Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: no life.

din 12 ian 2010 20:35 de randoom

viatza nu ii frumoasa ,nu ii urata...ci cum ti-o faci tu ! Nu te mai uita la altii cum is ei si fi tu cum vrei ,poti face orice daca chiar vrei si iti pui in cap... doar sa fi ambitios.

Re: Peltica

din 12 ian 2010 20:28 de baby

N-ar trebui! Dar daca dai atentie....o sa te afecteze:ermm:

Re: Re: Re: Re: sex neprotejat 5 minute...

din 12 ian 2010 20:02 de diana1772

Mai bine dai 100 Ron pe Postinor..decât nu ştiu cât la avort... La postinor sunt doua pastile. E necesar sa le iau pe amandoua? Am mai luat dar scria pe prospect ca in caza de o vomiti pe prima, o iei imediat pe a doua. Deci, prima nu avea ...

Re: Re: ce sa fac???

din 12 ian 2010 19:26 de mandarina

bine spus!!!!!:alien:

Re: Re: Re: Re: ce cadou?:D

din 12 ian 2010 18:23 de mariof3

O femeie . :ok: Gonflabila :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me.!!!!

din 12 ian 2010 18:14 de digei

si nu e singurul....eu in april implinesc 18 ani ji sunt virgin ji am o prietena d un an ji cv....daca tin la ea ji ea la mn pot sa o mai stept inca un an, care ar fi problema????

eu

din 12 ian 2010 17:55 de digei

daca tea facut parasuta mie imi vine fff greu sa cred ca te iubeste!!! eu unul nu as putea sa fac asa ceva, dai ales de fata cu alte persoane....singurul lucru pe care il merita acel baiat e un sut in fund

Re: Re: Re: Aequus Nox Anima. Aniti!

din 12 ian 2010 17:31 de Pasaroi_Cuminte

[b] F {f} [/b] hehe, daca n-o inventa Fourier nu tu telefonie mobila, nu tu COMPUTER, nu tu NASA, nu tu Plasma TV.Nu tu nici o tehnologie din ziua de azi. Absolut nimic.Niente.Multime vida. In tehnologie, a facut trecere brusc de la "epoca de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex

din 12 ian 2010 16:23 de SORIN28

Stirea asta a fost data si la tv :ok: Eu n-as paria ca este doar pentru numarul de vizitatori;)

Re: Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex prem

din 12 ian 2010 16:15 de ThT

http://www.times.ro e acelasi site care spunea ca se va incepe verificarea fetelor in scoli daca mai sunt virgine lunar.Nu stiu saracii cum sa faca rost de vizitatori..

Re: Re: Re: no life.

din 12 ian 2010 15:44 de justme99

Am avut si o prietena pana acum cateva zile...mai mult ieseam cu ea ,ziua pe afara...dar m-a parasit ...pentru ca ma jucam prea mult la calc si nu -i acordam atentie,JOCURILE MI_AU DISTRUS VIATZA !ma simt ca ultimul om de pe pamant,nimeni nu ma ...

Re: Re: no life.

din 12 ian 2010 15:44 de McLove

Si tu stii ca nu s-a referit la asta. Are 3 amici/prieteni cu care isi petrece timpul. Da, e o problema!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj

din 12 ian 2010 15:40 de SORIN28

Se vede ca te lovesti la cap (sau te-ai lovit) ...din felul in care scrii.:ok:

Re: no life.

din 12 ian 2010 15:39 de SORIN28

Eu nu inteleg de ce vedeti voi ca pe o problema faptul ca nu are decat 3 [b]PRIETENI[/b]?:blink: Daca avea doar 3 amici, atunci era o problema dar asa...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt

din 12 ian 2010 15:28 de emo bwei

bahi ai indigestie ce dracu aia mah ...):( ai o pr poate chair care t eiubets si tu s ate culci cu alta wow esti imatur in al adevarutul sens al cuvantului 1si 2 cat d eprost poti fi sa te culci cu una asa numai daca esti manipulat de unii mai ...

Re: Re: Romania introduce taxa pe sex premarital

din 12 ian 2010 15:16 de SORIN28

Nu stiu daca e gluma....adica, la ce persoane(ca oameni nu-i pot numi) ne conduc, nu m-ar mira.

Re: Re: Re: Masturbarea la fete

din 12 ian 2010 15:03 de un nebun

dar tu incerci sa dai explicatii sau incerci sa arati gradul tau evoluat , in raport cu viata sexuala (stanga ,dreapta)? zice bine mcLove + ca daca te culci cu o tipa care e cat galeata si tu ai acolo o varsta frageda nu cred ca ti se rupe tie ata ...

Re: Re: Re: ce cadou?:D

din 12 ian 2010 14:40 de Incepator

Poi daca si sexul a ajuns un cadou...atunci nu ma mai mira nimic.... Eu oare ce o sa primesc la 18 ani ( acusi fac ) ?

Re: recucerire

din 12 ian 2010 14:24 de basturk

de obicei la inceput iubesti mai putin, dar esti indragostit/a(habar nu am daca esti male sau female:blink:)aveti nevoie de timp petrecut impreuna, in afara monotoniei.luati-va o vacanta, undeva departe de casa.nu trebuie sa fie neaparat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 12 ian 2010 13:25 de deea88

cum adica nu stiai ? :wacko: atunci nu trebuia sa faci sex si gata...evitai problemele

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1075 din 3731
«   1 ... 1072   1073   1074   1075   1076   1077   1078 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare