Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa din 22 ian 2010 21:22 de ionutzxxx
adic daca va simtiti excitate e tot ce vreti
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 22 ian 2010 21:17 de ionutzxxx
tie iti place sa faci sex peste tot
asa e?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 20:13 de McLove
Aici, ii cam dau dreptate lui Sorin, desi nu era nevoie sa va jigniti...
Daca eu iti spun acum ca sunt tigan, o sa ma urasti? O sa zici ca eu sunt de vina pentru ce au facut altii? :unsure:
PS: Nu sunt tigan, stai linistita. Dar, ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 19:39 de sweety16
Ooo bravo chiar stii sa-ti bati joc de cineva...:lol::lol:
Asa si ca sa iti spun si de ce nu-mi plac tiganii...pai din "n" motive...in primul rand pentru ca sunt jegosi si put, prntreu ca tipa in loc sa vorbeasca, pentru ca cele mai multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 19:34 de simosimina
care este..este care?!:wacko::blink:
ele este frumoasă..nu?:blink::wacko::blink::wacko:
:((:((:((
Re: Re: aa...putin ajutor:D? din 22 ian 2010 19:08 de kitomassik
multu de sfaturi:D
Re: Re: Probleme de comportament! din 22 ian 2010 16:51 de compot
nu agat orice fata vreau, nu sunt casanova reloaded, nu trag la fete usuratice. La inceput iubesc doar k f repede dragostea fata d persoana iubita dispare... Am observat la prietenii mei, unii stau cu cate-o fata 6-7 luni timp in care fac sex abia ...
Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/priet din 22 ian 2010 16:19 de carrie
Oricat si oricine ti-ar explica tie lucrurile astea, nu le vei intelege, cel putin deocamdata, pentru ca nu ti se potrivesc, cel putin nu acum! Poate pur si simplu refuzi sa vezi ca oamenii sunt diferiti, simt si reactioneaza diferit. Si da, cred ...
Re: Re: Valentine's day - sugestii de cadou din 22 ian 2010 16:05 de baby
Ei haaaai draga fii deschis:lol:
Nici mie nu imi place.........dar daca se agita lumea in jurul meu cu floricele,cadouri,nopti romantice etc....sa fie sanatosi
Da' dulcegarii de astea poti sa faci in fiecare zi
Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/priet din 22 ian 2010 16:02 de baby
Am auzit pe cineva spunand ca prefera sa o lase sa se culce cu orice barbat vrea ea si sa nu ii tina contul numai sa nu se desparta de el.
Nu pot sa imi dau seama ce fel isi iubeste nevasta:ermm:
Si problema e ca ea chiar se duce si isi face ...
Re: Re: Re: Re: Petting,ejaculare, deget in vagin din 22 ian 2010 14:50 de basturk
... un ovul traieste intre 12 si 24 de ore, apoi, daca nu este fecundat el moare si este eliminat. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X (cei care vor face fete) sunt mai mari ca volum, se misca mai incet dar traiesc mai mult timp, intre 3 - 5 ...
Re: Valentine's day - sugestii de cadou din 22 ian 2010 14:47 de McLove
Cand e asta? :ermm:
PS: suntem in Romania, noi nu avem asa ceva. Daca doresti o astfel de zi, incearca la americani. :ok:
Re: Re: am o problemaa!!!!!!! din 22 ian 2010 14:45 de cherry_dream
nu se modifica nimic dpdv fizic.. psihic insa se poate..
de ce sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani? :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 14:44 de McLove
Daca nu ma insel, cred ca "tiganeste" e termenul corect. Oricum, nu pentru asta am dat reply... :,
Probabil, multi sunt urati pentru limbajul lor, aici nu ma refer la limba. Multi, trebuie sa recunoastem, se dau de gol, singuri... Nu am nimic cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le din 22 ian 2010 14:41 de serbi
Fetelor le place sa le faci de toate. Important e, daca le faci, sa stie sa aprecieze si apoi, in mod cert, mai faci ceva.
Orice-i faci, fa-o bine. Apreciaza-le, iubeste-le, asigura-le siguranta afectiva.
Oricum aici e de scris un roman... dar pana ...
Re: Probleme de comportament! din 22 ian 2010 14:40 de basturk
nu vad ideea cu "sa iubesc pentru mai mult timp"...pai ce?tu ai iubit pentru 2 luni?aia nu a fost iubire.si cand o sa aparata, ai sa iti dai seama.daca ma insel, sa ma contrazici: daca tu agati orice fata vrei si faci ce vrei cu ea, pai parerea mea ...
Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 22 ian 2010 13:33 de adi-bos62
dalepace
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2010 12:45 de Eu
Nu va suparati, dar e destul de evident ca habar nu aveti despre toate astea, de aceea va bateti joc de el, in loc sa ii raspundeti normal. Nu a incercat sa faca reclama, ci era o intrebare reala, si daca il intereseaza pe el, de ce sa nu o puna? Cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 22 ian 2010 12:01 de aliss
mai fata inteleg ca esti speriata, dar sincer acum, p mine, una, ma dipsre, "doare ca atunci cand iti vine menstr? sau doare tare tare..?" pffff copilul tau ce se formeaza in tine...in pana mea...el n-are dreptul la o opinie,un forum cva cu ...
Re: Probleme de comportament! din 22 ian 2010 11:05 de DarkAngel
In timpul asta in care stai singur trebuie sa te gandesti bine ce iti doresti tu de la o fata, ce te-a atras la fetele cu care ai avut o relatie pana acuma. De ce te simti tu singur chiar daca te afli intr-o relatie? (nu primesti atentia de care ai ...
Pagina 1061 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |