Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Varsta din 23 ian 2010 11:30 de Psyche
daca e ceva ce nu o sa critic vreodata(pentru ca m-am saturat,nu de alta) sunt diferentele de varsta.
in cazul acesta o sa incerc sa fiu totusi obiectiva dar sa-ti expun un caz.
diferenta intre tatal meu si sotia lui este de 29 de ani,ei sunt ...
Re: Decalotarea penisului din 23 ian 2010 11:26 de basturk
de ce oare nu va incepeti voi viata sexuala si gata?mergeti la baie si trageti ca disperatii de ea, de parca ar fi o comoara ascunsa si voi trebuie sa o gasiti.sa nu traiti cu impresia ca este din cauciuc.mai copilasi, lasati mai putza in ...
Re: Valentine's day - sugestii de cadou din 23 ian 2010 11:21 de Psyche
eu una detest rutina intrucat imbratisez fiecare zi neobisnuita,cum sunt si sarbatorile care imi da impresia de a fi altceva. odata ce am renuntat la cultivarea vechiului nostru grau in favoarea porumbului americanilor,de ce sa nu ne bucuram si ...
Re: Re: Re: Varsta din 23 ian 2010 11:19 de basturk
sper sa nu ma orbeasca sa ajung sa stau cu o bunicuta cu 30 de ani mai mare ca mine.altfel...ma duc si ma arunc in vidraru
Re: Re: Varsta din 23 ian 2010 11:15 de mandarina
daca luam dupa varsta..sunt multe lucruri contra voastra:rolleyes:...cateodata dragostea te orbeste:flowers: ai grija
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierre Woodman - aduce din 23 ian 2010 10:06 de basturk
amice, eu nu te-am luat la misto.doar te-am intrebat cum de esti asa sigur? ca ai vazut un film pe youtube unde un individ sta la o masa si bate campii?eu unul nu cred.poate varianta asta e valabila doar la sotia lui pe care a ajuns sa o cunoasca ...
Re: Re: Masturbarea anala din 23 ian 2010 09:46 de basturk
amice, daca vrei sa intanlesti o fata care sa iti spuna in fata ca ii place sexul anal, ori iti faci o relatie de cativa ani, ori mergi pe autostrada si parcari( pentru bani le place in orice gaura), ori mai intri pe internet(avand identitatea ...
Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/p din 23 ian 2010 09:39 de basturk
interesanta povestea ta....dar recunosc ca nu imi place.
Re: Re: Se va casatori cu mine? din 23 ian 2010 04:39 de SORIN28
Ce spui...din 2003, a aflat oare daca se insoara cu ea sau nu?:ok:
Re: Calitatile unui viitor sot! din 23 ian 2010 02:46 de compot
El tre' sa aibe' bani, sa aibe vila, obligat masina, sa munceasca zi-lumina oficial sa te-ntretina..u sa faci c vrei...ai fi multumita?
Re: Se va casatori cu mine? din 23 ian 2010 02:39 de compot
intrebarea e "Se va casatori cu mine?" eu zic sa.l intrebi daca vrei un raspuns sigur! Nimeni dp forum nu poate stii ce-i in capu' prietenului tau!
Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fiu sc din 23 ian 2010 00:49 de ZigZag
Sincer ? Parerea mea ?
Da , exact cum au mai zis si altii : In primu rand nu trebuia sa o inseli daca chiar ti la ea / o iubesti ..
Dar , intotdeauna exista si`un dar .. in primu rand am vazut aici niste sfaturi c`are m`au facut sa ma crucesc , ...
Re: Re: Re: Ce gust are sperma? din 23 ian 2010 00:33 de ZigZag
:lol: Buna intrebare .. Bune intrebari !! Stiti zicatoarea aia ?? Curiozitatea a omorat pisica ?? Da mai avea 8 vieti ramase .. :huh: Incercati ca nu muriti , daca tot sunt atatea persoane curioase !!
Re: Aici sunt eu din 23 ian 2010 00:22 de Psyche
De ce pare viata tot mai complicata pe masura ce crestem si de ce e totodata la fel de greu sa o spui .. sa asterni undeva tot ce ai in minte. Acum,daca as face-o mi-ar rezulta o amestecatura de cuvinte fara sens,reflectand poate ziua de astazi si ce ...
Re: Re: Re: :(:(:( din 23 ian 2010 00:13 de Psyche
good choice daca mai si poti :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 22 ian 2010 23:38 de mara
la inceput mi sa parut ceva scarbos dar dupa un timp m am bisnuit prima data i am inghitit sperma sotului meu dar dupa un timp a avut niste probleme cu cocoselu nu i se mai scula si asa am inceput sa fac sex oral si altor barbati si va spun ca sperma ...
Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina din 22 ian 2010 22:10 de SimonaRadu2144
15 am. Da, stiu, o sa-mi sariti toti in cap...asa cum face toata lumea de obicei.
Re: Re: Re: Posibila sarcina din 22 ian 2010 22:07 de McLove
Stai linistita ca nu e chiar asa. :lol:
Daca e sa ramai insarcinata, decideti impreuna ce doriti sa faceti cu copilul.
PS: Din simpla curiozitate, cati ani ai? Sper ca nu 14-15 ani... :mellow:
Re: Re: Posibila sarcina din 22 ian 2010 21:58 de SimonaRadu2144
Ideea e ca daca raman gravida, el ia 10 ani pentru intetinere de relatii sexuale cu minori, si eu mananc papara mare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 21:44 de sweety16
Ehhh...era imposibil....crede-ma...n-aveai cum sa fi tigan...
In ceea ce-l priveste pe sorin el a incepu cu jignirile in momentul ce mi-am postat opinia...ca eu am continuat-o e partea a doua...
Pagina 1060 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |