Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa

din 12 ian 2010 12:33 de tot ala

daca ar durea prostia sa-r tipa in Romania!! ) ) mah fata cati ani ai?

Re: Re...

din 12 ian 2010 12:05 de simosimina

îşi dă seama în primul rând dacă nu are menstruaţie luna aia...plus că un test de sarcină la 10 zile de la contact este obligatoriu.. Ce ...ai de gând să stai să aştepţi semnele sarcinii? Mare prostie :|

Re: Re...

din 12 ian 2010 11:50 de SORIN28

Dupa ce face ea un test de sarcina...adica 10-12 zile:ok:

Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat?

din 12 ian 2010 11:40 de pab

lolll,nu stzi se pare penibila aceasta intrebare chiar crezi ca sae poate intampla asa ceva din punc de vedere ginecologic NU ESTE POSIBIL!!:)))))

viata e un banc...

din 12 ian 2010 10:46 de basturk

Mama vine acasa intr-o haina noua de blana. − Cand ti-a cumparat taticu blana? - intreaba fiul − Daca m-asi fi bazat pe taica-tu nu te-as fi avut nici pe tine...

viata e un banc...

din 12 ian 2010 10:44 de basturk

Am ajuns deja in oras? intreaba sotia. − Cu siguranta, raspunde sotul, lovim din ce in ce mai multi pietoni!. − Pai incetineste atunci! − Cum sa incetinesc, daca tu conduci

viata e un banc...

din 12 ian 2010 10:43 de basturk

Un barbat, devenit de putin timp sot, o intreaba pe tanara lui sotie: "- Draga mea, ai mai fi acceptat sa imi fii sotie si daca tatal meu nu mi-ar fi lasat o avere impresionanta?" "- Dragul meu, as fi acceptat sa iti fiu sotie indiferent ....de ...

viata e un banc...

din 12 ian 2010 10:40 de basturk

Un tigan pe malul baltii dadea la peste. In mana dreapta avea undita iar in mana stanga avea o caramida. Trece o blonda pe langa el se uita ea la tigan si vede caramida din mana lui. Femeia curioasa il intreaba pe tigan:- Auzi,tigane dar ce faci cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 ian 2010 10:13 de basturk

corect, este ralativ.daca eu rad si intradevar este o aberatie, asta sunt eu.daca rad si nu este aberatie, ci doar mi se pare mie....atunci gresesc, si a gresi este omeneste, lucru pentru care nu pot fi condamnat.diferenta dintre noi 2 este ca eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 ian 2010 10:06 de basturk

e bine daca tu vezi firul logicii intr-o aberatie:mellow: daca omul care spune aberatia bate campii, tu incerci sa gandesti ca el, sa poti intelege ce a vrut sa spuna.e si asta o chestie....pentru oamenii care nu au preocupare....dar eu tot as ...

Re: no life.

din 12 ian 2010 09:34 de basturk

corect.daca doar pe ei ii ai, vorbeste cu ei, si iesiti in oras.doar asa veti incepe sa mai cunoasteti lumea.nu o sa va caute nimeni acasa.iesiti la o cafea intr-un bar, la o discoteca si usor usor ...o sa socializati

Re: dureri post coitus

din 12 ian 2010 04:23 de Bozgoru

am uitat sa precizez ca am avut dureri continue.. la un momendat dupa ejaculare.. timp de 5-6 zile.. nu s-a mai repetat in trecut.. ca la tine pe parcursul la ani..

Re: Re: Re: dureri post coitus

din 12 ian 2010 04:21 de Bozgoru

da.. am patit eu asa ceva anu trecut.. m-am dus la doctor.. dar nu i-am explicat de cand a inceput sa ma doara..:, .. asa ca el a dat cu presupusu ca am eliminat o piatra:)) si mi-a dat niste medicamente de rinichi... iar dupa 5 zile au incetat ...

Re...

din 12 ian 2010 01:59 de florin

salutari. daca nu va deranjez cu intrebarea mea Poate sa imi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare? "Am facut sex neprotejat cu prietena mea, si...s-a intamplat. Dupa cat timp ne putem da seama ca a ramas insarcinata"?

Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin?

din 11 ian 2010 23:32 de ovidiu

lol....ma avem o ata si daca e rupta nu mai esti ....daca nu e rupta est.....daca faci ana ....nu se rupe ca si yo am luato pe una si nu sa rupt

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 11 ian 2010 23:27 de Viorel

Sincer parerea mea e ca daka te chinui poate poti deflora o fata - bine inteles cu greu si multa munca ;))

Re: Re: Re

din 11 ian 2010 23:22 de Viorel

eu am 16 ani si am "podoabal" aprox de 15 cm -16 cm depinde de situatie si "material "

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cul

din 11 ian 2010 23:06 de sgc

corect. daca am nas de copoi, normal ca simtul mirosului sa fie foarte dezvoltat.:ok:

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 11 ian 2010 22:47 de basturk

te cheama cumva "virgin"?aaa....scuze, am vrut sa spun "virgil"....:D:D:Dvirgin+virgina=cea mai tare combinatie.fratilor, asta e de filmat

Re: Re: Re: dureri post coitus

din 11 ian 2010 22:43 de basturk

decizia de a merge la examen este greu de luat, pentru ca nu stiu daca il pic sau il iau.asa ca am venit aici sa intreb cum se manifesta cei care au picat si cum cei care au luat.dar cei care au fost dati afara?aaa...chiar daca aflu eu nu voi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1076 din 3731
«   1 ... 1073   1074   1075   1076   1077   1078   1079 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare