Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Va rog raspuns... din 17 ian 2010 23:50 de McLove
Vezi ca treci in extrema cealalta. Nici chiar asa...
Daca, pe mine, m-ar injura copilul meu, l-as defia, si i-as zice sa se duca unde vede cu ochii.
Re: Re: Re: Crestere din 17 ian 2010 23:46 de McLove
Iti bati joc de mine? :ermm:
Conteaza daca esti la scoala? Acolo stai maxim 6 ore... Inveti?! Eh da, as vrea sa vad pe cineva care invata 12 ore dupa scoala.
Atunci, e problema ta, ca esti asa mic/a.
Re: Te poti sacrifica pentru ca tii la cineva? din 17 ian 2010 23:44 de McLove
La intrebarea ta... [b]NU![/b]
Nici o persoana nu merita "viata" mea, cum nici eu nu merit "viata" lor. (sper ca intelegi la ce ma refer)
Iubirea/dragostea are anumite limite, chiar daca multi nu inteleg asta, si se cred zmei.
PS: intr-o ...
Re: Re: Re: Crestere din 17 ian 2010 22:32 de ThT
Fiecare organism e altfel,nu iti putem spune cu exactitate cat dar te vei dezvolta destul de bine.:ok:
Re: Re: Crestere din 17 ian 2010 22:09 de Eu
Nu prea am timp de sporturi pentru ca sunt la scoala.
Oricum eu vara am posibilitatea ca in vacanta mare (3 luni) sa ma duc la cursurile de inot in fiecare zi. Cam cati centimetri credeti ca as creste daca fac cursuri de inot in fiecare zi timp de 3 ...
Re: Sarutul din 17 ian 2010 20:23 de Psyche
te apropii incet,iti inchizi ochisorii,iti lipesti buzele(nu brutal) de ale fetei,le departezi si le apesi putin,dupa care,daca chiar vrei(daca nu,este sarut oricum) iti folosesti si limba(nu o bagi pe toata :blink:) cu miscari subtile de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING din 17 ian 2010 19:32 de vscerb
Re: Re: Te poti sacrifica pentru ca tii la cineva? din 17 ian 2010 18:45 de yony
si zici i vb de ceea ce simtzi uh....
adik dak tu crezi k vrei sa ramai cu el, desi in pat nu va intzelegetzi, e alegerea ta!!!
:rolleyes:
Re: Te poti sacrifica pentru ca tii la cineva? din 17 ian 2010 18:44 de yony
daca nu vrei sa il pierzi incearca sa vorbesti cu el sa vedetzi unde e problema :)
Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni din 17 ian 2010 18:38 de cherry_dream
nu. creste in timpul pubertatii, nu are nicio legatura cu viata sexuala. iar la varsta aia inceteaza dezvoltarea organismului.
Re: Te poti sacrifica pentru ca tii la cineva? din 17 ian 2010 18:36 de cherry_dream
are dreptate simosimina. daca nu va potriviti la pat, puteti sa va iubiti oricat de mult ... relatia nu va merge. sexul este important pentru ca o relatie sa fie aproape perfecta. daca nu te simti bine, nu mai pierde vremea. ori incerci sa ...
:) din 17 ian 2010 15:24 de emyshor
nu ...sigur nu mai creste
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres din 17 ian 2010 15:23 de MR...
am 15 ani si o am de 16,5 cm....A crescut 1 cm pe an in ultimi 4 ani an si inca creste
Re: Iubesti...si totusi te simti singur.. din 17 ian 2010 14:44 de emyshor
Frumoasa poveste ...sincer .....pey poate chiar este sufletul tau pereche si aveti si un viitor impreuna.....cine stie ....dar el nu poate sa se mute cumva in bucuresti....sau concediul daca lucreaza, sarbatorile,zilele importante sa le petreceti ...
Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 17 ian 2010 14:39 de emyshor
sicer cre k nici ea nu stie ce vrea si dak stie sigur nu esti tu acela....cum sa mergeti la munte dar sa nu stati impreuna???? a cam dat dovada de neinteres...nu e pt tn....nu da semne ca te vrea ....sau mai incearca sa o intrebi direct ...daca vrea ...
:D din 17 ian 2010 14:31 de emyshor
hmm.....si eu mi-am luat cateva palme...adik ceva mai puternic ,s a ajuns la vanatai ,doar ca eu l-am lasat ...gandeste-te ca daca da acum in tine ,din prostii si dupa doar 9 luni ....mai tarziu cum vei ajunge??? crezi k merita ?
stii ...oamenii se ...
Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni din 17 ian 2010 14:17 de simosimina
NU!
Re: Re: Incepere viata sexuala si crestere din 17 ian 2010 13:44 de mandarina
da de la varsta de 20-21 de ani nu se mai dezvolta nimic
Re: Re: Re: Re: Amanta....ceva placut sau nu ? din 17 ian 2010 13:20 de mandarina
eu cred ca se bate cap in cap ce ai zis:blink:
oricum pt emysor..tu iti dai seama ca esti papusa lui? ca te tine de fraier doar ca obiect sexual?si plus de asta firentze cu ce ai zis tu..iti dai seama ca nici pe sotia lui nu o iubeste daca ...
Re: Incepere viata sexuala si crestere din 17 ian 2010 12:54 de Psyche
creste in timpul pubertatii indiferent de viata sexuala.
si e foarte probabil ca cresterea sa fi incetat deja la varsta aia.
Pagina 1068 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |