Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: De ce v-ati insela iubita?

din 16 ian 2010 21:53 de Firentze

El are 20 eu 17.Nu nu m-am impacat cu el.Si da respectiva l-a iertat desi stie ca a mai inselat-o odata(dar sa fim seriosi nu cred ca numai odata).Ulterior am auzit ca ea are o boala de piele si din acest motiv il iarta pentru ca ii este teama ca va ...

Re: Salut tuturor

din 16 ian 2010 21:50 de creata

salut foarte tare motto-ul tau,dar chiar asa sa fie?:S

Re: Re: : Problema de combinari....

din 16 ian 2010 21:45 de creata

aham mersi oricum...dar ramane valabil pt oricine care ar avea vreo idee in privinta asta...:|

Re: Doare dupa dezvirginare?

din 16 ian 2010 21:17 de cherry_dream

nu trebuie sa-ti fie frica. durerea depinde de tine si de partener. daca esti relaxata poti sa nu simti deloc durere. iar in cazul in care nu reusesti, 1 max 2 zile. dar nu trebuie sa-ti fie frica.. nu te gandi la durerea de dupa. gandeste-te la ...

Re: Re: Help

din 16 ian 2010 21:13 de valente

Nu sunt fata ;)) . Xcum am sa ii spun sa faca un test :-? . Infine , pana la urma dic ce cauza i a curs lichidul ala ?;)) Unii cik din cauza placerii altii cik e insarcinata ...la naiba ..eu zic k e suc Sorina la 3l ala:alien: =))=)) . Ms xcum pt ...

Re: : Problema de combinari....

din 16 ian 2010 21:02 de sgc

eu, macar n-am incercat, decat 2 ultra-scurte relatii. habar n-am ce sa-ti spun. dac-as fi stiut ce sugestii sa dau, se presupune, c-as fi fost prima care-ar fi beneficiat de ele de mult timp. am tot rasfoit forumul acesta ca, doar oi gasi niste ...

Re: Re: De ce v-ati insela iubita?

din 16 ian 2010 20:34 de sweety16

Sunt fata deci...nu e topic pentru mine.dar totusi nu mi-as insela iubitul niciodata.N-am inselat si nici nu voi insela.daca ma plictisesc de el ma despart si gata.

Re: Doamnee

din 16 ian 2010 20:15 de cherry_dream

cu siguranta! nu incerca.

Re: aa

din 16 ian 2010 19:38 de cherry_dream

cum sa ramai insarcinata daca faci sex anal? nu ai cum ...

Re: Sex inainte cu 10 zile de menstruatie

din 16 ian 2010 19:35 de cherry_dream

ati inceput anul cu sex :lol: daca ai ejaculat in ea si nu are ciclu regulat, chiar daca a luat anticonceptionale o luna, poate sa ramana insarcinata.. sa faca un test de sarcina.. si nu mai faceti d-astea.

Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 16 ian 2010 19:31 de cherry_dream

pai tu ce crezi? da.daca faceti prostii d-astea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 16 ian 2010 19:24 de cherry_dream

cum adica tu stii mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine? :lol::lol: ea nu stie?

Re: Help

din 16 ian 2010 19:22 de cherry_dream

ba frate, daca va e frica sa nu ramaneti insarcinate, de ce o faceti fara sa va protejati ?? da, poti face testul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai

din 16 ian 2010 19:16 de sweety16

Ohh as avea atat de multe de zis... In primul rand, nu crezi ca inainte de iubire e mai mult o obsesie? Nu e normal cum se comporta cu tine...mai mult isi bate joc de tine si te joaca pe dege, el stiind cat il iubesti. Nu e normal nici cum te ...

Re: Re: Despartirile

din 16 ian 2010 19:06 de creata

sicer sa iti zic....nush dk este asa de grava problema ta,mai ales k ai numai 19 ani ...gandeste-te ca vor veni altele mai grele si dk la asta nu vei reusi sa faci fata ,atunci la celelalte ce vei face????si eu m-am despartit de prietenul meu dupa ...

nustiu poate

din 16 ian 2010 18:25 de nustiu poate

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 16 ian 2010 16:34 de baby

Ce am zis eu?? Ca voi mai vorbi de el atunci cand se va intoarce foaia. Redeschidem cazul: Am refuzat de 2 ori. L-am refuzat! Mi-am permis!Cum am putut?:lol: Nu te iert daca imi calci sufletu in picioare. E al meu!!!! Am vrut sa ti-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exis

din 16 ian 2010 13:53 de mandarina

ia aminte ce a zis daca face asa inseamna ca tine la tie..ca ii lipsesti;dar asa sa te miligesti de el nu merge este prea umilitor choar daca il iubesti nu te injosii acum si tu ai exagerat extrem de mult.orice persoana este geloasa..sau vrea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 16 ian 2010 13:46 de piball

Prietena mea a facut 3 ani tenis si un an atletism,cand am dezvirginat'o nu i'a curs sange..abia a treia oara a curs.si nu era de la menstruatie ca eu stiu mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine:rolleyes:.in fine nu prea m'a frecat asta cu ...

Re: Re: No life.

din 16 ian 2010 12:15 de mandarina

nu nu ne-ai plictisit>:D< este bine ca ai spus ce ai avut pe suflet si iti dau mare dreptate in tot ce ai spus mai sus..acum ce sa faci toti sunt copii xerox..generatia noatra,asta e ne adaptam si noi cum putem legat de fata..nu stiu ce sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1070 din 3731
«   1 ... 1067   1068   1069   1070   1071   1072   1073 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare