
Mai era un post de genul asta ca ii vine iubitul plecat de 3 luni nujunde si vroia sa i se termine mai repede ciclul sa poata face dragoste... probabil vorbim de una si aceeasi persoana, in cazul asta un administrator ne poate spune B)
Nu ...
Re: ciclu?! din 30 ian 2010 10:59 de Leroy
Sunt mai multe cauze, cea mai importanta probabil e raceala despre care vorbesti tu dar sa nu uitam ca sunt mai multi factori care influienteaza menstruatia, mai ales durata si data, ceva de genul: stres, schimbarea vremii, oboseala ...
Re: .....ejaculare precoce din 30 ian 2010 02:18 de george1405
salut..uite aici ceva pentru a te ajuta...sa sti ca o sa de-a roade;)ai incredere;) ::::: cand urinezi trebuie sa o faci in reprize..::opresti,ii dai drumu,si tot asa pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 ian 2010 21:49 de ursaru
Nu ma supar, pt ca inteleg ce spui tu. Parerea asta o cam am eu despre cei care conduc BMW-uri pisicute din perioada 96-98 sau Golf III. Am impresia ca astea sint masinile preferate ale manelistilor de cartier, a celor care scuipa pe jos, a ...
Re: Re: Re: Fetelor ce va place sa faceti imediat din 29 ian 2010 21:03 de ursaru
depinde de durata,daca a fost una "mica" ,o luam de la capat,dak a durat ceva mai mult,cat timp ea face un dush fumez o tigara
:D
Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 29 ian 2010 18:05 de iip76
la inceput mi sa parut ceva scarbos dar dupa un timp m am bisnuit prima data i am inghitit sperma sotului meu dar dupa un timp a avut niste probleme cu cocoselu nu i se mai scula si asa am inceput sa fac sex oral si altor barbati si va spun ca sperma ...
Re: Re: Re: Vene pe penisul in erectie din 29 ian 2010 16:25 de diana90
este ceva normal..nu te ingrijora:-`
Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i spun! din 29 ian 2010 15:41 de Alexy
[b]Ma ,da tu esti indragostit rau . Stii de unde mi-am dat seama ? pai daca ai zis ca te pierzi pai .... na eu zic sa-ti iei inima in dinti si s-ai vorbesti .Eu asa am facu eram si eu ca tine dar acum..... nu pot spune ce fac [/b]:cat::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fat din 29 ian 2010 14:45 de compot
Absolut nimic daca ai peste 18 si el la fel desi cel putin unul din voi nu se inkdreaza. Daca esti minora, el major...nu am cunostintele necesare sa comentez. Nu stiu, un avocat bun cred, cativa ani cu suspendare ar fi cea mai buna decizie.
Re: Intrebareeee!!!???? din 29 ian 2010 12:43 de Pissi
Am si eu o nelamurire....daca am luat Logest o luna apoi am facut pauza o luna si am inceput din nou.....ce efecte mai are?adica daca iau de acum constant e ok?s-au nu isi mai afce efecte mai multe luni???:heart:
Re: analizele de sange ies corecte antotdeauna? din 29 ian 2010 09:01 de renata
analizele de sange ies corecte antotdeauna? din 29 ian 2010 08:55 de renata
ieu miam facut analize sa vad daca sunt gravida si rezultatele au iesit negative aatunci ce fac pentru ca nu am avut nici ciclu luna asta ce sfaturi ami dati?:(:(
Pagina 1050 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |