Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Poza alb-negru vb color din 15 ian 2010 16:10 de :X
mersi mult:X,am inteles si mi-a reusit:X
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 15 ian 2010 16:10 de 4tr
depinde de penisul baiatului daca are unul subtire no sa se rupa himenul la asta v-ati gandit?
Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 15 ian 2010 14:04 de marius doct
nu deorece daca el nu a ejacuat in tine nu are cum dar poate numai secretia de la inceputul actului sexual sunt niste speatozoiti moarti dar posibil sa mai fie si activi depinde de organismul baiatului . si mai este posibil si de compatibilitatea ...
Re: Re: Sex inainte cu 10 zile de menstruatie din 15 ian 2010 12:48 de basturk
corect.un test de sarcina nu strica si nu e scump.dar bagati-va mintile in cap si nu mai faceti greseala asta.app, tu crezi ca daca a luat o luna anticonceptionale, acum poti sta linistit tot anul?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2010 12:39 de basturk
iar ne iei cu vapoare si elicoptere?
Re: Sex inainte cu 10 zile de menstruatie din 15 ian 2010 11:52 de Leroy
Ai o exprimare jalnica, uiti ca mai sunt si semne de punctuatie care marcheaza pauze in scris...
Daca i-a venit ciclul atunci este o sansa infima sa fie gravida, poate ai auzit de ciclu peste sarcina, de fapt daca intrebi astfel de chestii pe aici ...
Re: Va invitam sa va inscrieti in comunitatea onli din 15 ian 2010 11:00 de eXPRIM
Va reamintim ca daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte.
Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga ...
Sex inainte cu 10 zile de menstruatie din 15 ian 2010 10:04 de ghostman
Buna ziua as avea si eu o intrebare daca se poate am facut sex cu prietena mea in data de 1 .01.2010 si am ejaculat o parte din sperma in ea . Dar mentioanez ca ea nu are ciclul regulat deloc si a luat timp de o luna de zile loget mai exact in luna ...
Re: Re: Re: Re: Aequus Nox Anima. Aniti! din 15 ian 2010 06:59 de Pasaroi_Cuminte
[b]Albastrul-punct de inflexiune in cromatica sufletului[/b]
Have a look, http://www.youtube.com/watch?v=wlDWXv-cIh8
Este ceva mistic legat de aceasta piesa.
Daca ai iarna in suflet , ascultand-o cu sufletul, vei avea primavara.
Daca ...
Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 15 ian 2010 00:17 de c0smyn20
femeia vroia sex cred, si dak tu nu iai dat ... ia dat altu inaintea ta. degeaba teai razgandit tu la urma, dak nai scarpinato atunci cand o manca pe ia pasarica
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 ian 2010 23:11 de sgc
se prea poate. nici nu incerc sa va captez atentia, cu atat mai putin sa va bine-dispun. singura chestie care mi se pare deranjanta este sa-mi spuna o cunostinta dobandita prin forumul sexpert - "nu te recunosc" - de parca m-ati cunoaste, sa mi se ...
Re: Poza alb-negru vb color din 14 ian 2010 18:59 de simosimina
pay selectezi chestia care vrei sa ramana colorata si restul umbli la filtre si dai decolor cat vrei. nu am photoshopul in fata acum sa-ti zic si cum se numesc instructiunile, insa daca il ai intelegi exact ce vreau sa-ti explic.
Re: Nu mai inteleg femeile! din 14 ian 2010 14:29 de Manilla
inca nu ai gasit femeia potrivita !
Re: Nu mai inteleg femeile! din 14 ian 2010 14:04 de Psyche
atunci poti muri si lasa cugetarile si dupa tine si nici asa nu va sti nimeni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p din 14 ian 2010 13:54 de basturk
in primul rand nu sunt numai virgini aici.in al 2-lea rand nu este chiar asa de importanta durata actului sexual.poti face o femeie sa atinga orgasmul si in 5 minute(dar din cate spui tu, tie iti trebuie 1-2 ore:D).si in al 3-lea rand, daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt si ma simt singur din 14 ian 2010 11:02 de randoom
wwoott ?!...am gresit topicu ,scuzati:rolleyes:
Re: Re: Re: Sangerare dupa Postinor-2! din 14 ian 2010 10:38 de basturk
unii nu au auzit de "prospect" sau daca au auzit nu au cunostiinte ale limbii romane si nu prea inteleg ce scrie acolo
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt vir din 14 ian 2010 10:33 de basturk
amice, traiesti in cosmos?cum adica...daca nu e rupta ata, esti virgin?cine ti-a spus prostia asta?
Re: Re: Re: Cum sa ma masturbez? din 13 ian 2010 22:35 de Little_F
o fost tare ala cu 15 cm la 13 ani...io crescut penisu' mai repede k el:))) ...trebuie sa aibe de grija pe la 40 de ani tre sa isi ia pantaloni cu muuulte buzunare
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 13 ian 2010 22:30 de Little_F
domnu Many da cum nu stii dak mai esti sau nu virgin...adik nu esti sigur dak te-o violat vreuna sau ....
Pagina 1072 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |