Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: parinti..

din 18 ian 2010 17:50 de tot ala

vorbeste si tu mai intai cu unul din parinti(de preferabil cu cel care te intelegi mai bine) si spune.i despre voi 2 si o sa intelaga

Re: stai linistita

din 18 ian 2010 17:47 de McLove

Nu ascultati toate sfaturile tampite, de la useri neinregistrati. Daca una lume e mai proasta, nu inseamna ca toti trebuia sa fim la fel.

Cum sa-l prezint parintilor?

din 18 ian 2010 17:43 de roxanika

buna...as vrea sa va cer si eu ajutorul...am o relatie de aproape 5 luni cu un baiat.tin la el si pot spune ca si el la mine...insa as vrea sa il aduc acasa dar mie foarte rusine de a mei...ar fi primul care l-as aduce...nu stiu care o sa fie reactia ...

Re: stai linistita

din 18 ian 2010 17:12 de cherry_dream

cum poti sa spui asta? la inceputul vietii sexuale trebuie sa se protejeze toata lumea. nu cred ca vrea cineva sa se trezeasca cu vreo boala sau un bebe. de ce sa risti? si sa stai cu grija dupa aceea ca poate ramai insarcinata? chiar daca ...

stai linistita

din 18 ian 2010 16:07 de angellica

fetelor stati linistite ca nu se intampla nimic daca faceti sex neprotejat dar cu conditia k sa nu-si dea drumu in tine .dar va sfatuiesc k atunci cand va incepeti viata sexuala sa o faceti cu protejat k sa nu luati vreo boala venerica

Re: Re: Re: postinor-2

din 18 ian 2010 15:50 de simosimina

nu eşti însărcinată

Re: Re: am 14 ani si nu stiu cum sa scap de cosuri

din 18 ian 2010 14:35 de basturk

daca nu ma insel, sunt zeci de topic-uri deschise despre asa ceva...oricum, degeaba le explici...

Re: Re: postinor-2

din 18 ian 2010 14:19 de uNa

buna.am avut contact sexual neprotejat in zilele in care trebuia sa-mi vina menstruatia....am asteptat 48 de ore sa vad daca vine si am luat postinor corect(a II-a dupa 12 ore).au trecut 2 zile de cand am luat pastila,5 zile intarziere a ...

Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni

din 18 ian 2010 14:15 de basturk

da...si o sa iti creasca si par pe burta, pe spate, si in 2-3 ani o sa te transformi in king kong

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aequus Nox Anima. Aniti!

din 18 ian 2010 13:57 de Pasaroi_Cuminte

[b]Fonetica gerunziului ca " mecanica Newtoniana " a sentimentelor.[/b] Ce au in comun frecventele de 30-40 Hz, simfonii de sunet si culoare, sunetul ploii tacute si marunte, ecoul tunetului ascultat in departare, privirea ce urmareste cerul pana ...

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 18 ian 2010 13:12 de madalina

nu este adevar uite de exeplu daca este o femeie de 15 ani crezi ka ea ar putea sa faca un copil la varsta ei? asa ca nu mai trage concluzi dinastea pt ca stiu si eu ca este si el un suflet dar este greu sa ai un kopil la 15 ani. :p

Re: Re: Re: Re: Crestere

din 18 ian 2010 11:02 de Eu

Totusi eu am cerut sfat nu critica.:ok:

Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 18 ian 2010 04:49 de Bozgoru

tu vezi mah ce ai scris ? :.. nor mal ca zic ce zic.. din moment ce tu nu realizezi ce spui.. ea e o sufocanta... care iti vine sa o omori de enervanta ce e si obositoare si tu vrei sa ai o prietena sa te iubeasca in felul asta? deci vezi? ce bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 18 ian 2010 03:12 de aliss

majoritate fetelor de pe acest site intreaba disperate daca doare sau nu, cum doare, de ce doare..tra ,la, la....mai conteaza durerea fizica a unui avort? sincer? sunteti asa de egoiste incat sa va ganditi numai la voi??la copilul acela care respira ...

CAPITOLUL 2 - "Negarea"

din 18 ian 2010 02:59 de ExoticDream

"Luminile rampei" s-au stins de cateva ore in care ai trecut prin toata gama de stari (infioratoare) posibile. Te afli la fel de singur ca in clipa in care usa s-a trantit (fie si doar metaforic) in spatele LUI, incapabil sa te ancorezi in coordonate ...

Re: Te poti sacrifica pentru ca tii la cineva?

din 18 ian 2010 01:39 de ExoticDream

Cu toate ca termenii pe care i-ai folosit mi se par ciudati si ghilimelele de la "perfect" sugereaza faptul ca nici restul nu este 100% OK, eu cred ca te poti "sacrifica" pentru cineva in sensul mentionat de tine. Probabil baiatul cu pricina nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta

din 18 ian 2010 01:13 de cypryot

vaii nu se poate,fa ceva opresteo sa mai creasca daca e nevoie neaparat poti sa o amputezi dar numai fa ceva ca in scurt timp nu o sa mai poti iesii din casa :lol:

Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 18 ian 2010 01:07 de Bozgoru

habar n-ai ce spui se vede ca nu ai avut niciodata vreo prietena ... de spui ineptiile si cretinatatile astea..

Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 18 ian 2010 01:06 de Bozgoru

e vina ta..nu o sa te schimbi .. niciodata. nicodata..! disperatele ca tine nu se schimba.. degeaba zici ca il iubesti etc. ceea ce ai tu e o obsesie.. boala la cap.. boliile de nervi nu se pot vindeca.. imi pare rau.. iar dar el se va impaca cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 116 ani

din 18 ian 2010 00:24 de citystar

sti tu ce e in sufletul lor ? Unii poate vor sa ascunda suferinta. La 14 ani baietii chiar nu se mai joaca. Sunt atrasi mai mult de lucruri noi, gen experiente sexuale. Si simpla aratare a degetului mijlociu inseamna pierderea virginitatii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1067 din 3731
«   1 ... 1064   1065   1066   1067   1068   1069   1070 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare