Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: intrebare din 3 feb 2010 18:27 de ied
si daca te taie doftori pica numa putrezeala din tine de la naposim
Re: Re: prietena mea este proasta din 3 feb 2010 17:13 de baby
Sau asa proasta cum zice el ca este...o sa ii dea o pereche de papuci roz de toata frumusetea:lol::lol::lol::lol:
Cred ca ea se va plictisi ca din cate am inteles ea il distreaza pe el........deci el e plictisitor:lol:
Si decat cu unu ...
Re: prietena mea este proasta din 3 feb 2010 17:10 de sweety16
Pai si tu esti la fel de prost ca ea daca stai cu ea doar pentru ce e super frumoasa.stai linistit ca daca e chiar o sa te plictisesti tu de ea.:lol:
Re: Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 16:43 de Leroy
Da, exista sanse, depinde acum daca erai sau nu in perioada fertila... explica-ne mai mult, cand ti-a trecut ciclul, cand trebuie sa vina...
Re: Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 16:42 de Leroy
Daca nu sunt ei in testicule ori in vagin nu traiesc foarte mult, asa ca pe teava daca stau in jur de 30 min, mor si nu mai sunt buni de nimic...
Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 16:32 de kkkmy
daca in timpul actului sexual nu folosesc prezervativ si baitul nu ejacueaza in mine...este vreo sansa sa raman insarcinata???va muultumesc(?)
Re: Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 16:11 de McLove
Unul dintre cele mai bune posturi pe aceasta tema. :,
Re: Chestii care nu se intampla niciodata in sevra din 3 feb 2010 15:17 de Psyche
:((:((:((:((
Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 15:01 de sebip
Bai, frate, daca nu stiti sa faceti sex, de ce naiba mai faceti?
De-aia se impuie toata tara cu bastarzi si copii retardati...pentru ca exista idioti care nu stiu sa faca sex, cu prezervativ, si le lasa pe proaste insarcinate!
vai de capul ...
Re: relatie stabila din 3 feb 2010 14:55 de cornelandrei
Bai fata, eu zic ca esti cea mai norocoasa de pe pamant. Stii cate fete si-ar dori sa fie in locul tau? Eu stiu din experienta mea, de ce m-am despartit de majoritatea fetelor. Pentru ca toate mi-au zis ca nu sunt genul de baiat cu care sa stea o ...
Re: Cum v-ati sedus primul prieten? din 3 feb 2010 13:57 de C275
:rolleyes: primul baiat pe care l-am iubit...:lol:
nu-mi amintesc foarte bine, posibil pe la gradinita, ii dadeam jucariile mele. :~*
acum, serios.
vrei sa-i atragi atentia?
fii naturala:love:, nu-ti da prea multe aere, afla daca si el are ...
Re: relatie stabila din 3 feb 2010 13:52 de C275
:flowers: am mai auzit si de altele in aceiasi situatie. si nu se plangea nimeni.
acum depinde de aman2 si de relatia voastra.
se pare ca deja incepe sa scartaie ceva daca tu te intrebi daca o sa te plictiesti, si esti dornica de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!! din 3 feb 2010 13:03 de Anonim
Oricine are dreptul sa spuna propria parere pe forum , ca este un forum public , nu ma intereseaza ca faci tu si cum faci , eu doar am spus ce parere am eu.
Re: Re: din 3 feb 2010 12:32 de McLove
:lol:
Extraterestru?! De la laba se trage... :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!!! din 3 feb 2010 12:28 de McLove
Aici se dau sfaturi... Dar, nu le putem interzice. Pana la urma, nu eu am probleme acum.
De aici rezulta, ca cei care dau sfaturi, nu le dau degeaba.
oare la ce ajuta daca faci sex? din 3 feb 2010 11:19 de ungureanupis
Re: din 3 feb 2010 10:04 de robert
am si eu o problema putin cam mare: am 14 ani si port 47 la picor si as dori sa stiu daca exista vreun medicament ca sa nu imi mai creasca picioarele. chiar ieri eram pe strada si striga unul dupa mine ca am un piciro cate 10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 feb 2010 07:06 de SORIN28
Iar ai vrut sa arati cat de proasta esti? :blink:
Mama nu are nici o legatura cu subiectul asta, iar pe mamicuta ta nu o bag inca in discutie (desi in locul ei daca as avea asa copil mi-ar fi rusine sa scot capul in lume).
De data asta, opinia ...
Re: Re: Ajutor pentru o noapte de vis... din 3 feb 2010 04:15 de Alin91
Intr-adevar.
Mie nu prea imi vin idei acum despre cum s-ar putea intampla ceva cat mai romantic (mi se intampla atunci pe loc de multe ori) si bineinteles ca asa ceva ar fi frumos si de apreciat. Dar daca vine vorba de dus undeva, daca as fi in ...
Unde se duc sentimentele cand ingheata lacul? din 3 feb 2010 02:21 de ExoticDream
Unul cate unul, ii pierdem pe toti cei care conteaza cu adevarat. La inceput a fost Paler, nu demult Vonnegut, acum Salinger.... cat timp i-am stiut undeva, intr-un colt de lume, fiintand tangent cu noi, am avut un sentiment de incredere, de ...
Pagina 1045 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |