Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: bahhhhhh din 1 feb 2010 22:00 de marius
ba baieti voi ati facut mate la sc...???ma indoiesc:blink:nu stiu eu la ce va referiti cand spune-ti ca,"am grosimea de"dar grosimea penisului nu va ajunge niciodata in istorie la grosimea de cat spuneti voi la un om...acu va laudati si voi care mai ...
Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?da din 1 feb 2010 21:55 de ovidiu
:devil::devil::.:`(!):~*:ok::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Autobronzant din 1 feb 2010 21:32 de Firentze
Ma gandeam si la o lotiune de corp,dar ma gandesc ca daca apoi o sa renunt la ea sa nu-mi ramana pete...
Re: Re: Re: ejaculare precoce?? din 1 feb 2010 21:20 de bibiroro
Nr 2 mai rarutz ca e mai dragutz:P... si nici atunci nu am orgasm desi el se simte ff ok...Intr-adevar as prefera un preludiu mai lung..nu pun accentul pe cantitate , ci calitate. Mai trista e partea ca el crede ca ma termin o data cu el...desi nu ...
Re: Re: Re: Autobronzant din 1 feb 2010 21:17 de Alin91
Ca bine zice sweety16.
E urat cateodata si cu alunitele astea ca poti avea probleme daca le expui la raze ultraviolete.
Eventual intai la dermatologie sa vezi ce si cum... si daca e ok (ceva creme de protectie maybe?) apoi la plaja, solare, etc.
Re: Re: Re: Autobronzant din 1 feb 2010 20:45 de sweety16
Daca ai si multe aluniste mai bine renunta la ideea de solar...nici la soare nu ai voie dapai la solar.
Oricum si pe mine ma enerveaza pigmenutul pielii mele, mi-ar place fiu mereu bronzata dar asta e.
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 20:16 de McLove
Pe voi ce va invata la biologie?
Gandeste-te logic, ai auzit tu pe undeva ca e o gaura intre vagin si anus?
Dar, este posibil sa ramai insarcinata dupa sexul anal. Sperma nu ramane acolo, ea se scurge spre exterior si poate intra in ...
Re: BTS prin petting? din 1 feb 2010 20:11 de McLove
Nu il asculta pe moromete, ca "e" grele.
Exista un anumit risc. Pana la urma, poate fi o boala de piele.
Dar, daca ai incredere, si iti cunosti partenerul, atunci... NU exista nici un risc!
Re: Re: Re: Re: Re: ciclu?! din 1 feb 2010 20:03 de Leroy
Stai linistit, ti-am spus si mai sus, si prietenei mele i se intampla cateodata sa-i vina cu 2 zile mai devreme, si cateodata si cu 4 zile mai tarziu... la ea era de vina schimbarea mediului si aici ma refer cand era la facultate, cand era acasa, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 19:52 de sweety16
Cati ani ai?
Nu.Prin sexul anal nu se poate concepe un copil.Clar nu, stai linistita.
Prezervativul nu influenteaza in nici un fel durerea.Dar indicat ar fi sa-l folosesti pt ca are lubrifiant si va usura penetrarea.Plus alte 100 de avantaje.da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 19:48 de Alin91
Ziceai ca ai 15 ani? Teoretic ar cam trebui sa stii asta, ca ma gandesc ca la biologie s-a studiat sistemul reproductiv (asa o mica parte, in programa de invatamant de a 7-a sau a 8-a)
Raspunsul este nu, deci distractie placuta fara nici o grija ...
Re: Re: Re: Re: Re: postinor-2 din 1 feb 2010 19:29 de Alin91
Orice se poate... totusi doar un medic ar putea sa-ti confirme asta, asa ca eu zic sa nu mai stai pe ganduri.
Ma gandesc ca nu si la pastila, nu?
Se iau doua pastile; prima in maxim 72 de ore de la "incident" iar a doua la 12 ore dupa ...
Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine. din 1 feb 2010 18:36 de Alin91
Ei na.. pare o fata destul de hippy.
Esti sigur ca e genul de fata cu care ai vrea sa fi?
Asa prin minune? Poate e doar o atractie, nu neaparat iubire.
De obicei cand e vorba de indragostit, te indragostesti de (sa zicem) ceea ce e persoana in ...
Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine. din 1 feb 2010 17:52 de moromete
sa-i faci cadou ceva de lins/supt(frisca/spuma)
(nu lua in seama raspunsu meu, poti sa mai astepti poate primesti un raspuns mai competent:))
Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine..?? din 1 feb 2010 17:47 de CiXable
Buna ziua/seara! Numele meu este Catalin am 15 ani si totusi, la varsta mea am inceput sa ma indragostesc f.f.f.f.f.f.f. mult de o fata mai mica decat mine cu cateva luni.... Totul a inceput la o reuniune de sfarsit de semestru cu toate clasele, am ...
Re: Ma ingirojrez. din 1 feb 2010 17:47 de moromete
nu te "ingirojra" atat timp cat nu e vorba de sperma si plus de asta nici de penetrare... :wacko:
Re: Re: Re: Re: am si eu o intrebare pt fete din 1 feb 2010 17:43 de moromete
cand eram mic aveam impresia ca daca la baieti li se scoala inseamna ca la fete li se adanceste:))
BTS prin petting? din 1 feb 2010 17:41 de prc91
Am o asa intrebare,daca penisul este uscat,nu e umed + la asta nu este introdus in vagin,doar asa se ,,plimba pe deasupra lui.Fara vre-o oarecare penetrare. Ce risc este inafara de BTS ma refer in special la sarcina?
Re: Re: Re: Re: postinor-2 din 1 feb 2010 16:54 de mirunicaxxx
Buna! Ajuta-ma daca stii. Cand eram in perioada fertila cam in a 14-a zi am facut sex neprotejat...el a lasat inauntru...s-a intamplat doar o data...a doua zi am luat repede postinor....A urmat apoi vreo 4 zile de pauza...apoi iar am facut sex...si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un singur testicul din 1 feb 2010 15:24 de McLove
Nu, dar daca citesti cu atentie, a zis ca are nevoie de ajutor. Ajutor in ce sens, sa ma duc sa plang langa el? :huh:
Pagina 1048 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |