Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Varsta

din 23 ian 2010 11:30 de Psyche

daca e ceva ce nu o sa critic vreodata(pentru ca m-am saturat,nu de alta) sunt diferentele de varsta. in cazul acesta o sa incerc sa fiu totusi obiectiva dar sa-ti expun un caz. diferenta intre tatal meu si sotia lui este de 29 de ani,ei sunt ...

Re: Decalotarea penisului

din 23 ian 2010 11:26 de basturk

de ce oare nu va incepeti voi viata sexuala si gata?mergeti la baie si trageti ca disperatii de ea, de parca ar fi o comoara ascunsa si voi trebuie sa o gasiti.sa nu traiti cu impresia ca este din cauciuc.mai copilasi, lasati mai putza in ...

Re: Valentine's day - sugestii de cadou

din 23 ian 2010 11:21 de Psyche

eu una detest rutina intrucat imbratisez fiecare zi neobisnuita,cum sunt si sarbatorile care imi da impresia de a fi altceva. odata ce am renuntat la cultivarea vechiului nostru grau in favoarea porumbului americanilor,de ce sa nu ne bucuram si ...

Re: Re: Re: Varsta

din 23 ian 2010 11:19 de basturk

sper sa nu ma orbeasca sa ajung sa stau cu o bunicuta cu 30 de ani mai mare ca mine.altfel...ma duc si ma arunc in vidraru

Re: Re: Varsta

din 23 ian 2010 11:15 de mandarina

daca luam dupa varsta..sunt multe lucruri contra voastra:rolleyes:...cateodata dragostea te orbeste:flowers: ai grija

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierre Woodman - aduce

din 23 ian 2010 10:06 de basturk

amice, eu nu te-am luat la misto.doar te-am intrebat cum de esti asa sigur? ca ai vazut un film pe youtube unde un individ sta la o masa si bate campii?eu unul nu cred.poate varianta asta e valabila doar la sotia lui pe care a ajuns sa o cunoasca ...

Re: Re: Masturbarea anala

din 23 ian 2010 09:46 de basturk

amice, daca vrei sa intanlesti o fata care sa iti spuna in fata ca ii place sexul anal, ori iti faci o relatie de cativa ani, ori mergi pe autostrada si parcari( pentru bani le place in orice gaura), ori mai intri pe internet(avand identitatea ...

Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/p

din 23 ian 2010 09:39 de basturk

interesanta povestea ta....dar recunosc ca nu imi place.

Re: Re: Se va casatori cu mine?

din 23 ian 2010 04:39 de SORIN28

Ce spui...din 2003, a aflat oare daca se insoara cu ea sau nu?:ok:

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 23 ian 2010 02:46 de compot

El tre' sa aibe' bani, sa aibe vila, obligat masina, sa munceasca zi-lumina oficial sa te-ntretina..u sa faci c vrei...ai fi multumita?

Re: Se va casatori cu mine?

din 23 ian 2010 02:39 de compot

intrebarea e "Se va casatori cu mine?" eu zic sa.l intrebi daca vrei un raspuns sigur! Nimeni dp forum nu poate stii ce-i in capu' prietenului tau!

Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fiu sc

din 23 ian 2010 00:49 de ZigZag

Sincer ? Parerea mea ? Da , exact cum au mai zis si altii : In primu rand nu trebuia sa o inseli daca chiar ti la ea / o iubesti .. Dar , intotdeauna exista si`un dar .. in primu rand am vazut aici niste sfaturi c`are m`au facut sa ma crucesc , ...

Re: Re: Re: Ce gust are sperma?

din 23 ian 2010 00:33 de ZigZag

:lol: Buna intrebare .. Bune intrebari !! Stiti zicatoarea aia ?? Curiozitatea a omorat pisica ?? Da mai avea 8 vieti ramase .. :huh: Incercati ca nu muriti , daca tot sunt atatea persoane curioase !!

Re: Aici sunt eu

din 23 ian 2010 00:22 de Psyche

De ce pare viata tot mai complicata pe masura ce crestem si de ce e totodata la fel de greu sa o spui .. sa asterni undeva tot ce ai in minte. Acum,daca as face-o mi-ar rezulta o amestecatura de cuvinte fara sens,reflectand poate ziua de astazi si ce ...

Re: Re: Re: :(:(:(

din 23 ian 2010 00:13 de Psyche

good choice daca mai si poti :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 22 ian 2010 23:38 de mara

la inceput mi sa parut ceva scarbos dar dupa un timp m am bisnuit prima data i am inghitit sperma sotului meu dar dupa un timp a avut niste probleme cu cocoselu nu i se mai scula si asa am inceput sa fac sex oral si altor barbati si va spun ca sperma ...

Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

din 22 ian 2010 22:10 de SimonaRadu2144

15 am. Da, stiu, o sa-mi sariti toti in cap...asa cum face toata lumea de obicei.

Re: Re: Re: Posibila sarcina

din 22 ian 2010 22:07 de McLove

Stai linistita ca nu e chiar asa. :lol: Daca e sa ramai insarcinata, decideti impreuna ce doriti sa faceti cu copilul. PS: Din simpla curiozitate, cati ani ai? Sper ca nu 14-15 ani... :mellow:

Re: Re: Posibila sarcina

din 22 ian 2010 21:58 de SimonaRadu2144

Ideea e ca daca raman gravida, el ia 10 ani pentru intetinere de relatii sexuale cu minori, si eu mananc papara mare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2010 21:44 de sweety16

Ehhh...era imposibil....crede-ma...n-aveai cum sa fi tigan... In ceea ce-l priveste pe sorin el a incepu cu jignirile in momentul ce mi-am postat opinia...ca eu am continuat-o e partea a doua...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1060 din 3731
«   1 ... 1057   1058   1059   1060   1061   1062   1063 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare