Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Culoarea pielii

din 1 feb 2010 10:28 de eu

ma minunez. daca esti palid la fata si nu erai asa atunci poate sa fie o problema cu numarul de leucocite, limfocite. mergi si fa-ti hemoleucograma completa si vei afla daca este vreo problema.

Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un avort?

din 1 feb 2010 09:25 de deea88

tare laur asta !:lol: voi cati ani aveti, 12 ? mai intai informati-va si apoi treceti la "joaca" k cu sexu nu e de chiar de joaca dupa cum poti vedea si tu. poti sa faci bebei sau in cel mai rau caz sa iei boli mortale.

Chestii care nu se intampla niciodata in sevraj

din 1 feb 2010 03:35 de ExoticDream

Stim ca etapa asta dureaza o vesnicie (uneori la propriu), oricum pierzi notiunea timpului o data intrat in ea, te rotesti in sens orar sau trigonometric, spiralat sau aiurea, din cand in cand tipi, plangi, te sui pe pereti, apoi taci, incerci sa ...

Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 31 ian 2010 19:19 de neinregistra

te astepr sa imi spui daca e buna ca o faci in scara

Re: Sex neprotejat, urinare, iar sex => risc sarci

din 31 ian 2010 19:13 de SIMPLU

Prietenul cel mai bun al iubitului meu face chestia asta de 2 ani cu iubita lui si nu a ramas gravida deloc .

Re: baita buclucasa

din 31 ian 2010 16:48 de adi

Re: Sex neprotejat, urinare, iar sex => risc sarci

din 31 ian 2010 16:04 de sweetgirl16

Eu zic sa nu te risti :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: off

din 31 ian 2010 13:49 de Adolf Hitler

incearca cu un castravete,dupa ce in prealabil l-ai uns cu alifie de galbenele...daca nu mere baga un stiulete de porumb sigur va functiona. Succes! :lol:

Re: Re: Re: Re: Novynette

din 31 ian 2010 12:19 de mihaela

buna.eu sincer folosesc tot novynette dar la 6luni fac intotdeauna pauza de 1luna k cik e bn,poooooop

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 ian 2010 12:00 de spirea1st

Aata e problema ta Robertz daca iti place sa iti bati joc de fete.Dar vezi ca roata se intoarce si s-ar putea sa dai si tu de una sa o iubesti si pe ea sa nu o intereseze chestia asta...in fine bine ca esti tu destept si le... pe toate am mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat

din 31 ian 2010 02:04 de Pendul

Am un prieten care are destul de multi bani incat sa-si permita o prietena noua la cateva saptamani, exceptand faptul ca are altele pt diversitate sexuala. Gaseste cate una, sta cu ea pana ce face sex cu ea de cateva ori si dupa trece la urmatoarea ...

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 31 ian 2010 01:41 de Pendul

Nu cred ca exista scuze pt un asemenea comportament. Chiar daca m-am infuriat f tare de mai multe ori am incercat sa-mi descarc furia pe altceva in loc sa o lovesc pe ea, mai bine ard un pumn in usa sau dau cu telu de pamant decat sa fac ceva ce ar ...

Re: URGENT !!!!

din 31 ian 2010 01:01 de Leroy

cred ca tre sa raspunda aici altcineva sa dea un sfat, eu pot veni doar cu o intamplare... am facut asta cu prietena mea de mai multe ori si nu s-a intamplat nimic, doar ca presimt ca m-am jucat cu focul si nu o mai fac decat daca nu exista ...

Re: Re: Re: : Cum decurge un avort?

din 31 ian 2010 00:59 de Laur

Ajutorrr Chiar daca poate k nu e asa potrivit mesajull meu pt acest site, va rog ajutati-ne...eu si prietena mea "ne-am jucat putin"...si akm sunt ingrijorat...Deci... am o nelamurire: daca de exemplu eu am ejaculat, pe mine...nu pe ea, m-am ...

Re: Sarcina fara penetrare ? Da sau nu?

din 31 ian 2010 00:12 de Laur

Waii, si eu sunt speriat cam din aceeasi cauza...eu si prietena mea "ne-am jucat putin"...si akm sunt ingrijorat...Deci... am o nelamurire: daca de exemplu eu am ejaculat, pe mine...nu pe ea, m-am curatzat... exista posibilitatea k sa mai fi ramas ...

Sex neprotejat, urinare, iar sex => risc sarcina?

din 31 ian 2010 00:02 de SIMPLU

Buna! Am o nelamurire daca as face-o cu prietenul meu neprotejat si dupa 10 min sau mai mult dupa ce ejaculeaza se duce sa se urineze si trecem iar la fapte mai exista riscul sa fie spermatozoizi de la primul contact sexual?Va rog raspundeti k am de ...

Tot in sevraj: Ce facem cu amintirile?

din 30 ian 2010 21:57 de ExoticDream

Am lamurit la un moment dat care este reactia LUI vis-a-vis de lucrurile "marunte" care se aduna in vecinatatea cuiva in timpul unei relatii de iubire, sa vedem acum ce soarta le asteapta pe cele din jurul TAU.... Oricat de bine ai reusi ca ...

Re: Re: Ce sa iau sa-mi intarzie menstruatia?

din 30 ian 2010 16:24 de denisa

si la mine a functionat odata cu vinul rosu.o sa incerc si in seara asta.dar mie imi trebuia un sfat k in loc 5 zile sa ma tina 2-3.dar daca nu exista nik....:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 ian 2010 15:20 de sgc

va scuz, dar n-ati raspuns la intrebare. ia sa vedem:-`... showbiz:unsure: ce castig daca scriu numele dvs.?!?:rolleyes: cred ca bag ghicitoarele-n faliment daca mai scriu numele userilor de pe forum. denis sh...phanescu:) am depasit de mult timp si ...

Re: Ma considera enervant

din 30 ian 2010 15:14 de yony

inseamna k nu vrea sa aiba ceva cu tine si te ignora.. parerea mea ar fi ca mai bine nu o mai cautzi ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1049 din 3731
«   1 ... 1046   1047   1048   1049   1050   1051   1052 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare