Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 26 ian 2010 06:34 de baby
Visele se implinesc.... dar nu cand vrem noi. Cand le e momentul....si sunt la fel de minunate ca niste cirese negre dulci si aromate.:love:
Cred ca asta e cota maxima a fericirii mele:love:
Mi-e teama ca daca depaseste voi muri de ...
Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data? din 25 ian 2010 23:17 de laenicusor
daca stie sa te ea frumos sa te sarute sa simti si tu ceva
Re: Magazinele de vise din 25 ian 2010 21:03 de SORIN28
Cand am venit acasa, am vazut aceste magazine(nu spun ca am inceput sa intreb daca s-a legalizat marihuana :D ). Dupa 2 tigari fumate am ajuns la concluzia ca tocmai am dat 60RON degeaba si ca erau mai bune tigarile mele zilnice.
Daca s-ar ...
Re: Re: Re: Re: 14 din 25 ian 2010 20:46 de cherry_dream
nu e bine :mellow:
cand o sa intelegeti ca sunteti prea mici la varsta asta? si orice v-ar zice un baiat, va ameteste imediat si ajungeti s-o faceti cu el.si peste ani regretati. of.
Re: Re: Re: Moralitate vs comfort personal din 25 ian 2010 19:46 de Firefox
si eu ma intreb de ce nu isi mai spune nimeni parerea:) Sau daca nu isi expun parerea.. sa ne prezinte ei perceptia asupra moralitatii/comfortului..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se sch din 25 ian 2010 19:04 de valentine
Data fiind problema lui de greutate, la endocrinologie o sa ii fie "analizata" glanda tiroida in prima faza, in niciun caz pancreasul. Iar primele analize pentru depistarea unei probleme la tiroida sunt analizele de sange pentru hormoni. Cel ...
Re: Nu ma satisface din 25 ian 2010 18:40 de basturk
daca ai mai activa pe acest forum, as dori sa stiu un singur lucru: ai zis ca daca te masturbezi e super ok, dar la ce te gandesti cand o faci?poate ai alte gusturi.la asta nu te-ai gandit pana acum?pune-ti visele in practica si va fi bine.
Re: Re: Re: Re: Re: 14 din 25 ian 2010 18:35 de nicoleta
daca tu o iubesti pe ea atunci nu te desparti de ea...o sa vina timpu sa treceti si la nebunii...
Re: menstruatie?sau.....altceva? din 25 ian 2010 18:31 de basturk
probabil ti-ai dat organismul peste cap, pentru ca nu ai facut pauza mereu.din cate stiu eu, anticonceptionalele retin apa in organism.deci,orice regim ai tine tu, tot se aduna.bineanteles ca difera de la fata la fata.
Re: POVESTEA POVESTILOR DE ION CREANGA:) din 25 ian 2010 16:46 de Psyche
si clasicii nostrii au momente de desfrau,chiar daca vand gogosele prin povesti copilasilor inainte de culcare:lol:
Re: Re: Magazinele de vise din 25 ian 2010 16:38 de baby
Niste matraguna ,maselarnita,oleandru,
ricin,cucuta,iedera si ce se mai gaseste sa fumeze!!
Sa le usuce si sa le fumeze!
Poate se satura.
Oameni prosti!
Prosti!
La noi tre sa mai moara 100 de dobitoci din cauza lor....sa preia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima dat din 25 ian 2010 16:22 de basturk
:ok:corect, dar naiba stie ce "mihai viteazul" se va arata?pe mine nu ma mai mira nimic.stim cu totii ca pentru a iesi din anonimat multi sunt in stare sa recurga la metode mai putin..."ortodoxe"....chiar daca nu a facut-o cineva in cavou, ar putea ...
Re: Magazinele de vise din 25 ian 2010 15:13 de McLove
Acum cateva luni, aveam niste sare de baie. Daca stiam, acum puteam sa ajung "traficant". :ermm:
Stiu si eu pe cineva care "viseaza" ( :lol: ), din 5 in 5 minute ii curge sange pe nas.
In curand, se vor "duce" astia care practica asa ceva. ...
Re: cum e prima data????? din 25 ian 2010 14:45 de Psyche
bun .. decisa sa si-o traga e,deci nimeni nu mai poate face ceva in privinta asta
disperata si speriata,deodata,pare a fi deci intr-o stare mai proasta nu cred ca o poate aduce deasemenea cineva.
acum,sa speram ca prietenul tau(despre ...
Re: castile pentru copiat...pareri din 25 ian 2010 14:24 de Psyche
gandeste-te ca vei vorbi sacadat,in reluare .. poate nu vei intelege nici ce ti se spune si atunci te vor suspecta si probleme la "mansarda":lol:
Re: menstruatie?sau.....altceva? din 25 ian 2010 14:22 de Psyche
dupa cum incerci si tu sa subliniezi,pare vina anticonceptionalelor pe care le iei.
pe ce se baza doctorul cand ti le-a recomandat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data????? din 25 ian 2010 14:09 de basturk
un petting...mai pe scurt:D
Re: Re: nu ma satisface din 25 ian 2010 13:29 de simoa
:heart:
Re: Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 25 ian 2010 13:18 de basturk
monicutza, daca nu sunt indiscret, la al catelea puradel esti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj din 25 ian 2010 13:17 de basturk
:lol::lol::lol: nici daca ma chinuiam nu reuseam sa scriu asa ceva:D:D:D
Pagina 1056 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |