Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 02:12 de compot
Din cate stiu eu baiat fiind oricat de bn te.ai sterge pe penis pe deasupra dupa ejaculare, pe "teava" mai raman "bagabonti". Apoi a urmat o alta penetrare zici tu, fapt ce poate duce la o posibila sarcina. Daca nici a2a oara nu a ejaculat in tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!!! din 3 feb 2010 01:54 de SIMPLU
Scuze dar nu e treaba ta daca am facut-o sau nu .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta din 3 feb 2010 01:31 de FORZAviola
La mine creste 2 pe ani tinere;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!!! din 3 feb 2010 00:34 de Anonim
Parca acest user a intrebat in data de 31 ianuarie daca sa o faca asa si i sa recomandat sa nu incerce asta, si totusi a incercat cu toate ca ai destul de riscant , pentru user: mai bine sa folosesti prezervativul , ca sa nu ai nici un fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!!! din 2 feb 2010 23:27 de Leroy
Cum zice McLove... pot trai si mai mult... dar nu afara, ma refer ca daca isi da drumu pe un prosop si te stergi cu el peste 5 minute s-ar putea sa nu mai fie nimic din spermatozoizii aia, adica sa nu mai fie buni de fertilizat vreun ovul... in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 21:35 de McLove
Aici as vrea sa fac o precizare. Suna cam aiurea. Pana la urma, si eu sunt frate cu tine, chiar daca nu ne cunoastem. Avem aceasi stramosi. (stii la ce ma refer)
Oamenii nu pot fi impartiti pe "clase": x si y.
Toti suntem la fel:
buni-rai, ...
Re: URGENT !!!! din 2 feb 2010 20:44 de Psyche
totusi .. sunt cazuri si mai rele si nu s-a intamplat nimic. spera doar sa nu fi o ghinionista sau daca te preocupa foarte tare,apeleaza la pilula de a doua zi:mellow:
Re: raman insarcinata sau nu? din 2 feb 2010 20:15 de cherry_dream
eu zic sa nu te bazezi pe asta. sa stii ca exista spermatozoizi si in acel lichid pe care el il elimina ... deci nu poti fi sigura ca nu ramai insarcinata, chiar daca el isi scoate penisul inainte sa ejaculeze. parerea mea e sa nu risti. crede-ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 20:01 de sweety16
Prost esti tu si mamica ta care te-a facut si te-a crescut."Nu e o jignire, e o constatare".Spui ca una e sa ai am opinie diferita si alta e sa raman in prostia mea?Ma faci sa rad si sa constat cat de prost si redus esti.Si ca pentru tine decat ...
Re: raman insarcinata sau nu? din 2 feb 2010 19:48 de SORIN28
Pai...tinand cont ca "el" isi scoate penisul inainte de ejaculare si ca asta nu are nici o legatura cu ejacularea(doar ca o intarzie putin)...riscurile sunt cam 100% :ok:
Dar se reduc 90% atat timp cat "el" nu a ejaculat...iar daca a facut-o: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 19:41 de SORIN28
Proasto(nu te-am alintat, nu te-am jignit...doar constatare) trebuia sa intelegi ca: daca posturile mele nu-ti atrageau atentia, nu te agitai sa comentezi ;)
E una sa ai o opinie diferita, e alta sa ramai in prostia ta si sa nu vezi ...
Penis retras inainte de ejaculare => risc sarcina? din 2 feb 2010 19:37 de bibush
buna...stateam de vorba cu cateva prietene si veni vorba de sex...eu sunt "dependenta"de prezervativ dar ele mi-au zis ca mai e o alta cale pentru a folosi prezervativul cat mai putin"mi-au zis ca daca in timpul actului sexual baiatul isi scoate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 19:33 de sweety16
Posturile tale nu-mi prea atrag atentia asa ca iti dai seama cat de captivata eram de randurile tale cand citeam...
Asa tot ce voi zice despre tigani tu vei sari repede ca snt si multi romani...asa ca degeaba.Avem opinii diferite si gata.Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 19:24 de SORIN28
Nu confunda faptul ca nu te-am "agresat" mai tare cu nestiinta ;)
Uimeste-ma:...?
Ce ai spus tu aici nu sunt "n" motive, sunt doar 4, care sincer sunt penibile si nu sunt reale. Sunt multi romani care put, sunt multi romani care sunt ...
Re: URGENT !!!! din 2 feb 2010 19:23 de cherry_dream
avand in vedere ca nu a ejaculat in tine, exista sanse mici. chiar daca s-a sters ... nu stii cum a ramas vreun spermatozoid pe acolo ... deci cam exista riscul ...
spalati-va frate :|
mai bine zis, protejati-va.
fa un test de sarcina la ...
Re: Re: Varsta optima pentru inceperea vietii sexu din 2 feb 2010 19:14 de cherry_dream
nu prea cred. nu mai spune prostii. daca o fata isi incepe viata sexuala la 11 ani, o sa aibe mari complicatii. organismul nu este dezvoltat in totalitate si dauneaza. e adevarat ca trebuie sa o faci cu cap, sa ai grija ce, cum, cu cine si alte ...
Re: Just me din 2 feb 2010 18:32 de SORIN28
Deci...nu se mai poate.
Eu imi iau amenda ca imi apar proprietatea iar aici http://observator.antena1.ro/social/O-iubire-bolnava_3897.html aceeasi institutie nu poate frate sa intervina.
Ei...o sa vedeti banii de la mine cand mi-o creste un plop in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-am tuns prea scurt! din 2 feb 2010 17:08 de SORIN28
Din greseala am sters mesajul initial, asa ca...:
Ce nesimtit pot fi...eu analfabet dar macar scriu corect(asta ca sa iti spun altfel ca te faci de rusine singur si demonstrezi ca nu stii sa scrii).
Lectiile de engleza...ai dreptate, sunt prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Remedii pentru plictiseala din 2 feb 2010 17:04 de compot
N.ah nevoie de companie? Dak pleci hai vin cu tn, sa nu.mi dai jet:p
Re: Re: Re: Re: Re: Remedii pentru plictiseala! din 2 feb 2010 16:54 de Psyche
daca nu ar fi lumea atat de lacoma si de imprevizibila,mi-as lua intr-un ghiozdan cateva lucruri,cati bani as avea si as pleca singura la hoinarit .. sa vad unde ajung. mereu mi-am dorit sa fac asta.
Pagina 1046 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |