Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2010 20:01 de compot
cur.v.o mai am dreamweaver si flash. Cursul exact asa s.a numit "master en diseno de paginas web" cu.rv.o repet... Oi fi u cu capu' mare, dar stii decat teorie fa! Mai practica. Esti nefut.ut.a! Cel putin am pagina mea facuta de mine. Tu ai... c? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2010 19:41 de Photoshop
O fi eu "amator" in photoshop dar intebarile respective si un copilas de 12 ani le stie . [b] asta daca a stat macar o jumatate de ora on photohsop fara sa faca nimic. [/b]
Una e sa colorezi monitorul dupa metode si tutoriale facute de altii si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V din 27 ian 2010 19:35 de McLove
Probabil... Daca si ea ar "sta" ca mine, acum nu mai aparea la tv. :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2010 19:30 de compot
Pai in primul rand dupa cum ai putut observa iti trebuie slot pt. Card si in al 2 lea rand iti trebuie o cheie sa le deskizi. Esti aceesi care a postat sub numele smile? Ai sanse, sportul e keia:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2010 19:23 de madalina
va multumesc tuturor de sfaturi chiar daca unii sunt mai comici dar vreau sa stiu daca mai am sanse sa cresc daca acum 6 luni aveam cartilagele de crestere apropape inchise
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca din 27 ian 2010 19:22 de veterana
...dc nu e prea tarziu...
mai fetita, nu-ti mai baga tu degetelul ca nu simti nimic placut si in schimb mai bagi cativa microbi
ramai la masturbarea superficiala, oricum te vei intoarce la ea chiar dc iti bagi degetelul pt ca e o senzatie mult mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V din 27 ian 2010 19:13 de Photoshop
Layer=Strat;
Eu te-am intrebat din raspunsurile tale. Intelegi ?
Pt ala cu autocadul:
1)Ce sunt solidele ?
2)Ce este UCS-ul ?
3)Care este diferenta dintre standardul ISO si DIN ?
5)Ce render implicit foloseste autocadul ? ( de la 2006 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista vreun risc? din 27 ian 2010 18:07 de cherry_dream
atunci va abtineti, daca intrerupe anticonceptionalele :)
Re: Re: Re: Re: Amenzile Neplatite. Pericol??? din 27 ian 2010 17:40 de McLove
Vasile, daca el era cel din poza, inseamna ca vorbeai cu C. Ronaldo. :huh:
"epic fail!"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place andr din 27 ian 2010 16:00 de baby
Nu stiu ce aveti.
Mi se pare o tampenie.
Gata cum e cu un barbat cu bani e curva:`
Da ce ma ea nu munceste?
Ceva asemanator am patit si eu cand am incept sa ies[doar ieseam ca amici nici nu aveam relatie] cu un baiat care are bani....e ...
Re: Re: : Cum decurge un avort? din 27 ian 2010 15:18 de mia
exact asa vorbesc asistentele de la maternitate. Am pierdut 2 sarcini,cea mai recenta are 1 saptamana.. Am oroare de masa ginecologica. In timpul sangerarii , doc mi-a deschis colul sa vada cauza... ceea ce nu se face, a bagat manuta.. multumesc ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Va place andreea mantea? din 27 ian 2010 15:12 de compot
sunt multe, Photoshop face minuni(am master in el), dar daca elimini layer-ele de pe poza...ar fi o simpla fata... Sincer mie imi place f mult Corina de la mondenii(park asa o kema:d) are o multime de calitati! : x : x : x
Re: Amenzile Neplatite. Pericol??? din 27 ian 2010 11:22 de Victitze
O sa primesti un kkt. N-o sa primesti nimik fii serios:lol: Tu esti in poza? Semeni cu Ricky asta din Romania:-`
Re: Am 19 ani, din 27 ian 2010 11:17 de DarkAngel
daca tu nu esti multumit de relatia ta actuala, si consideri ca nu vei fi multumit nici mai tarziu si consideri ca iti doresti altceva decat ai cel mai indicat pentru tine ar fi sa pleci din relatia asta. Daca esti dispus sa accepti conditile fetei, ...
Re: anticonceptionalele! din 27 ian 2010 11:06 de McLove
[i]Chisturile sunt niste saculeti plini cu lichid si in cele mai multe cazuri sunt benigne. Acestea pot sa apara oricand si uneori sa dispara fara tratament. Daca ating totusi un anumit stadiu de dezvoltare, este putin probabil sa dispara pe cale ...
Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra din 27 ian 2010 10:57 de McLove
:mellow:
Nu vorbesc urat, nu fumez, nu beau...
"Ptu, bagamias ****, iar mi-a scapat tigarea-n bere!
PS: lasati partea cu "nu ascult manele". Te duci la o petrecere, se baga o manea, fugi acasa?
PS2: nu stiam ca ati ajuns sa fumati cuie ...
Re: Am 19 ani, din 27 ian 2010 10:51 de McLove
Crezi ca ne intereseaza pe cat esti tu nascut? :huh:
Bravo, ai un castravete! :rolleyes:
PS: conteaza daca va iubiti si astepti?
Amenzile neplatite. Pericol??? din 27 ian 2010 01:07 de compot
Am o intrebare: ce se intampla daca nu platesti o amenda? Am una d 6milioane neplatita de 2ani jumate pt.depasirea vitezei. Stiam k nu platesti ti.o baga la impozit, dar n.am nimic trecut p numele meu. La ce sa ma astept?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place andreea din 27 ian 2010 00:30 de compot
nu e asa cum crezi baby! Are detoate se crede o regina pe cand ea e sclava banului si a........(si nu numai ea, toate cutrele care au miliardari!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place andreea din 26 ian 2010 22:54 de dropdread
http://tresjollie.files.wordpress.com/2009/12/andreea-mantea-11.jpg eu o consider femeia perfecta uitatica la poza asta . doar
Pagina 1053 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |