Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Swinging

din 19 ian 2010 00:12 de vscerb

hooo,gata,nu sariti toti ca lupii pe mine, trebuia sa fie o discutie libera, nu piperata asa cum o faceti voi,asta este doar un punct de vedere-al meu,asta nu inseamna ca am practicat swing-u,sau practic...etc Acest punct de vedere al meu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde

din 19 ian 2010 00:06 de dj

de acord cu tine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p

din 19 ian 2010 00:00 de dj

asa ziceam si eu. dar nu-i chiar asa. conteaza sa fie excitatia mare.. sa se simta bine aman2 .. degeaba o faci 3 ore daca pe ea o doare dupa o ora sa zicem...si iar va zic tot din experianta ca fetelor le place sa fie medie. stiu fete care se ...

Re: Re: Re: Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 23:41 de baby

Si atuuunci?:huh: Eu nu pricep ce aveti cu tiganii:` Faceti exact ca ratardatii aia de spanioli si italieni[si nu numai] care pun romanii la zid. Pe aia ii condamnati ca gandesc asa....dar la fel fac si romanii cu tiganii! Sunt ...

Re: O intrebare

din 18 ian 2010 23:14 de simosimina

nu este bine nici din punct de vedere medical ca în timpul menstruaţiei să stai în cadă (în apă)...şi de aceea sunt de preferat duşurile

Re: Re: O intrebare

din 18 ian 2010 22:36 de baby

Nu intra mai in apa:lol: Doamne:lol: Daca vrea sa faca plaja ...e ok! Dar faza e ca daca sta la soare face mai rau. Asta lipsea:lol: Cu toate ca nu cred ca ai fi prima care face prostii de genu:lol:

din 18 ian 2010 22:01 de McLove

Nu e bine sa intrii in apa cand esti pe stop. Poti sa ai probleme dupa. Si sa nu mai vorbim despre igiena, nu as suporta sa intru in apa si sa vad cum iese "sangele" din una. Te duci la mare cand nu esti pe ciclu.

Re: Re: O intrebare

din 18 ian 2010 21:35 de Eu

Dar e vreo problema daca intru cu absorbantul?

din 18 ian 2010 21:32 de baby

Eu daca stau mult in apa in perioada aia fac mai rau. Cat stau in apa nu am nimic dar apoi....

Re: Re: Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 21:25 de roxanika

nu...nu se comporta ca un tigan nici nu vorbeste ca un tigan...deci ii foarte de treaba...si se imbraca si foarte bine..

Re: am o problemaa!!!!!!!

din 18 ian 2010 21:25 de ionutzxxx

cine imi raspunde si mie mah!! daca iti incepi viata sexuala de la 15 ani...ti se lasa sanii???:-ssvreau si eu sa stiu....ce se intampla cu corpul tau dupa actul propriu zis:D:D:~*plssss hai o fata sau un baiat care stiti si sunteti dragutzii

In apa in perioada menstruatiei?

din 18 ian 2010 21:14 de Eu

Buna! Am si eu o intrebare. Sa zicem ca merg la mare si sunt pe stop... As pati ceva daca as intra in apa si m-as zbengui acolo? Nu de alta dar mi-e frica sa nu fac vreo hemoragie ceva:lol:

Re: Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 20:52 de randoom

daca se poarta ca un tigan ,nu-l du acasa :lol: parerea mea,se imbraca ca un tigan ? are mustzatza la nas ? vorbeste cu mo ..ho...shucaro :lol: ?

Re: Re: stai linistita

din 18 ian 2010 20:09 de suparici

Multumesc pt sfaturi tuturor...dar c sa mai inteleg?k nu exista nici un risc?....sper sa nu fie nimic ..sunt foarte nelinistita.

Re: Alunite pe penis!

din 18 ian 2010 19:19 de florin

trebui neaparat sa te duci la doctor...este un virus care trebui tratat la timp.daca nu este tratat poate cauza infertilitatea...adika...bye bye mostenitori

Re: :-??

din 18 ian 2010 18:42 de Incepator

E bine...cred....dar am inceput saptamana prost ... Uf.... Nu gasesc invitatie iplay :unsure: ... daca cineva are ceva sugestii va astept :-`:-`:, .

Re: Re: Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 18:05 de roxanika

da cred ca sunt rasisti...pentru ca au vazut intamplator o poza cu noi doi...si mama ma intrebat cine ii tiganu ala..si de rusine i-am zis ca e un fost prieten...nu are comportament ciudat..ii chiar foarte linistit..nu ii ca orice baiat din ...

Re: Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 17:59 de McLove

Sunt rasisti? Nu inteleg care e problema... Daca nu le zici ca e tigan, isi dau seama? Are vre-un comportament "ciudat"? ;)

Re: Re: parinti..

din 18 ian 2010 17:56 de roxanika

pai nu de tot..nu stiu care dintre parinti lui ii...deci ii pe jumatate:))ii numa umpic creol..si parintilor mei nu cred ca le-ar placea...

Re: parinti..

din 18 ian 2010 17:51 de McLove

Trebuie neaparat sa il prezinti parintilor? Nu ai o relatie de mult timp... Conteaza daca e tigan? Poate era vreo problema daca era caine, porc sau mai stiu eu ce... Daca doresti sa il prezinti parintilor tai, il iei de mana si il duci acasa. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1066 din 3731
«   1 ... 1063   1064   1065   1066   1067   1068   1069 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare