Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Contactul cu EL in faza de sevraj..... din 24 ian 2010 05:00 de ExoticDream
Cel mai rau te afunzi in neant si constientizezi cel mai clar faptul ca este [i]game over[/i] in momentele (daca exista asa ceva) in care ai tangenta cu EL. Cum se poate intampla asta cand ai primit deja papucii?
Ei bine, exista cazul in care ...
Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/p din 24 ian 2010 02:35 de ExoticDream
Este adevarat, astfel de lucruri nu mi se potrivesc si inclin sa cred ca la fel va fi si mai incolo. Nu, nu este adevarat ca nu inteleg faptul ca oamenii sunt, simt si reactioneaza diferit, dar asta nu inseamna ca suntem obligati sa acceptam ...
Re: Re: Re: Probleme de comportament! din 24 ian 2010 01:31 de ExoticDream
Eu cred ca [b]we are what we are, people never change[/b].... Slabe sperante sa te schimbi fundamental vreodata, chiar daca ti-ai intalni "nasa"...., dar cine stie.... daca vei gasi o fata care sa iti placa enorm si daca ea nu te va accepta asa ...
Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 23 ian 2010 20:08 de sweety16
Inseamna ca tu nu stii ce e aia o trafa.:)) Perversitatile din patul tau cu iubitul tau nu te fac o tarfa
Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 23 ian 2010 19:14 de mika
Sunt perfect de acord cu tine.Sunt curva si toate femeile sunt curve..acum depinde cand,cum,unde si de ce..si ce intelegi tu prin curva..Chiar daca nu ne place sa recunoastem uneori suntem curve nu neaparat tot timpul(putem fi pe perioade.Nu exista ...
Re: Re: Intrebari... ciudate din 23 ian 2010 18:49 de baby
nu ne certam:,
eu nu ma cert cu nimeni:rolleyes:
nu-mi place:-`
iar pt un baiat nu ma cert nici daca ma plateste cineva:lol:
Re: Varsta din 23 ian 2010 18:36 de sweety16
Si..ce ai vazut la tipul ala?e cu 20 de ani mai mare...gandestte bine...cand tu vei avea 28 de ani, varsta la care inca esti tanara, el va avea 58...va fi foarte batran pentru tine...la varsta aia isi asteapta nepoteii nu propiul copil.De fap ...
Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina din 23 ian 2010 18:28 de cherry_dream
iti poate intarzia si pentru ca esti stresata ... asa ca incearca sa te linistesti.
Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina din 23 ian 2010 17:36 de SimonaRadu2144
de ce sa nu mai am? daca nu a iesit corect? Mi-e frica pentru ca intarzie si ciclul.
vreau sa va invat pe voi din 23 ian 2010 16:18 de sme.adryan20
yo adryan am invatat de la 12 ani sa sarut . dar sa stiti ca si mie mia fost greu la inceput ca nu stiam sa sarut dar mam invatat singur dar va dau un sfat baieti si fete cum ar fi : daca nu ati mai facut asta niciodata veti putea saruta o oglinda ...
Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitate? din 23 ian 2010 15:59 de lulo
Intradevar exista aceasta asa zisa picatura placerii... apare inainte de ejaculare pentru a imbunatatii actul sexual(cam cum se uda si femeia). Este secretata dintr-o glanda numita glanda lui Cowper si nu contine sperma.
Re: Calitatile unui viitor sot! din 23 ian 2010 15:51 de Psyche
de ce nu s-ar inversa rolurile? cand o sa depasim si noi obiceiul asta de "hă-hă"? de ce nu am veni noi,femeile sa va luam pe voi din poala mamicilor si sa va infingem in lumea noastra(avem deja una) unde sa va simtiti voi intrusii?:mellow:
Re: Cunnilingus din 23 ian 2010 15:31 de Psyche
doar daca sti cum sa o faci:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina din 23 ian 2010 15:16 de SimonaRadu2144
Eu sunt mai paranioca...i-am facut ieri prietenului meu capul calendar. :D
Re: Re: Re: Posibila sarcina din 23 ian 2010 14:44 de cherry_dream
pai si daca a iesit negativ, de ce te mai stresezi atat? nu ai de ce sa mai faci inca unul peste 10 zile.
Re: Re: Re: Se va casatori cu mine? din 23 ian 2010 13:58 de compot
nu stiu si sa mor dk vreau sa aflu! N.am citi posturile anterioare.
Re: Re: Re: Recucerirea sotului meu din 23 ian 2010 13:37 de compot
raspunsul esta in posul tau. Dak nu.ti dai seama revin si-ti explic detaliat!
Re: Re: Re: Recucerirea sotului meu din 23 ian 2010 11:51 de basturk
:ok:
Re: Re: Re: Exista vreun risc? din 23 ian 2010 11:50 de basturk
perioada de fertilitate maxima ( de ovulatie) este de regula la jumatatea perioadei dintr-e 2 menstruatii.de ex: daca perioada sintr-e cicluri este de 28 zile, in cea de-a 14 zi riscul de sarcina este cel mai ridicat.perioada fertila este cu +/- 3 ...
Re: Re: Recucerirea sotului meu din 23 ian 2010 11:40 de Psyche
daca imi aduc bine aminte,din posturile tale reiese ca nu te-ai indragostit vreodata si ca cea mai lunga relatie a fost de .. 2 luni?
cum poti afirma atunci ca iubirea nu e constanta?
Pagina 1059 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |