Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re... din 20 ian 2010 17:36 de cherry_dream
dupa ce face un test de sarcina. dupa 10 zile de la contact. sa-l faca neaparat ...
Re: Posibila sarcina din 20 ian 2010 16:46 de cherry_dream
fa-ti un test de sarcina. numai asa vei afla.
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de fete? din 20 ian 2010 16:00 de McLove
:lol:
Probabil va avea succes la o fata de 12 ani care are in cap numai papusi barbie.
Ochiu' tau "sunt" ca diamantul de tare! :lol:
Re: Aici sunt eu din 20 ian 2010 15:39 de pandora
Hmmm...interesant..vrei cam multe...eu cu 1.000.000 de euros ma multumesc...:lol::lol:(si cu jumate in realitate) :ermm:
Re: Aici sunt eu din 20 ian 2010 15:35 de Manilla
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
Aici sunt eu din 20 ian 2010 15:31 de Psyche
Aud doar masinile mergand .. ca si cand .. ca si cand ar merge prin balti si ar stropi continuu.
Am senzatia ca ploua.
Se datoreaza zapezii. Deci chiar m-am saturat de zapada. Si rememorez cum asteptam prima ninsoare si cat de bucuroasa am fost ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de fete? din 20 ian 2010 14:47 de andreea
in primul rand ai spui la acea persoana aidiul sau de mess dupa care astepti o saptamana si o chemi intrun loc sinistru oriunde si seara atunci ai spui ca stelele de pe cer sunt ca ochi eu de diaman.daca nu ai curaj incearca sa o ti de mana si ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recupera din 20 ian 2010 14:45 de Psyche
nu am avut vreo tragedie legata de moartea cuiva pana acum,ceea ce-mi pare a fi una dintre cele mai dureroase drame pe care le poate suferi cineva in viata,insa pana acum .. acesta este cel mai dureros si adanc sentiment pe care l-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recupera din 20 ian 2010 10:04 de Manilla
problema mea este ca sunt "tare ca fieru si iute ca otelu "
Re: Alunite pe penis! din 20 ian 2010 09:51 de basturk
excluzand ca topicul este din 2007, nu a precizat daca acele alunite sunt pe gland sau in zona pubiana.deci nu este neaparat asa grav...sau....nu se stie
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea din 20 ian 2010 09:45 de basturk
tot ce vreau sa iti spun este ca nu e greu.daca esti o persoana care face din orice necaz o tragedie....nu ai sa rezolvi nimic.fi "tare ca piatra, iute ca sageata"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2010 09:43 de basturk
nota 10.daca ghicesti si de ce....esti mare
Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa din 20 ian 2010 09:42 de Manilla
Bine la teorie, sunt si eu bun, stiu ca trebuie sa fiu optimist, stiu ca trebuie sa trec peste, dar cand ajung la practica, mintea si subconstientul lucreaza la maxim, trebuie sa fii intr-adevar tare.
Re: Posibila sarcina din 20 ian 2010 09:36 de basturk
mai intai iti faci un test de sarcina, nu e mare greutate.apoi mergi la un control.parerea mea este ca esti racita.o intrerupere de sarcina o faci cel mai bine prin chiuretaj, la 6 saptamani%%-
Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o d din 20 ian 2010 09:34 de basturk
totul tine de cum vezi viata.daca sti sa te controlezi si sa iti vrei binele, treci peste.trebuie sa fi optimist
Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o despa din 20 ian 2010 09:30 de Manilla
nu am experimentat pana acum acest sentiment, si sper sa nu mi se intample :rolleyes: Au fost momente in care am fost foarte aproape de o despartire, si in momentele alea simteam ca innebunesc. E foarte greu sa iti revii dupa asa ceva, mai ales ...
Posibila sarcina din 20 ian 2010 05:33 de diana_gal
Va salut! Problema mea e urmatoarea: Am avut relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu la finalul lui decembrie. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 3-6 ian, dar nu a venit nici pana azi. Mentionez ca mi s-a mai intamplat de multe ori sa am ...
CAPITOLUL 4 - "Sevraj...." din 20 ian 2010 01:25 de ExoticDream
OK, adica "OK"...., au trecut 1-2 zile de la teribila "mare confruntare", timpul oricum isi face de cap in capul tau, mintea te minte ca esti in stare de functionare, dar este "doar" o [i]minciunica alba[/i] pentru ca nu exista alta solutie, sufletul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 20 ian 2010 00:25 de ExoticDream
Ai facut deja un pas mare catre vindecare daca motivul pentru care nu te resemnezi in bratele alteia este riscul de a-i induce acesteia suferinta, eu m-as fi gandit ca nu ai putea fi alaturi de altcineva pentru ca nu ai suporta TU o apropiere ...
Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena din 20 ian 2010 00:14 de ExoticDream
Explica-mi si mie, te rog, ce simteai cand faceai sex cu sotul tau dupa ce veneai de la amant? Daca ma gandesc bine, sexul in grup si chiar swinging[i]ul[/i] ala au o oarecare doza de moralitate pentru ca partenerii fac asta de comun acord.... Ma ...
Pagina 1064 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |